Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => Konuyu başlatan: YuRY - 03 Ağustos 2007, 17:42:40

Başlık: FB - Anderlecht
Gönderen: YuRY - 03 Ağustos 2007, 17:42:40
SONUÇTA FB TÜRKİYE ADINA YARIŞIYO SADECE FB LİLER DEĞİL DİĞER TAKIMLARI TUTAN ARKADAŞLARDAN DA YORUMLARI BEKLİYORUM !
Gönderen: YuRY - 03 Ağustos 2007, 17:43:57
Allah ın  izni ile inş. eliyeceğiz !

zor bir rakip ama bence fb daha kaliteli bir takım ve ilk maç ist da ilk maçda ii bir skor çıkcaktır buna inanıyorum !
Gönderen: Diego - 03 Ağustos 2007, 17:44:40
eleriz canım tanıdık bi ahmed hassan la serhat var sehat ta yolcu zaten bi de mpenza var
Gönderen: YuRY - 03 Ağustos 2007, 17:45:34
o hiç belli olmaz bence çok kötü bir rakip değil kiev de öyleydi 1 tane tanıdık yoktu ama bizi elediler msl

tromsö gs yi nasıl elemişti  ;)
Gönderen: Hamza - 03 Ağustos 2007, 17:56:53
o hiç belli olmaz bence çok kötü bir rakip değil kiev de öyleydi 1 tane tanıdık yoktu ama bizi elediler msl

tromsö gs yi nasıl elemişti  ;)

kesinlikle katiliyorum . artik avrupada kolay ya da zor rakip diye bir kavram kalmadi . tüm takımlar birbirini yenebilecek kapasiteye sahip .

inşallah fenerbahçe de istanbulda seyircisininde desteyiğle ikinci maç için avantajli bir skor alip turu geçecektir
Gönderen: Diego - 03 Ağustos 2007, 18:08:46
tamam üstüme gelmeyin 2 ye tek teker teker gelin ::) :D
Gönderen: Diego - 03 Ağustos 2007, 18:09:51
beyler bişe atcam ona da bi bakın
Gönderen: Diego - 03 Ağustos 2007, 18:10:14
Serhat'tan Anderlecht yorumu: Fener eler

Fenerbahçe'den Belçika'nın Anderlecht takımına 2005 yılında transfer olan Serhat Akın, sarı-lacivertlilerin Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda eşleştiği Belçika takımı karşısında deplasmanda gol bulması durumunda turu geçebileceğini söyledi.
      Serhat, Lig TV'ye telefonla yaptığı açıklamada, Anderlecht'in güçlü bir takım olduğunu belirterek, ''Başa baş bir maç olacak. Fenerbahçe deplasmanda gol bulursa turu geçebilir'' dedi.
      Anderlecht'in hücuma dönük bir takım olduğunu kaydeden Serhat Akın, ''Anderlecht 3 forvetle oynuyor. Çok çabuk gol bulabilen bir takım. Fenerbahçe savunmada dikkatli olmalı. Fenerbahçe'nin orta sahası çok daha güçlü. Gönlüm Fenerbahçe'den yana'' diye konuştu.
      Anderlecht'te forma giyen eski Beşiktaşlı futbolcu Ahmed Hassan Kamel ise zor bir maç olacağını ifade ederek, ''Fenerbahçe favori, daha güçlü bir kadroya sahip. Biz de iyi ve kuvvetli bir ekibiz. Çok koşuyor ve çok mücadele ediyoruz. Zor bir maç olacak'' dedi.
Gönderen: BF08 - 03 Ağustos 2007, 18:24:14
Banko anderlecth ;)
Gönderen: Hamza - 03 Ağustos 2007, 18:25:01
Banko anderlecth ;)

fikrine saygi duyuyorum ancak banko kelimesi uygun olmadi bence .

