Hamza MAca Girdk dk1de 1-0 one GEctim 12dk da kaleci ile uzun pasla gol atmıstır
Adam Yok Ortada CIktı Sanırım
bu ömer cok yalancı bir cocuk gölü yiyince cıkyıoooo ben gölu hileyle felan atmadım kaacıyle pas werdım adamla diktim topu rooney gol attı sonra gelmıs bug yaptın dıyo :@ we buryada adam yok hükmen dıyoo ne biçin cocuk bu yabak kardes kaleci ile onune bırakıp a ile ronney attın ne ylaan atıcam allahım ya yenemicem sanki ala ala >:( >:( >:(rahatsızmısın sen oLm >:(
bu ömer cok yalancı bir cocuk gölü yiyince cıkyıoooo ben gölu hileyle felan atmadım kaacıyle pas werdım adamla diktim topu rooney gol attı sonra gelmıs bug yaptın dıyo :@ we buryada adam yok hükmen dıyoo ne biçin cocuk bu ya
bu ömer cok yalancı bir cocuk gölü yiyince cıkyıoooo ben gölu hileyle felan atmadım kaacıyle pas werdım adamla diktim topu rooney gol attı sonra gelmıs bug yaptın dıyo :@ we buryada adam yok hükmen dıyoo ne biçin cocuk bu yabak kardes kaleci ile onune bırakıp a ile ronney attın ne ylaan atıcam allahım ya yenemicem sanki ala ala >:( >:( >:(rahatsızmısın sen oLm >:(
hamza ben yalan falan atıom Kuran ustunede el basarım adam kaleci ile dikti rooney atı golu >:(bu ömer cok yalancı bir cocuk gölü yiyince cıkyıoooo ben gölu hileyle felan atmadım kaacıyle pas werdım adamla diktim topu rooney gol attı sonra gelmıs bug yaptın dıyo :@ we buryada adam yok hükmen dıyoo ne biçin cocuk bu yabak kardes kaleci ile onune bırakıp a ile ronney attın ne ylaan atıcam allahım ya yenemicem sanki ala ala >:( >:( >:(rahatsızmısın sen oLm >:(
ikili tartişmaya girmeyin beyler . lütfen . !
ulan ben kalecıylemı pas werdı lan :@ ferdinanda pas werdım ferdinand dikti rooney gol attı bug dıyosun ne biçim adamsın lan sen :@
hamza ben yalan falan atıom Kuran ustunede el basarım adam kaleci ile dikti rooney atı golu >:(bu ömer cok yalancı bir cocuk gölü yiyince cıkyıoooo ben gölu hileyle felan atmadım kaacıyle pas werdım adamla diktim topu rooney gol attı sonra gelmıs bug yaptın dıyo :@ we buryada adam yok hükmen dıyoo ne biçin cocuk bu yabak kardes kaleci ile onune bırakıp a ile ronney attın ne ylaan atıcam allahım ya yenemicem sanki ala ala >:( >:( >:(rahatsızmısın sen oLm >:(
ikili tartişmaya girmeyin beyler . lütfen . !
eher kendıne cok güvenıyosan gel ayrı maç yapalım sen kimsin oynamayı bılmıyosunn beni kimse yenemıyo sen mı yenıceksın alla alla
HAMZA'CIM SEN DÜRÜST ÇOCUGA BENZİYOSUN...
BEN KALECIYLE ADAMIN ÖNÜE ATTIM ADAM DİKTİ ROONEY GOL ATTI SONRA AARAN 10 DK GEÇTİ OYUN OLARAK 24.DK DA CIKTII GELMIS KURALLARI OKUDUNMU DIYO MAHDEM ÖLE NIYE BAŞTA CIKMIYOO :-[ SON KEZ DİYOM KALECI PAS WERDI ADAM DIKTI ROONEY GOL ATTI.
sımdı boş yer yokmu :)
HEMEN ADAMINI SAVUNMA KARDEŞİM TMM MI O BU SİTEDE GÖREVLİ DİYE ONUN ADINA KONUŞMA 1-1 DEN DEWAM EDIYOSA ETSİN NİYE BEN HÜKMEN O HÜKMEN YENILSIN SİZİN ÜYELERI KARŞI LAFINIZ BUMU YANİ.
kalecı ile pas werdım adam dıktı roneye geldı roney gol attı dıyom 1-1 den gelıyosa gelsınn ben golumu nıye sildiriyimm.!!!
Kurallara Aykırı GOl Atıosun bide savunuosun
oky hamzahaklısın harunda adam kuralara aykırı atıo bide savunuo ya beni yalancı durumuna dusuruo bide ayıp ama
beyler size gelincede fifa boş iş eglenmenize bakın hayat memat meselesi yaparsanız sadece moraliniz bozulur huzurunuz kaçar ve elinizde de koca bir sıfır kalır nyse ben decemi dedim nasıl istersenız devam edin
Kaleci ileri dikti topru rooney attı golu cıktım bende
yemek teydim soruna cwp werremedım defansımla diktim diyorum we bu 13. diyişim oldu!!!
hamza biz girek bunlar yesınler birbirlerini :)
tmm ya cok uzadi sıkıldım basım agrıdı
1-1 olsun tmm ne diyim forumda bu gune kadar hiç yalan soelmedim soylememde hamza bilir ! >:(
kardşe tmm gell 10-0 önce başla
demin adam 3-0 önce başla diyoo adamın içine sinmiyo yenılmek tabi yalan söyluo
şimdi 2-0 tmm gel diyo
we son olarakda
1-1 diyo yok böyle bişey biraz sonra
tmm gel 3-0 ben önce başlıyım dicek ...
hamza hadi kardeş ya msnedeyım :) :)
gelsin dewam edelim 2 saatir hamachide yanıp sönuyoo onlıne olamıyogelir birazdan . msnde online
resmi göstercem diyemi attırıyosun beniSeni ne attırcam benm ole bi yetkim yok seni ettiklerinide goruruz at
HARUN : 7 - 2 : HAMZA
İYİ MÜCADELENDEN ÖTÜRÜ SENİ TBRK EDİORM KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK
SAOL KARDEŞİM
FİNALDE KIM WAR SMDI
şampiyon harun tbrk ederim arkadaşım.
hamza resme bişey demıyosan yuhh sana
şampiyon harun tbrk ederim arkadaşım.adam agzına geleni soyledi artık burama kadar geldi sinirlendm Hamza Yinede Ben Ozur diliyorum oaly için ama HakLı olan bnm
hamza resme bişey demıyosan yuhh sana
daha ne diyeyim kardeşim , altı üstü bir oyun için birbirinize etmiş olduğunuz küfürler için sizlere söylenecek hiç bir şey yok .
hamza kanka ne diosun aç topici final yapakmı senle ona göre ayarlıcam kendimi
oky knka bekliorm nasıla sen alcan :)
bırak şimdi mütevaziligin sırası değil :) nyse aga hadi yatcam şimdi bi maç daha yapakta perde kapansın
hmza cok oyladm çıkmm grk kbakma snna kadr klmak istrdm ama laf edior abim klvydn rahatsız oluor sen ne yazarsn yaz skora kusurada bkma hadi ii geceler
MSndeyim kanqi ;)
bekliomMSndeyim kanqi ;)
oke aga geliom