Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: Abdullah - 02 Ağustos 2007, 18:16:14
-
SÜPER KUPAYI KİM ALIR ?
-
BEŞİKTAŞ ALIR BENCE
-
fb
-
UMRUMDA DEIL ;D
-
beşiktaş
-
helal be sex ;)
-
besiktas
-
Fenerbahçe
-
ya fener almasın hava atcaklar kıl olcam bende :) ama fener gibime gelior ama beşiktaşta beşiktaş ruhu var nede olsa çarşı prezervatife karşı :D
bu arada fenerin turkuaz diolar türk mavisiymiş o formayı begendim utanmasan gsli olarak alcamda sıçarlar ağzıma :D :D
-
Fenerbahce
-
HARUN SAKİN OL HAYAT HİKAYENİ MERAK ETMİOZ ;D :D AYRICA O FORMA KAÇ PARA BİLİON MU BEN BUGÜN ALMAYA GİTTİM ELİMDE SOĞUK SUYLA DÖNDÜM ;D FENER ALIR
-
ya fener almasın hava atcaklar kıl olcam bende :) ama fener gibime gelior ama beşiktaşta beşiktaş ruhu var nede olsa çarşı prezervatife karşı :D
bu arada fenerin turkuaz diolar türk mavisiymiş o formayı begendim utanmasan gsli olarak alcamda sıçarlar ağzıma :D :D
HARUN FB YE DONMEYE BASLADIM YAZIKLAR OLSUN >:( >:( >:( >:( :D :D :D
-
diego haruna yi ibir cevap vermişin ama fenerli olduğun için Fb li seni heheheheh
-
diego haruna yi ibir cevap vermişin ama fenerli olduğun için Fb li seni heheheheh
DİEGO MESAJLARI ALEHİNE DE OLSA O KADAR EDİİTLEME ;)
-
wala zor bir maç olacak bence maç uzar ama fenerbahçeliler maça çok daha büyük ilgi gösteriyor ve biraz daha azimli oynayacak yeniler bunu düşünerek penaltılarlada olsa fenerbahçe kazanır diyorum
-
wala zor bir maç olacak bence maç uzar ama fenerbahçeliler maça çok daha büyük ilgi gösteriyor ve biraz daha azimli oynayacak yeniler bunu düşünerek penaltılarlada olsa fenerbahçe kazanır diyorum
aga matador kimsesiz .org vardıya 5 gün önce felan girdim aşk ve sevgi sitesi olmus koptum yaaa :D :D
-
MATADORA KATILIYORUM MAÇ ÇOK ZORLU OLACAK ANCAK GULEN TARAF BJK OLACAK İNŞALLAH
-
maç penaltilara kadar gider bence
-
aga matador kimsesiz .org vardıya 5 gün önce felan girdim aşk ve sevgi sitesi olmus koptum yaaa :D :D
wala mı :D walla ben tatildeydim dün geldim bir p*c hacker hacklemiş daha da ilgilenmem :D
-
wala mı :D walla ben tatildeydim dün geldim bir p*c hacker hacklemiş daha da ilgilenmem :D
evet site gitmiş . yedeğiniz varmiydi
-
:D
-
malesef yedekte yoktue yapim yaw parayı ben vermedim ALLAHTAN ;D oyunsiteniz bana yeter
-
:)
-
Beşiktaş alır Çarşı affetmez
-
Beşiktaş
-
Fenerbahçe Banko
-
final maçları nolucağı belli olmaz ama fener banko beşiktaş daha ilk 11inin bile kuramamış takım oturmamış uyumsuzluk sorunu varmış daha ertuğrul sağlamın dünkü masın toplantısını izledim :D
-
Hakan Arıkan
Serdar Kurtuluş Diatta İbrahim Toraman İbrahim Üzülmez
Cisse
Serdar Özkan(Mehmet Y.) Delgado Ricardinho Tello
Bobo
-
fener bankoymuş :D
-
BEŞİKTAŞ
-
Her ikiside banko değil abartmayın berabere gidiyor şuan
-
kırmızı gördü ibram :D
-
aboww beşiktaş bitti ;D
-
bitti maç
-
sattı beşiktaş maçı
-
carlosu gördükkkkkkkk 40 yasında adam bişemi yapcak bizim hakan şükür gibi :D :D ;D
-
sattı beşiktaş maçı
kesin satmıştır :D
-
:P
-
carlosu gördükkkkkkkk 40 yasında adam bişemi yapcak bizim hakan şükür gibi :D :D ;D
;D ;D
-
sattı beşiktaş maçı
Ewet sattı ;D
-
sattı beşiktaş maçı
Ewet sattı ;D
bi çikilatasına verdi bjk maçıı ;D ;D
-
sattı beşiktaş maçı