Gönderen: Diego - 03 Ağustos 2007, 18:25:17
Banko anderlecth ;)
sizin rakip kimdi
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 03 Ağustos 2007, 18:57:07
bakın size anlatayım maçı..
anderlecht ilk maçta deplasmanda oynayacağı için mutlak gol atmak isteyecek,ve ofansif bir takım olduklarından fenerbahçe gibi dandik bir defansı olan takıma rahatlıkla gol atacaklar.Bu tür rövanşlı maçlarda kendi sahasında gol yememek gerektiğini bilen fenerliler golü ve golleri yiyince demoralize olacaklar ve ilk maçta anderlecht avantajlı sonuç alacak ve kendi sahasında da işi bitirecek.Fenerbahçeyi favori gösterenlere anderlechtin şampiyonlar ligi tecrübesini gösteririm.Fb şampiyonlar liginde 3 sezon olduysa anderlecht her sene katılıyor.Bence anderlecht rahat eler.
Gönderen: Abdullah - 03 Ağustos 2007, 19:27:42
FB TAKIMI İLE ARAM ÇOK İİ OLMAYA BİLİR ANCAK BİR TURK TAKIMI SONUNA KADAR DESTEKLEYECEGİM.UMARIM ALIR
Gönderen: ManSpider111 - 03 Ağustos 2007, 19:32:26
fenerin yenmesini isterim  ;)
Gönderen: Abdullah - 03 Ağustos 2007, 19:33:21
fenerin yenmesini isterim  ;)
;) ;) ;)
Gönderen: FeaRLeSs - 03 Ağustos 2007, 19:33:56
anderletch tabi
Gönderen: fbli_07 - 03 Ağustos 2007, 21:38:08
 ;)
Fener ALır!!! 8)
Defans adam giibi deil demişiniz ama R.Carlos Edu Lugano vs. bunlar ne
Ortasahada Güçlü Forvet Kezman Kazım ne oynuo bunlar ALıRıZ!
Gönderen: YuRY - 04 Ağustos 2007, 10:58:16
3 tnae rakip demişler bunlar gs lılardır kesin fb yi kıskananlar saonuç da türk takımı ama onlar rakibi tutuyorlar halbuki 2-3 sene sonra fb maçı kaybederse şampıyonlar ligine ülke puanı az olduğu için 1 takım gitcek bu nedenle fb nin alması şart tam altımzıda belçika var çünkü
Gönderen: LeGeND-MæN - 04 Ağustos 2007, 11:23:42
anderlecthi herkes tanır belçikanın en iyi klübü club bruggeyle..

hazırlık maçında gs bu yaz1-0 yenmişti galiba..

bence bizde daha tecrübeli ve kaliteli oyuncular var turu oraya bırakmayız
Gönderen: amett - 04 Ağustos 2007, 11:39:17
anderlecht ilk maçta deplasmanda oynayacağı için mulak gol atmak isteyecek,zira ofansif bir takım olduklarından fenerbahçe gibi dandik bir defansı olan takıma rahatlıkla gol atacaklar.Bu tür rövanşlı maçlarda kendi sahasında gol yememek gerektiğini bilen fenerliler golü ve golleri yiyince demoralize olacaklar ve ilk maçta anderlecht avantajlı sonuç alacak ve kendi sahasında da işi bitirecek.Fenerbahçeyi favori gösterenlere anderlechtin şampiyonlar ligi tecrübesini gösteririm.Fb şampiyonlar liginde 3 sezon olduysa anderlecht her sene katılıyor.Bence anderlecht rahat eler.

big kardeşim anderlechtin avrupa kariyerini söylüyosun ama geçen yıl galatasarayın tromsö faciasını trabzonun anhortosis faciasını unutmayalım hadi trabzon neysede müzesinde uefa kupası bulunduran avrupa tecrübesi olan 6s'ye nedemelii çok rahat maçtan öncee bu takımı rahat geçeriz denmedimi takım hafife alınmadımı orda 1-0lık mağlubiyeti takmayıp burada 5 atarız denen takımla 1-1 kalındığını unutma avrupada kolay takım kalmadı biraz mantıklı konuşmaya çalış bana sadece anderlchti değil futbolcularını saysana sölesene biliyomusun bi madridin barçanın liverpoolun yıldızlarını bildiğin kadr bilmiyosun  tabi sadece avrupa tecrübesi ve ismini biliyosun anderlechtin emin ol ben öyle biliyorum avrupa tecrübesi var bu bi gerçek iyi hücum yapan bi takım ama uzaktan vuruşlara ve defansta bitakım zaafları olan bi takımmışş e onma bakarsan biizmde onlar kadr şansımız var kupaları aldığı yıllara bakarsan kaç seneler geçmiş şimdi ne yapabiliyor  birazda fenerbahçeyi göz önünde bulundur  r.carlos , kezman , alex , tümer , aurelio , lugano , uğur boral ,appiah sayamadığım ii oyuncular bu yabancılarıda ii tanırsın fenerbahçemi - anderlechtmi maç sonunda görücez bende skoru bilmiyorum ama herşey eşit diyebiliriz 
Gönderen: amett - 04 Ağustos 2007, 11:43:36
anderlecthi herkes tanır belçikanın en iyi klübü club bruggeyle..

hazırlık maçında gs bu yaz1-0 yenmişti galiba..

