Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => Konuyu başlatan: HaruN - 05 Ağustos 2007, 19:47:33
-
ozr dilerim abdullah abi.Çok ardon abi.
-
BEYLER SON ZAMANLARDA YENİ ÜYELER KENDİLERİNE Bİ KONU AÇIOLAR SAYFALARDA MSJ YAZIP MSJLARINI ARTTIRIOLAR ÇOK ÇOCUKÇA VE ÇÖMEZCE Bİ DURUM ÇIKIOR ORTAYA YA ANLAMIOR HEPSİNİ GEÇTİK ÜŞENMİOLARMIDA BUNLAR WALLA HAYRET YA NEYSE BENIM NACİZANE FİKRİM BUNLARIN ÖNÜNE GEÇİN ÖNCEDEN OYUNLAR VARDI İYİ OLUODU KOMİK Bİ DURUM ÇIKMIODU AMA BU YAPILANLAR ÇOK SAÇMA BENİ KIL ETTİLER BEN 10 MSJI 1 YILDA YAZDIM ADAMLAR 1 GÜNDE YAZIOLAR KIL OLDUM WALLA APO BULAŞTIRMIŞTIR KESİN APOLİZM OLDU SİTEDE
SENİN DEDİĞNİN AYNISINI BEN ŞİKAYETTE BULUNDUM SİTEDEN GİDERİM DİYE HİÇBİR SİTEDE YOK..AMA KABUL ETMEDİLER..BENDE DEDİM SİZ YAZIYONUZ BEN NİYE YAZMİM İSTERSENİZ SİLİN ORDAKİ MESAJLARIMI ÇOK BERBAT BİR DURUM YAA HERKES ÇOK KOLAY MESAJ YAZIYOR...
DEDİM GIRGIR YERİ OLDU FLOOD YERİ HİÇ GIRGIR YOKKİ BENİ DİNLESELER SADECVE BİR KONU AÇILSIN ORADA HERŞEYİ PAYLAŞALIM CHAT GİBİ
-
Boşver harun herkes takılsın istediği gibi . sende mesaj sayini arttirmak istiyorsan flood yapabilirsn . bunun herhangi bir sakincasi yok benim için
-
ya hamza aga bak burası türkiyenın en kral sitesi bunlar böle amatörce hareketler yakışmıor
-
ya hamza aga bak burası türkiyenın en kral sitesi bunlar böle amatörce hareketler yakışmıor
fikrine saygi duyuyorum harun fakat benim açimdan bu gırgır yerinde açilan topiclerin herhangi bir sakincasi yok . zaten diğer bölümlerde kimse bu şekilde flood yapmiyor
-
neyse hamza ben sadece fikrimi söledim
-
neyse hamza ben sadece fikrimi söledim
tamam harun ;)
-
bencede haruna katılıyorum 8)
-
o zaman flood a kısıtlama gelsin en fazla 200 mesaj falan yoksa crime falan seni geçer,diğer üyeler mesaj yazıp üst rütbeler alır ben kaç aylık çalışma sonunda daha dün yeni rütbemi aldım
-
HARBI LA İİCE AZDIRDI APO BU SITEYI ;D
-
Bence kısıtlamaya filan gerek yok ama herkes kendi konusunu açmasın örn. Ahmetin flood mekanı gibi olmasın onları silelim yada kilitleyelim öle saçma oluor bencede. ...
-
Bence kısıtlamaya filan gerek yok ama herkes kendi konusunu açmasın örn. Ahmetin flood mekanı gibi olmasın onları silelim yada kilitleyelim öle saçma oluor bencede. ...
en iyisi silmek mesajlarıda sikliniyo çünkü :D :)
-
bencede ben Klavuz a dedm dedi hiç bi kural yok bende dedim bugün üye olanlar beni geçiyo yuh benim neyim eksik :D ;D bende yazsdım :D
-
ya işte saçma sapan şey ama mecbur bırakıyor hamza
-
ya işte saçma sapan şey ama mecbur bırakıyor hamza
aynen ya adamlar benden kat kat geride 3 gün içinde bakmısım beni geçmişler :-X
-
plaka barışın başka fotosunu koyarmısın avatarına
-
plaka barışın başka fotosunu koyarmısın avatarına
seni kırıcama kafamnı kırarım daha iyi ama merak ettim neden ???
