hamza merak ettiğim bişeyi sorim :) bu team cup şampiyonları istanbula derken bu duyduğum bi turnuva olucak beşiktaşta orayamaı davetli acaba nası bişe bilgilendirrrimisin biraz istanbuldaki turnuva nerede olucak
eğer o değil ise beşiktaşta ismini bilmediğim bi cafede fifa turnuvası olucak ve danimarka 1.simi ne bu turnuvaya katılıcakmış bu turnuvaya gidicek arki var bizim bende gitmeyi düşünüyorum ama oynayamıcam tabe game padte oynamayı pek bilemediğim için ama ben orda olucam istanbulda oturup gelmek isteyen arkadaşlarımız gelebilirler tarihini ve gelişmeleri öğrenirim sizin için hem tanışırız kaynaşırız falan :D ;D
ooo kimler gelmiş :D
eyvallah kardesım sonunda aranızdayım yanı :D
banlayanın eline sağlık :-\ :-X
Turnuvanın belirli bi başlangıç tarihi var mı yoksa katılımlar tamamlanınca mı başlayacak ???
KAYITLARIN DOLMASI BEKLENİYO.
burası '' partner '' arama sitesi değil, lütfen :D :D ;D
Hamza kardeş senin yaş kaç ??? meraktan soruyorum ha yanlış anlama ;) ;Dkızımız biraz yabanidir kusuruna bakmayın (hamza gel lan görücü geldi saa)
Hamza kardeş senin yaş kaç ??? meraktan soruyorum ha yanlış anlama ;) ;Dkızımız biraz yabanidir kusuruna bakmayın (hamza gel lan görücü geldi saa)
hadi hadi hamza de evde kaldı zaten yaş da kemale erdi hayırlı bi kısmet lazımHamza kardeş senin yaş kaç ??? meraktan soruyorum ha yanlış anlama ;) ;Dkızımız biraz yabanidir kusuruna bakmayın (hamza gel lan görücü geldi saa)
alakası yok :D :D lütfen :D
hadi hadi hamza de evde kaldı zaten yaş da kemale erdi hayırlı bi kısmet lazımHamza kardeş senin yaş kaç ??? meraktan soruyorum ha yanlış anlama ;) ;Dkızımız biraz yabanidir kusuruna bakmayın (hamza gel lan görücü geldi saa)
YANLIŞ SÖLEMİŞLER ÇOK TEMİZ KİMSE KULLANMADI :Dhadi hadi hamza de evde kaldı zaten yaş da kemale erdi hayırlı bi kısmet lazımHamza kardeş senin yaş kaç ??? meraktan soruyorum ha yanlış anlama ;) ;Dkızımız biraz yabanidir kusuruna bakmayın (hamza gel lan görücü geldi saa)
duyduğuma göre onun başı bağlıymış ::) ??? ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D
Bunların hiçbir anlamı kalmadı bu sene malesef WCG olmayacak.. :)