bence bizde daha tecrübeli ve kaliteli oyuncular var turu oraya bırakmayız

hazırlık maçları ve ş.ligi ayrı bir platform kardeşim neo lucağı belli olmaz ;)

beşiktaşın bu ilk elemedeki rakibini inş. geçer ver zürihle eşleşir tabi onuda yenebilirsek her 2 maçta ülke puanımız artıcak çünkü isviçrede altımızda gs desen artı bu takımıda küçümseyip turu gçeemzsee başak bi diyeceğim yok  ;D,  erciyesede alllah kolaylık versin sonuna kadr desteklicem  :D
Gönderen: fbli_07 - 04 Ağustos 2007, 13:26:05
aferin ;)
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 04 Ağustos 2007, 15:15:11
anderlecht ilk maçta deplasmanda oynayacağı için mulak gol atmak isteyecek,zira ofansif bir takım olduklarından fenerbahçe gibi dandik bir defansı olan takıma rahatlıkla gol atacaklar.Bu tür rövanşlı maçlarda kendi sahasında gol yememek gerektiğini bilen fenerliler golü ve golleri yiyince demoralize olacaklar ve ilk maçta anderlecht avantajlı sonuç alacak ve kendi sahasında da işi bitirecek.Fenerbahçeyi favori gösterenlere anderlechtin şampiyonlar ligi tecrübesini gösteririm.Fb şampiyonlar liginde 3 sezon olduysa anderlecht her sene katılıyor.Bence anderlecht rahat eler.

big kardeşim anderlechtin avrupa kariyerini söylüyosun ama geçen yıl galatasarayın tromsö faciasını trabzonun anhortosis faciasını unutmayalım hadi trabzon neysede müzesinde uefa kupası bulunduran avrupa tecrübesi olan 6s'ye nedemelii çok rahat maçtan öncee bu takımı rahat geçeriz denmedimi takım hafife alınmadımı orda 1-0lık mağlubiyeti takmayıp burada 5 atarız denen takımla 1-1 kalındığını unutma avrupada kolay takım kalmadı biraz mantıklı konuşmaya çalış bana sadece anderlchti değil futbolcularını saysana sölesene biliyomusun bi madridin barçanın liverpoolun yıldızlarını bildiğin kadr bilmiyosun  tabi sadece avrupa tecrübesi ve ismini biliyosun anderlechtin emin ol ben öyle biliyorum avrupa tecrübesi var bu bi gerçek iyi hücum yapan bi takım ama uzaktan vuruşlara ve defansta bitakım zaafları olan bi takımmışş e onma bakarsan biizmde onlar kadr şansımız var kupaları aldığı yıllara bakarsan kaç seneler geçmiş şimdi ne yapabiliyor  birazda fenerbahçeyi göz önünde bulundur  r.carlos , kezman , alex , tümer , aurelio , lugano , uğur boral ,appiah sayamadığım ii oyuncular bu yabancılarıda ii tanırsın fenerbahçemi - anderlechtmi maç sonunda görücez bende skoru bilmiyorum ama herşey eşit diyebiliriz 
ben fikrimi söyledim ben de fenerbahçenin çıkmasını istediğimi önceden söylemiştim ama fenerbahçenin favori gösterilmesi yanlış
Gönderen: El_NiNo - 04 Ağustos 2007, 15:49:58
bence fenerbahce anderlecht den kat kat daha iyi ama geçen yılki kiev maçınıda hatırlıyorum oyüzden maçın ortada olacağını düşünüyorum İNŞALLAH fb kazanır  ;)
Gönderen: amett - 04 Ağustos 2007, 17:36:48
bende favori gösterilişine katılmıyorum big ama gazeteler flaan herşeyi büyütüyoo bugünkü gazetelere bakarsan fenerbahçe şanslı bi kura çekti diyo o doğru arsenal liverpool valencia werder sevilla çıkmasından daha iyidir ama turu geçicek kesin demelerii böylesi bi zor maça saçma şöyle konuşim ben fenerbahçeliyim fenerbahçeninde turu geçmesini istiyorum sonuna kadar takımımada güveniyorum şuan en az anderlecht kadr ii bir takımız eski yıllara bakıldığında anderlecht ii işler yapmış ama şuan görülen pek bişe yok bu yüzden biraz şanslı görüyorum kendimizi ama 180 dk sonunda nolur bilmem fenerbahçenin kadro yapısı yıldızları anderlechtinde avrupa tecrübesi  herşey eşit diye düşünüyorum  :) kadıköyde gol atıp yemeden bitirirsek yüzdeler değişir  ;D
Gönderen: fbli_07 - 04 Ağustos 2007, 17:46:23
%100 olur diosun :D
Gönderen: XeLL - 04 Ağustos 2007, 19:18:29
Her sene bu böyle gelenek oldu artık fenere koymak bence anderlect eleyecek
Gönderen: Diego - 04 Ağustos 2007, 19:22:58
sende hiç utanma yok mu sanki sizin takım barça
Gönderen: XeLL - 04 Ağustos 2007, 19:42:57
Sen niye msnde Slaven adını bilmediğim takımına başarılar diyon bende Anderletch dilerim wede fenerden daha çok potansiyale sahip
Gönderen: Diego - 04 Ağustos 2007, 19:45:09
ben slaveni 3 yıldır tanıom büyük bi takımdan 6 yemişlerdi adı da güzel ondan tutuom neresinde pot var anderlecht in bi ahmed hassan bi de mpenza var tanıdık nese uzatmayak oynıcas görces bi tromso daha olmasın dua edin
Gönderen: LeGeND-MæN - 04 Ağustos 2007, 19:46:53

