Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

SPOR HABERLERİ => BEŞİKTAŞ => Konuyu başlatan: FabregaS - 04 Ağustos 2007, 17:35:27

Başlık: Sinan Engin iş başı yaptı
Gönderen: FabregaS - 04 Ağustos 2007, 17:35:27
Başkan Yıldırım Demirören tarafından Genel Menajerliğe getirilen Sinan Engin, işbaşı yaptı.

Beşiktaş'ta genel menajerlik görevine getirilen Sinan Engin işbaşı yaptı. Engin, Ertuğrul Sağlam'a sonsuz destek vereceğini belirtti, "Gelen her yabancı hocayı baş tacı yaptık. Neden kendi evladımıza sahip çıkmayalım. Onunla el ele verip eski başarılı günlere döneceğiz" dedi

Başkan Demirören, önceki akşam Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin ile bir araya geldi. Başkanın evinde gerçekleşen üçlü zirvede, yeni sezonla ilgili çalışma prensiplerinin ortaya konulduğu öğrenildi. Karşılıklı güvenin tazelendiği toplantıda genç çalıştırıcının takımla ilgili başkana brifing verdiği de vurgulandı.

Köprü görevi üstlenecek

Ümraniye - Akaretler hattında köprü görevi üstlenecek olan Sinan Engin'in büyük yetkilerle donatıldığı belirtildi. Beşiktaş'ın içinden yetiştiğine dikkat çeken menajer Engin, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve ekibine sonsuz destek vereceğini söyledi.
Sağlam'ın kendini kanıtladığını hatırlatan Engin, "O bizim kardeşimiz. Beşiktaş'a gelen her yabancı hocayı baş tacı yaptık. Neden kendi evladımıza sahip çıkmayalım. Bu anlamda Sağlam'ın da desteğe ihtiyacı var. Beşiktaş'ta çok başarılı olacağına inanıyorum. Sağlam, Türkiye'nin bir numarası olacak. Ele ele verip, Beşiktaş'ımızı başarılı günlere döndüreceğiz" diye konuştu.
Başlık: Sinan Engin iş başı yaptı
Gönderen: Force23 - 18 Ağustos 2007, 09:35:19
Paylaşım için teşekkürler