Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Hamza - 06 Ağustos 2007, 19:36:29
-
Sevgili üyelerimiz ,
çok yakında sitemizin yeni bir ana sayfasi olacak
şu anda abdullah ile birlikte index çalişmalarimiz devam ediyor . umarim hepinizin beyeneceği güzel bir index olur . izlemede kalin
-
hadi İNŞALLAH :D
-
HAMZA KARDES ÇOK GUZEL AÇIKLAMISSIN.UMARIM HAMZA İLE YAPTIGIMIZ İNDEXMİZİ SEVERSİNİZ.BU İNDEXİMİZİN DİĞERLERİNKİLERDEN KALİTELİ OLMASINI DİLİYORUM
-
bu seferki indeximizin diğerlerinden çok daha iyi olacağindan kimsenin şüphesi olmasin . bunun için gece gündüz çalişiyoruz .
-
bu seferki indeximizin diğerlerinden çok daha iyi olacağindan kimsenin şüphesi olmasin . bunun için gece gündüz çalişiyoruz .
EVT BEYLER BENDE BU ARA SİTEDE FAZLA ONLİNE DEİLİM.ÇÜNKÜ İNDEXİN RESİMLERİNİ FALAN DUZENLİYOM.HAMZA KARDESİM SAOLSUN YARDIM EDİYOR.
-
EVT BEYLER BENDE BU ARA SİTEDE FAZLA ONLİNE DEİLİM.ÇÜNKÜ İNDEXİN RESİMLERİNİ FALAN DUZENLİYOM.HAMZA KARDESİM SAOLSUN YARDIM EDİYOR.
eywallah abdullah . sen olmasan bu kadar ilerleyemezdik
-
eywallah abdullah . sen olmasan bu kadar ilerleyemezdik
ONEMLİ DİEL HAMZA ;)
-
Tebrikler Hamza biraz da temalara el atsan tam süper olucak ama site şu haliyle güsel ama daha güselini bulursan bence deiştir bayadır kullanıyoruz çöl ateşini aslında güsel ama diorum ya daha güseli varsa koy yoksa bize saten çöl ateşi yetior ;) bu arada sizlere kolay gelsin apoyla inş güsel bişey çıkartırsınız size güveniyoruz hadi bakalım :D
-
Tebrikler Hamza biraz da temalara el atsan tam süper olucak ama site şu haliyle güsel ama daha güselini bulursan bence deiştir bayadır kullanıyoruz çöl ateşini aslında güsel ama diorum ya daha güseli varsa koy yoksa bize saten çöl ateşi yetior ;) bu arada sizlere kolay gelsin apoyla inş güsel bişey çıkartırsınız size güveniyoruz hadi bakalım :D
teşekkür ederim kürşat . tema konusuna gelince , her zaman söylediğim gibi şu anda kullanmakta olduğumuz temadan daha iyisini sizde bulursaniz bizimle paylaşabilirsiniz .
-
walla mı ozaman bekleyinn millet tema delisiyim ben yeni konu halinde açarak seçersiniz müthiş temalar var yaşadık :D
-
walla mı ozaman bekleyinn millet tema delisiyim ben yeni konu halinde açarak seçersiniz müthiş temalar var yaşadık :D
öneri , istek bölümüne açabilirsin topici . oradan seçelim
-
öneri , istek bölümüne açabilirsin topici . oradan seçelim
oke o zaman işimi halledim bir ;)
-
Oke kardeş saol paylaşımlarını bekliyoruz ....!
-
index yerine portal olursa daha iyi olur index e gerek yokki
-
portal gibi bir şey olacak zaten
-
portal gibi bir şey olacak zaten
portal yapcaksınzı joomla dan yapın diğerleri bir işe yaramaz biraz araştır joomla yı
-
evet joomla gerçekten süper mkportalda iyi ama bence
-
beyler biz hazır portal yapmıyoruz
-
herkes girsin lütfen http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=42571.0
-
HAMZA KARDESİM MUJDE HTML YE DOSYALARI ÇEVİRDİM HER BİRİ 150 - 200 KB OLDU.BEN SİMDİ SERİAL KEYLERE DEVAM EDİYOM.İSİNİ BİTİRİNCE MSN İ AÇ KONUSALIM
-
beyler biz hazır portal yapmıyoruz
evet beyler bizim yaptiğimiz portal hazir değil
-
iyi ozaman hem sıra dışı ve alışılmışın dışında olur hemde sitemize has bişey olur hadi Hamza kolay gelsin size inş güsel bişey çıkartırsınız ... :) ;)
-
iyi ozaman hem sıra dışı ve alışılmışın dışında olur hemde sitemize has bişey olur hadi Hamza kolay gelsin size inş güsel bişey çıkartırsınız ... :) ;)
teşekkürler force
-
eyw force
-
bekliyoruz
-
beyler biz aslında portalımız dun aksam saat 12 00 da hizmete girecekti.Ancak portalımızda bir html sorunu çıktı.Bu nedenl hizmete girmesi biraz geçikecektir.Ancak engeç bir kaç gune hizmetinizde olacaktır .
-
ok
-
beyler biz aslında portalımız dun aksam saat 12 00 da hizmete girecekti.Ancak portalımızda bir html sorunu çıktı.Bu nedenl hizmete girmesi biraz geçikecektir.Ancak engeç bir kaç gune hizmetinizde olacaktır .
Oke apo portalı 4 gözle bekliyoruz (Bana dörtgöz diyenin :D :D)
-
dortgoz :D
Oke apo portalı 4 gözle bekliyoruz (Bana dörtgöz diyenin :D :D)
-
:D :D
-
:D :D