:D :D size mi yoksza bize mi trömsö,bordeaux :D :D
Gönderen: Diego - 04 Ağustos 2007, 19:48:47
matador yardım et tek buldular beni bu cinconlular
Gönderen: XeLL - 04 Ağustos 2007, 19:50:27
Dinamo Kiev desem 3 tane indirdiler size anderletch de aynı size 3 tane
Gönderen: Diego - 04 Ağustos 2007, 19:57:07
Dinamo Kiev desem 3 tane indirdiler size anderletch de aynı size 3 tane
eleniceksek hep böle elenelim 5 gol atıp !!!
Gönderen: XeLL - 04 Ağustos 2007, 20:30:07
la olm 5 golu atmıyon yiyon puzuhahahaha
Gönderen: LeGeND-MæN - 05 Ağustos 2007, 11:32:44
la olm 5 golu atmıyon yiyon puzuhahahaha

6s 0-5 chelsea ;D 6s 0-3 villarreal ;D siz çok gol atıyonuz ya bize söylüyonuz :D
Gönderen: XeLL - 05 Ağustos 2007, 11:44:16
onlar hiç değilse avrupa devi dinamo kiev'ede dünya devi diyemezsin  ;D ;D ;D
Gönderen: -Qlv- - 05 Ağustos 2007, 14:06:46
Arkadaşlar,
Bence Fenerbahçem Kazanacaktır...Gs liler sizlere sesleniom  kusura bakmayaın ya 6 tane attık diye bize kızdınız.6 sıfır için özür dilerim :)
Gönderen: amett - 05 Ağustos 2007, 14:19:15
Sen niye msnde Slaven adını bilmediğim takımına başarılar diyon bende Anderletch dilerim wede fenerden daha çok potansiyale sahip

yerim potansiyelini sen önce türk takımlarına avrupada sahip çık kötü sonuçlar alındığı taktirde bu senede ş.ligine tek takım gidicek hatta 2. ön elemeden başlaya bilme olasılığı var bunları göz önünde bulundurarak konuşsan taraf tutmasan güsl şeler ortaya çıkıcak ama türk insanı işte böyle oluyor ingiltereye baktığında ligte arsenal m.united birbirerine rakip ama avrupada oynarken birbirlerini destekliyolar bu bizde yok buyüzden kaybediyoruz işte yazık romada gs olanları avrupada daha bi çok haksızlığı ne çabuk unuttun ama ben italyada gs yapılanları hala unutmadım buyüzdende isterse gs olsun avrupada bütün türk takımlarını desteklemeye hazırım ayıptır yha yapmayın böle avrupada oynayan takımlarımızın hepsi bizim yapmayın böle yha tek taraflı davranmayın gerçekleri söyleyin biraz fenerbahçenin nekadr ii bi takım kurduğunu niye bukadr aksini söylüyosunuz anlamıyorum mazii tabii ezeli rekabet ama avrupada oynarken biraz unutun bu rekabetliği yenilmesini istediğiniz her takım yenildiği taktirde ş.ligine 1 takımla gidicez.
Gönderen: amett - 05 Ağustos 2007, 14:23:13
son yazılan msjlara baktımda ayıp arkaşlar kusura bakmayın ama ben çok ayıpladım yazık yane bi türk insanı olarak avrupad atakımlarımızı desteklememek hem kötü hem üzücüü nediimm

FENERBAHÇE , GALATASARAY , BEŞİKTAŞ VE ERCİYES SPORA BAŞARILAR...
Gönderen: XeLL - 05 Ağustos 2007, 16:29:37
OLSUN 1 TAKIM GİTSİN FB WE BJK GİDEMEZ GS ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILI OLUR AMETT ŞÜPHELENMENE GEREK YOQ BU QADAR  ;)
Gönderen: Hamza - 05 Ağustos 2007, 16:31:31
son yazılan msjlara baktımda ayıp arkaşlar kusura bakmayın ama ben çok ayıpladım yazık yane bi türk insanı olarak avrupad atakımlarımızı desteklememek hem kötü hem üzücüü nediimm

FENERBAHÇE , GALATASARAY , BEŞİKTAŞ VE ERCİYES SPORA BAŞARILAR...

keşke herkes senin gibi düşünebilse . takımlarimizi avrupa maçlarinda desteklemeyi öğrenmeliyiz arkadaşlar . sonuçta bu takımlar ülkemizi temsil ediyor . ve alacaklari iyi ya da kötü skorlar ülke puanimiza etki edecek .
Gönderen: XeLL - 05 Ağustos 2007, 16:33:13
Tek gitsin Gs gitsin ;D ;D .Tabi şaka onların alcağı puanlar ilerde şampiyonlar ligine 4 takımın gidebileceği sinyallarini weriyor.2 takım Uefa birde kupada final oynayan weya kupayı kazanan.1 takımda İnter Toto ;)
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 05 Ağustos 2007, 16:55:53
fb inşallah kazanır
Gönderen: LeGeND-MæN - 05 Ağustos 2007, 18:52:50
Tek gitsin Gs gitsin ;D ;D .Tabi şaka onların alcağı puanlar ilerde şampiyonlar ligine 4 takımın gidebileceği sinyallarini weriyor.2 takım Uefa birde kupada final oynayan weya kupayı kazanan.1 takımda İnter Toto ;)

sana ALLAH fikir versin diyorum..

fb inşallah kazanır

seni gönülden tebrik ediyorum...

