Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
SPOR HABERLERİ => BEŞİKTAŞ => Konuyu başlatan: FabregaS - 03 Ağustos 2007, 11:57:44
-
Yeniden Beşiktaş'a gelen Sinan Engin, camiaya seslenerek destek istedi.
Demirören, yeniden menajerliğe getirdiği Sinan Engin’in, 100. yılda elde edilen şampiyonlukta büyük payı olduğunu hatırlatıp, destek istedi.
BEŞİKTAŞ’ta, Celal Kolot’un futbol şubesi sorumluluğundan alınmasının ardından, Sinan Engin’in menajerlik görevine getirilmesi kesinleşti. Konu ile ilgili açıklama yapan kulüp başkanı Yıldırım Demirören, camianın isteklerini göz önüne alarak, Engin’i yeniden futbol takımı menajeri yaptıklarını söyledi.
Sinan Engin’in, daha önce menajer olarak görev yaptığı dönemde başarılı olduğunu hatırlatan Demirören, "Beşiktaş adına doğru bir karar verdiğimize inanıyorum. Sinan Engin tüm camiamızın sevdiği ve güvendiği bir arkadaşımız. Kendisi 100. yılımızda elde ettiğimiz şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu. Sinan Engin’in, camiamıza 100. yıl ruhunu geri getireceğine inanıyorum. Bütün Beşiktaşlılar’ın kendisine destek vermesini istiyorum" dedi. Engin ise Beşiktaş Kulübü’ne uzun yıllar futbolcu ve idareci olarak hizmet verdiğini hatırlatarak, "Başkanımız yeniden görev teklif edince kabul ettim. Çünkü, ben her şeyden önce Beşiktaşlıyım. Bu kulübün hizmetkarıyım" ifadesini kullandı.
Bu arada Sinan Engin’in menajerliğe getirildiğini medyadan öğrendiğini söyleyen Beşiktaş Futbol Takımı İdari Menajeri Ali Gültiken, dün asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ile bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptı. Gültiken’in önümüzdeki günlerde teknik direktörlüğe başlaması bekleniyor.
-
Haber için saol