Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: Diego - 30 Temmuz 2007, 11:13:49
-
arkadaşlar bi internet kafe de görmüştüm bilgisayar kapandıktan sonra yeni yüklenen herşey siliniyodu yani her kapattığında format atıodu c ve d açıodu bilgisayarımda d dekiler silinmiodu nası yapabilirim?
-
arkadaşlar bi internet kafe de görmüştüm bilgisayar kapandıktan sonra yeni yüklenen herşey siliniyodu yani her kapattığında format atıodu c ve d açıodu bilgisayarımda d dekiler silinmiodu nası yapabilirim?
Kardeşim Bilgisayarındaki Herşeyi :D sürücüsüne KopyaLa FOrmat at pcnin cdlerini yukle Ben Oyle Biliom walla Yardımcı olduysam ne mutLu ;D
-
deep freeze programıyla !
-
deep freeze programıyla !
evet deep freeze programını yükle
-
yüklüom şimdi biri kullanmayı öretebilir mi?
-
BİLEMEM
-
Kardeş önce programı kur sonra parola gir ama unutma parolanı kurduktan sonra programı aç sağ tarafta saatin yanında bi kutup ayısı gibi veya soğuk gibi bişey var o deep freeze nin iconu ona ctrl+mouse sol ile tıkla ve aktif et yani ordan aktif edebilir devre dışı bırakabilir veya parolanı girdikten sonra silebilirsin umarım anlamışsındır hadi kolay gelsin...
-
Kardeş önce programı kur sonra parola gir ama unutma parolanı kurduktan sonra programı aç sağ tarafta saatin yanında bi kutup ayısı gibi veya soğuk gibi bişey var o deep freeze nin iconu ona ctrl+mouse sol ile tıkla ve aktif et yani ordan aktif edebilir devre dışı bırakabilir veya parolanı girdikten sonra silebilirsin umarım anlamışsındır hadi kolay gelsin...
iyi hoş güzel annatmışsın da o sağdaki icona tıklayamıom
-
tamam saten ctrl+sol tuş ile tıklıcan sadece tıklamayla olmas ...
-
öle de olmuo sağdaki ctrl mi soldaki ctrl mi ikisi de olmuo
-
Sol daki ile yapıodum ben bide ctrl+sağ dene belki öledir ama sen önce ayar yapman gerek belki sen kendine göre deiştirmiş olabilirsin onun açılma şeklini ayarlara bi bak istersen belki ayarlarını yapmadın ...