İŞTE SİTE İÇERSİNDE ÜYELERİN KALİTELERİ FARKLARI
Gönderen: amett - 05 Ağustos 2007, 20:17:01
OLSUN 1 TAKIM GİTSİN FB WE BJK GİDEMEZ GS ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILI OLUR AMETT ŞÜPHELENMENE GEREK YOQ BU QADAR  ;)

6s kaçyıldır ş.ligine katılamıyo sence artık katılabilirmi bunuda göz önünde bulundur biraz tek takım olursa zor artık 6snin ş.ligine gitmesi

sana matadorun dediği gibi allah akıl fikir versin
Gönderen: amett - 05 Ağustos 2007, 20:22:58

4 takım zor biraz ama geçen yıllardaki olduğumuz yerde olsak şuan 1. ş.ligine direk katılıcaktı 2. ise ön eleme oynucaktı 3. uefaya direk 4.de eleme oynucaktı şimdi tabi avrupada şuan 5 takımımız olucaktı trabzon yine aldattı bizi keşke oda elenmeseydii  :( elemeleri tüm takımalrımız geçer gruplara kalır inş. çünkü gruplarda kazanılacak puanlar ülkemiz adına süper olucak
Gönderen: C3MALAKKo - 05 Ağustos 2007, 20:29:16
BEYLER BELKI SIZE SACMA GELEBILR AMA GECEN RUYAMDA FENERBAHCENIN UEFADA FINALE KALDIGINI GORDUM :D    ( ANCA ORDA GOREBILIRDIM ZATEN ) AMA GENEDE GUZEL BI DUYGUYDU BI TURK TAKIMININ FINALE KALMASI..!
Gönderen: amett - 05 Ağustos 2007, 20:32:53
BEYLER BELKI SIZE SACMA GELEBILR AMA GECEN RUYAMDA FENERBAHCENIN UEFADA FINALE KALDIGINI GORDUM :D    ( ANCA ORDA GOREBILIRDIM ZATEN ) AMA GENEDE GUZEL BI DUYGUYDU BI TURK TAKIMININ FINALE KALMASI..!

la olum parantez içindekini yazmasaydın bare  ;D ;D :D :D
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 05 Ağustos 2007, 20:34:25
 :D
Gönderen: C3MALAKKo - 05 Ağustos 2007, 20:37:16

GERÇEKLER ACI  ;)
Gönderen: BF08 - 05 Ağustos 2007, 20:38:37
 ;D
Gönderen: amett - 05 Ağustos 2007, 20:39:11

GERÇEKLER ACI  ;)

yha bi sus yha neden olmasın süper takımımız var işte  ;D ;D fbli değilmisin sen yha  :)
Gönderen: amett - 05 Ağustos 2007, 20:40:14
gülüyo millet sana  toparla kendini  ;D :D
Gönderen: ManSpider111 - 05 Ağustos 2007, 20:41:28

GERÇEKLER ACI  ;)

yha bi sus yha neden olmasın süper takımımız var işte  ;D ;D fbli değilmisin sen yha  :)
yok lan cemal fb görünümlü gs lidir :D
Gönderen: C3MALAKKo - 05 Ağustos 2007, 20:42:24

GULENI ZIKERIM OMERE MSN DE DERSINI VERDIGIM ICIN GULUYO BAKMA SEN AYRICA TABIKI GES LIYIM BEN ! ;)
Gönderen: C3MALAKKo - 05 Ağustos 2007, 20:42:48

GERÇEKLER ACI  ;)

ARABAMIYM LAN BEN IBINE  ;D
Gönderen: amett - 05 Ağustos 2007, 20:43:51

GULENI ZIKERIM OMERE MSN DE DERSINI VERDIGIM ICIN GULUYO BAKMA SEN AYRICA TABIKI GES LIYIM BEN ! ;)

;D ;D
Gönderen: ManSpider111 - 05 Ağustos 2007, 20:44:23

GERÇEKLER ACI  ;)

:-\ :) :D :D :o
Gönderen: Hamza - 05 Ağustos 2007, 20:45:16

GERÇEKLER ACI  ;)

;D ;D
Gönderen: C3MALAKKo - 05 Ağustos 2007, 20:46:09

GERÇEKLER ACI  ;)

