Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: -Qlv- - 30 Temmuz 2007, 12:24:30
-
Başbakanken ne yaptiki cumhurbaşkanlgında bişey yapsın
-
Recep Tayyip Erdoğan`ın cumhurbaşkanı olmasını isterim
-
Ben coşkuyla karşılarım derim ama o olmucak apdullah gül olucak çünkü adam başbakan iken daha iyi işler yapıyor türkiyeye çok faydası dokundu tabi farklı düşünenler olabilir bu benim görüşüm öle hemen yorum yazmayın alıntı yapıp >:(
-
Ben coşkuyla karşılarım derim ama o olmucak apdullah gül olucak çünkü adam başbakan iken daha iyi işler yapıyor türkiyeye çok faydası dokundu tabi farklı düşünenler olabilir bu benim görüşüm öle hemen yorum yazmayın alıntı yapıp >:(
ne alıntısıymış kendi düüşüncemi attım
-
İlgilenmiyorum
-
olmasını istemem ...!!!!
-
olmasın zaten olmaz da abdullah gül olur
-
abdullah gülün olmasi daha iyi olur . recep tayyip erdoğan parti başkanliğina devam etsin bence
-
bencede
-
Başbakanken ne yaptiki cumhurbaşkanlgında bişey yapsın
bazılarımız hakketen çok nankör yaw
abdullah gül olucak ztn öylede olucak böylede olucak
-
olsun napayım yaf
-
olsun napayım yaf
:D
-
seçimden öncede böle deniliyordu ampulleri söndürün diye % 47 aldı...4 sene sonrada ampulleri söndürün sloganı atılırsa %60 alır akp...
halk istedi seçildi çokda uzatmaya gerek yok...
-
HELAL BE SAMED
-
doğruları sölüyorum kardeş...
-
ben anlamıyorum adam 4 yıl sömürüyor 5-6 ay iyi olmaya başlıyo gene oy alıyo ???
-
halkımız neden bu kadar vurdum duymaz onu anlamıyorum ???
-
olum ükyi nie satı k
io cumhu başkanı olsun
-
olum ükyi nie satı k
io cumhu başkanı olsun
sen burnunu sokma lan bu işlere barış :D ;D >:( >:( >:(
-
NE SÖMÜRDÜ BİLADER AÇIK ANLATIRMISIN BEN BİLMİYORUM ÇÜNKÜ SÖMÜRDÜGÜ BİŞEY GÖRMEDİM TÜRKİYENİN TURGUT ÖZAL DAN SONRAKİ EN İYİ BAŞBAKANIDIR RECEP TAYYİP ERDOGAN ... !!!
ben anlamıyorum adam 4 yıl sömürüyor 5-6 ay iyi olmaya başlıyo gene oy alıyo ???
-
Evet bunlarda 2 3 şey buluyo sallıyolar ;D sömürüyomus sanki deniz baykal Cem uzan gelse Harika olcaz ;D ;D