-
vardır bi sebebi dimi :)
-
ewt bencede :)
-
bencede :)
-
ya sadece o fotoğraf akademi türkiyeye katılırken çekildiği ve eski fotosu olduğu için daha yakışıklı olduğu fotoları var 4 sene önceki fotoyu koymak gereksiz
-
Olsun sonucta yine Barış Akarsu .... :D
Ama gerçekten daha yakışıklı fotolarıda var ....
-
HAMZA ORAYI DİREK ÇÖPE ATAK BENİM İÇİN SORUN YOK 160 MESAJ ATMIŞIM DURUN Bİ APOYA BAKIM
-
ABOOO APO
GIRGIR YERİ 4399
MESAJ ATMIŞ :o
-
ABOOO APO
GIRGIR YERİ 4399
MESAJ ATMIŞ :o
:o
-
ben konu açmada flood yapsam olmaz mı ;D
-
Bende gırgır yerine 3355 mesaj attım bence silinmesin :D
-
beyler gırgır yerini silmeyi düşünmüyorum kesinlikle . eğer gırgır yerini kapatacak olursam sizlerin mesajlari silinmesin diye bölümü geri dönüşüme yollarm zaten . merak etmeyin
-
Bencede yani geri dönüşüme atalım ben okadar msj yazmışım yazık hele ömerin 5000 den fazla mesajı orda :D
-
beyler gırgır yerini silmeyi düşünmüyorum kesinlikle . eğer gırgır yerini kapatacak olursam sizlerin mesajlari silinmesin diye bölümü geri dönüşüme yollarm zaten . merak etmeyin
O ZAMAN HAMZA ORAYI GERİ DÖNÜŞÜME ATMADAN BEN BİRaz yogunlasayım oraya :D
-
Bencede yani geri dönüşüme atalım ben okadar msj yazmışım yazık hele ömerin 5000 den fazla mesajı orda :D
;D ;D BEncede Geri Dönüşüme atalım yada ben birazda daha calışıyım oyle atalım:D
-
EVET ŞÖLE 5 GÜN ZAMAN VER 50.000 BİN YAPİM ONDAN SONRA HABER VERİRİM :D
-
EVET ŞÖLE 5 GÜN ZAMAN VER 50.000 BİN YAPİM ONDAN SONRA HABER VERİRİM :D
:D
-
:D :D :D
-
:D :D
-
La Furkan senin rütbene ne oldu ???
-
La Furkan senin rütbene ne oldu ???
SORMA YA TAM Bİ KARAMBOL 21 TEMMUZDA 20 000 OLMAM GEREKİODU OLAMADIM HAMZAYIDA BİKAÇ BAHANEYLE DÜNE KADAR OYALAYABİLDİM DÜN ELİMDE AVUCUMDA NE VARSA ACIMAMIŞ ALMIŞ GADDAR >:( :D
-
-
ŞİMDİ SÜPER MOD İÇİN BAŞVURDUM BANA 25000 DİCEK 10 GÜN DİCEK BIDI BIDI BIDI ÖMRÜMÜ YEDİ BU HAMZA
-
ŞİMDİ SÜPER MOD İÇİN BAŞVURDUM BANA 25000 DİCEK 10 GÜN DİCEK BIDI BIDI BIDI ÖMRÜMÜ YEDİ BU HAMZA
25000 ZOR VALA BÜTÜN GÜN FLOOD YAPSAN 5-6 GÜNDE BİTER :)
-
ASLINDA KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM FİFA 07 KOORDİNATÖRÜYKEN ATICAKTIM HAMZA YI SİTEDEN KURTULUCAKTIK NEDİR BU KARDEŞİM BAŞIMIZDA ZEBANİ MİSALİ
-
;D ;D ;D
-
:D :D :D
-
ASLINDA KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM FİFA 07 KOORDİNATÖRÜYKEN ATICAKTIM HAMZA YI SİTEDEN KURTULUCAKTIK NEDİR BU KARDEŞİM BAŞIMIZDA ZEBANİ MİSALİ
ne dion lean ;D ;D
-
biliosun hamza seni severim sayarım ama ;D nese boşver
-
biliosun hamza seni severim sayarım ama ;D nese boşver
KÖPRÜYÜ GEÇENE KADAR ;D :D
-
:D
-
-
çok flod varya site flod sitesi resmen mod olmak isteyen orda flod yapıyo hamza senonu mod yapıyon
-
ya boş iş kim açtı bu konuyu küfür yicek benden
-
Apo hazırlan küfüre ;D