:-\ :) :D :D :o

:-* :-* :-*
Gönderen: ManSpider111 - 05 Ağustos 2007, 20:46:46
 :-* :-* :-*
Gönderen: C3MALAKKo - 05 Ağustos 2007, 20:47:58
SEN GONDERME LAN ARAMIZDA BISI VAR SANCAKLAR  ;D
Gönderen: ManSpider111 - 05 Ağustos 2007, 20:48:48
 ;D ;D ;D
Gönderen: -Qlv- - 05 Ağustos 2007, 21:24:52
1-1 devam ediyor.
Gönderen: XeLL - 05 Ağustos 2007, 21:48:00
ewet en class gol bobo
Gönderen: LeGeND-MæN - 05 Ağustos 2007, 21:59:29
bobonun a.qq seninde...maçta son gülen kim olcak bakalım
Gönderen: LeGeND-MæN - 05 Ağustos 2007, 22:00:54
BİZİM TAKIMIMIZ BURDA O YETER BİZE

TÜRKCEEL SÜPER LİGE BİR ÇIKALIM O ZAMAN GÖRCEK 4 BÜYÜKLER ANASINI AĞLATCAZ HEPSİNİN İSTANBULUN KRALI BİZİZ VE BİZ OLACAĞIZ >:(

http://www.youtube.com/watch?v=_RcIRVWGqgs
Gönderen: XeLL - 05 Ağustos 2007, 22:06:38
Carlosun hatasıyla yediler golü edu ne yapsın sol kanat bomboş zavallı edu kapatırken yediniz golü.Övünmeyin Carlosunuzla.
Gönderen: HaLiLL - 05 Ağustos 2007, 22:21:25
FORZA Anderlecht  8)
Gönderen: XeLL - 05 Ağustos 2007, 22:21:45
Msne gel Halil
Gönderen: ManSpider111 - 05 Ağustos 2007, 22:45:13
kaç kaç lann ;D ;D
Gönderen: XeLL - 05 Ağustos 2007, 22:49:01
en son 1-1di
Gönderen: HaLiLL - 05 Ağustos 2007, 22:49:20
hala 1-1 ;D
Gönderen: ManSpider111 - 05 Ağustos 2007, 22:49:59
2-1 olmus sanırımjn
Gönderen: XeLL - 05 Ağustos 2007, 22:50:14
2-1 oldu kezman gö** attı
Gönderen: ManSpider111 - 05 Ağustos 2007, 22:50:58
ben o kezmanın .q :)
Gönderen: ManSpider111 - 05 Ağustos 2007, 22:51:33
sarı kart gördü öküz hemen ;D
Gönderen: XeLL - 05 Ağustos 2007, 22:52:13
 ;D ;D ;D betmen olcak bide olsa olsa öküz olur o  ;D ;D ;D
Gönderen: amett - 05 Ağustos 2007, 23:12:04
zuhahahahaha  ;D ;D şampiyon olduk süper kupa FENERBAHÇEnin batman attı kezmanım benim bea  ;D ;D ;D ;D
Gönderen: HaLiLL - 05 Ağustos 2007, 23:15:01
Asıl Süper Cup Bizde  8)
Gönderen: ManSpider111 - 05 Ağustos 2007, 23:16:11
Asıl Süper Cup Bizde  8)
8) 8) 8)
Gönderen: amett - 05 Ağustos 2007, 23:32:40
halil imzan süper canaydın istifa yazılı var yha YAZIK YAZIK nereden nereye  ;D gitmesin seviyorum ben o adamı  :D :D
Gönderen: LeGeND-MæN - 05 Ağustos 2007, 23:38:08
Carlosun hatasıyla yediler golü edu ne yapsın sol kanat bomboş zavallı edu kapatırken yediniz golü.Övünmeyin Carlosunuzla.

ne makarasın sen yaa sen okula gidiyon mu ??? ???(aklından şüpheliyimde orda alakası yok edu değil carlos diyor)
Gönderen: LeGeND-MæN - 05 Ağustos 2007, 23:38:51
;D ;D ;D betmen olcak bide olsa olsa öküz olur o  ;D ;D ;D

sizin şaban gibi olmasında
Gönderen: amett - 06 Ağustos 2007, 00:24:45

ne makarasın sen yaa sen okula gidiyon mu ??? ???(aklından şüpheliyimde orda alakası yok edu değil carlos diyor)

matador süpersin sen yha acayip güldüm kanka sen okula gidiyonmu yazıyo yha koptum yhaa  :D :D :D ;D ;D

xell harbi okula gidiyomusun kardeşim sen matadorun dediği gibi maçı nerenle serediyosun  ;D edu topu uzaklaştırim derken mehmet yozgatlıya çarptıı taça atsaydı daha ii olurduda nese mehmet yozgatlıya çarptıı top auta giderken aldıı sol yaptı bi orta bobo  ;D böle oldu kardeşim yordun benii illa benmi anlatim maçı sana izlemedinmi boşunamı verdi show tv  ;D :D unutmuşsundur maçı sen şimdi boşuna zman kaybıı  ;D :D ;D
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 06 Ağustos 2007, 01:08:16
len olum kendi aklınıza bakın adam haklı bişeyden çaktığınız yok konuşmayın adamın demek istediği şu,edunun sol kanatta ne işi var orayı carlos kapatmalıydı,tamam edu çok hatalı ama adam o yönden bakmış olaya neymiş efendim okula filan gittinmi,fikirlere biraz objektif bakın ;)
Gönderen: C3MALAKKo - 06 Ağustos 2007, 12:48:42
OKULA GITMEYLE NE ALAKASI VAR A..Q SAÇMALAMAYIN LANN  ;D ;D
Gönderen: amett - 06 Ağustos 2007, 12:57:33
len olum kendi aklınıza bakın adam haklı bişeyden çaktığınız yok konuşmayın adamın demek istediği şu,edunun sol kanatta ne işi var orayı carlos kapatmalıydı,tamam edu çok hatalı ama adam o yönden bakmış olaya neymiş efendim okula filan gittinmi,fikirlere biraz objektif bakın ;)

bırak hocam yha alakası bile yok nerede oynamasıyla o pozisyonun profesyonel bi oyuncunu yapması gereken şey bumuydu riske etmeyip taça atması gerekirdi ama o topu uzaklaştırmak iseyip mehmete çarptırdı ve gol oldu sonuçta defans oyuncusu hanghi mevkide olursa olsun gerekeni yapmak zorunda carlosun hatasıymış carlosmu git al topu dedi sanki ona carlos hucumu seven futbolcu gerektiğinde ileri gidip geliyo ve onun durduğu mevkiyide biri kapamak zorunda birazda böyle bakın olaya
Gönderen: amett - 06 Ağustos 2007, 12:58:28
OKULA GITMEYLE NE ALAKASI VAR A..Q SAÇMALAMAYIN LANN  ;D ;D

;D ;D :D :D
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 06 Ağustos 2007, 14:31:05

bırak hocam yha alakası bile yok nerede oynamasıyla o pozisyonun profesyonel bi oyuncunu yapması gereken şey bumuydu riske etmeyip taça atması gerekirdi ama o topu uzaklaştırmak iseyip mehmete çarptırdı ve gol oldu sonuçta defans oyuncusu hanghi mevkide olursa olsun gerekeni yapmak zorunda carlosun hatasıymış carlosmu git al topu dedi sanki ona carlos hucumu seven futbolcu gerektiğinde ileri gidip geliyo ve onun durduğu mevkiyide biri kapamak zorunda birazda böyle bakın olaya
zaten bende 1. dereceden edu da hata buluyorum ama olaya o açıdan bakan birisiyle de dalga geçmek yanlış onu diyorum
Gönderen: amett - 06 Ağustos 2007, 16:26:15
bi gsliyle dalga geçmek hoşuma gidiyo kardeşim bide bu açıdan bak anlamışsındır umarım benim yapım bu kardeşim ok ;) zaman böyle artık
Gönderen: XeLL - 06 Ağustos 2007, 20:12:31
bende fb ile dalga geçmeyi çok sewerim zıt yönlü insanlarız ayrı dünyaların insanıyız hadi sana by ;D ;D
Gönderen: C3MALAKKo - 06 Ağustos 2007, 22:03:13
bi gsliyle dalga geçmek hoşuma gidiyo kardeşim bide bu açıdan bak anlamışsındır umarım benim yapım bu kardeşim ok ;) zaman böyle artık

LAN SENLE BI DALGA GECERSEM SITEYI TERK EDERSIN GAYBAHÇELİ DÜMBÜK AKILLI OL  ;D ;D ;D
Gönderen: LeGeND-MæN - 06 Ağustos 2007, 22:06:21

LAN SENLE BI DALGA GECERSEM SITEYI TERK EDERSIN GAYBAHÇELİ DÜMBÜK AKILLI OL  ;D ;D ;D

OLM CEMAL ÇOK AZITMA BANI YİCEN WALLA
Gönderen: LeGeND-MæN - 06 Ağustos 2007, 22:06:38
FOREWER FENERBAHÇE
Gönderen: LeGeND-MæN - 06 Ağustos 2007, 22:06:46
FOREWER FENERBAHÇE
Gönderen: LeGeND-MæN - 06 Ağustos 2007, 22:07:01
FOREWER FENERBAHÇE
Gönderen: XeLL - 06 Ağustos 2007, 22:19:28
FOREWER GALATASARAY
Gönderen: XeLL - 06 Ağustos 2007, 22:19:36
FOREWER GALATASARAY
Gönderen: XeLL - 06 Ağustos 2007, 22:19:41
FOREWER GALATASARAY
Gönderen: XeLL - 06 Ağustos 2007, 22:20:24
FOREWER GALATASARAY
Gönderen: C3MALAKKo - 06 Ağustos 2007, 22:34:59

OLM CEMAL ÇOK AZITMA BANI YİCEN WALLA

:D KIM BANLIYOMUS ULANN 4444EVER GALATASARAY
Gönderen: XeLL - 06 Ağustos 2007, 22:38:09
BURASI FLOOD KAZANI DEĞİL GİDİN BAŞKA YERDE EDİN FLOODUNUZU (SAHİ BENDE YAPTIM AMA ALTTA KALMAMAK İÇİN  ;D )
Gönderen: Diego - 07 Ağustos 2007, 16:27:08
forever kastamonu
Gönderen: XeLL - 07 Ağustos 2007, 16:48:03
 ;D ;D
Gönderen: C3MALAKKo - 07 Ağustos 2007, 19:00:11
FOUR EVER --KARAGÜMRÜK-- ULAN    ;D
Gönderen: ManSpider111 - 07 Ağustos 2007, 19:06:07
Gönderen: XeLL - 07 Ağustos 2007, 19:20:50
 ;D
Gönderen: Abdullah - 07 Ağustos 2007, 20:02:12
 ;D
Gönderen: izmirli2 - 07 Ağustos 2007, 20:03:00
beyler konu ş.ligi ön eleme maçıyken gs fb kavgasına çevirdiniz tbr her yiğidin harcı deil  ;D ;D
Gönderen: Abdullah - 07 Ağustos 2007, 20:03:37
 :P
Gönderen: izmirli2 - 07 Ağustos 2007, 20:09:39
:P
kserim o dili   :D :D
Gönderen: Abdullah - 07 Ağustos 2007, 20:10:45
 :-* :-*
Gönderen: sir_safak - 07 Ağustos 2007, 21:35:04
fenerbahce rahat eler
Gönderen: XeLL - 07 Ağustos 2007, 21:36:05
şafak aramıza döndün  ;D ;D
Gönderen: amett - 07 Ağustos 2007, 23:51:18
bende fb ile dalga geçmeyi çok sewerim zıt yönlü insanlarız ayrı dünyaların insanıyız hadi sana by ;D ;D

baksende dalga geçmeyi severmşsin sorun yok ozaman dalgamı ii salaldım çokta keyifli oldu ;)
Gönderen: amett - 07 Ağustos 2007, 23:58:07

şşş çulsuz 6slii akıllı takıl sizi anlamak için illa sizin gibimi olmamız lazım kimsin ki lan sen senin söliceklerinle siteyi terkdicem sölerim demekle olmaz bu işler diceğin şeleri bekliyorum hadi terketir bu siteden benii bekliyom beni bu siteden bi şekilde terkettirirsin ondada banlarsın başka yapıcağın bişe yok yazarsın oraya banlama sebebi 6sli arkadaşlarla dalga geçiyo diye banlanmıştır puha banlasana lan böle yazmasan bile böle anlarım halinizi sizin ben  ;D [G]alat[A]sara[Y]
Gönderen: amett - 08 Ağustos 2007, 00:00:34
BURASI FLOOD KAZANI DEĞİL GİDİN BAŞKA YERDE EDİN FLOODUNUZU (SAHİ BENDE YAPTIM AMA ALTTA KALMAMAK İÇİN  ;D )

bişe derdim ama parantez içindeki söze ağır kaçardı biraz         CANAYDIN İSTİFA  ;D ;D :D :D
Gönderen: amett - 08 Ağustos 2007, 00:02:34
beyler konu ş.ligi ön eleme maçıyken gs fb kavgasına çevirdiniz tbr her yiğidin harcı deil  ;D ;D

herzman olan şeyler kardşim alıştıkanlık yaptı bunlar zaten doğal karşılıyom artık
Gönderen: XeLL - 08 Ağustos 2007, 11:52:54

bişe derdim ama parantez içindeki söze ağır kaçardı biraz         CANAYDIN İSTİFA  ;D ;D :D :D

Gene tekrarlıyorum burası flood alanı değil git başka yer yap floodunu  ;D
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 08 Ağustos 2007, 22:39:14
ANDERLECHT TAM KADROYLA ÇIKTIĞI HAZIRLIK MAÇINDA İSPANYA LA LİGA YA YENİ YÜKSELEN MURCIA'YA 6-0 YENİLDİ..
Gönderen: Diego - 09 Ağustos 2007, 00:14:59
ANDERLECHT TAM KADROYLA ÇIKTIĞI HAZIRLIK MAÇINDA İSPANYA LA LİGA YA YENİ YÜKSELEN MURCIA'YA 6-0 YENİLDİ..
aman yarabbim kesin eleniriz
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 09 Ağustos 2007, 00:17:11
Gönderen: XeLL - 09 Ağustos 2007, 01:30:07
 ;D ;D görcez murcia bide sizden iyiyse
Gönderen: Abdullah - 09 Ağustos 2007, 12:02:30
 :D :D