Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 06 Ağustos 2007, 20:53:19

Başlık: OYUNSİTENİZ'DEN BİR BOMBA DAHA(+REP ÖDÜLLÜ SKOR TAHMİN YARIŞMASI BAŞLADI)
Gönderen: LeGeND-MæN - 06 Ağustos 2007, 20:53:19
LÜTFEN TÜM OYUNSİTENİZ ÜYELERİ OKUSUN!!!

1 seneden beri düşündüğüm +rep ödüllü skor tahmin yarışmasını nihayet bugün yürürlüğe soktum hamzayla konuştuktan sonra...

bu +rep ödüllü skor tahmin yarışması sitemizde bir ilk olarak ilgi göreceğinden eminim...TÜRKCEEL SÜPER LİG in başlamasına sayılı günler kala TÜRKCEEL SÜPER LİG tahmin bölümü açılmıştır..Tek Arzum orayı benden başka kimse maç eklemesin çünkü kuralına göre amacım mesaj yükseltmek değil düzenli tutmak...

sadece t.süper lig değil en fazla 2 ligdede böle yarışma olacak bunların 1 si kesin ''PREMİER LİG'' diğerini ortaklaşa belirleriz ama eminim la liga olur.o ligleride sorumlu arkadaşlar alır benim görevim TÜRKCEEL SÜPER LİG yönetmek..

bunu düşündüm istedim ve başardım...sitemiz bir ilki daha gerçekleştirdi okuduğunuz için çok teşekkür ederim..

TEKNİK KURALLAR
1.O HAFTA KAÇINCI HAFTAYSA O HAFTAYA TAHMİNLERİMİZİ BELİRTEBİLİRİZ.AKSİ HALDE ÖRN;1.HAFTAYA GELMEDEN 2.3.... HAFTALARDAKİ MAÇLARA TAHMİN YAZANLARIN MESAJI SİLİNİP 3.KEZ UYARIYA UYMAMASINA RAĞMEN 1 GÜN BAN YİYECEKTİR.

2.MAÇ TAHMİN BÖLÜMÜNDE KESİNLİKLE BİR DİĞER TAKIMA KARŞI FANATİZM YASAKTIR.(ÖRN;GS 6-0 TS;KARŞI TARAF GS O KADAR ATAMAKİ İNŞ YENİLİR GİBİ.. )HERKES İSTEDİĞİ SKORU YAZMAKLA SERBESTTİR.

GÜNCELLENECEKTİR.

ÖDÜLLER

1 maç bilene + 1 rep

2 maç bilene +3 rep

3 maç bilene + 6 rep

4 maç bilene + 10 rep

5 maç bilene + 15 rep

6 maç bilene + 20 rep

7 maç bilene +25 rep

8 maç bilene + 35 rep

9 maç bilene + 45 rep
GÜNCELLENEBİLİR..

SAYGILARIMLA BY MaTaDor;HEERŞEY OYUNSİTENİZ İÇİN ;)

http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?board=1342.0

Başlık: OYUNSİTENİZ'DEN BİR BOMBA DAHA(+REP ÖDÜLLÜ SKOR TAHMİN YARIŞMASI BAŞLADI)
Gönderen: LeGeND-MæN - 06 Ağustos 2007, 20:58:14
herkes baksın beyler altta kalıyor kimse görmüyor
Gönderen: Abdullah - 06 Ağustos 2007, 21:08:39
ii fikir matador
Gönderen: LeGeND-MæN - 06 Ağustos 2007, 21:10:03
ii fikir matador

eyw sende bulunabilirsin tahminde linki verdim... birisi anasayfaya duyuru versin...
Gönderen: Abdullah - 06 Ağustos 2007, 21:11:12
ii fikir matador

eyw sende bulunabilirsin tahminde linki verdim... birisi anasayfaya duyuru versin...

tamamda anasayfaya yazılaa kadar onemli deil ama istersen yazabilirim
Gönderen: LeGeND-MæN - 06 Ağustos 2007, 21:12:25
ii fikir matador

nasıl değil yaw süper bişey bence spor sitesi hem bence büyük patlama yapar..çok zevkli olur yorum yapıyoz orda...süper bence
Gönderen: Abdullah - 06 Ağustos 2007, 21:13:52
ii fikir matador

nasıl değil yaw süper bişey bence spor sitesi hem bence büyük patlama yapar..çok zevkli olur yorum yapıyoz orda...süper bence

ii tamam yazıyorum ama sorumluluk sana ait
Gönderen: LeGeND-MæN - 06 Ağustos 2007, 21:33:03
tmm ;)
Gönderen: BF08 - 06 Ağustos 2007, 21:44:09
Super fikir saolsın matador ;)
Gönderen: Hamza - 06 Ağustos 2007, 21:44:44
çok iyi fikir cemil

tüm üyelerimizin tahminlerini bekliyoruz
Gönderen: LeGeND-MæN - 06 Ağustos 2007, 21:49:24
Super fikir saolsın matador ;)

EYW ÖMER ;)

çok iyi fikir cemil

tüm üyelerimizin tahminlerini bekliyoruz

SAĞOLASIN..EVET DEDİĞİN GİBİ TÜM ÜYELERİN TAHMİNLERİNİ BEKLİYORUZ
Gönderen: ManSpider111 - 06 Ağustos 2007, 21:50:20
EFERİN MATADOR :) ;)
Gönderen: LeGeND-MæN - 06 Ağustos 2007, 21:55:01
EFERİN MATADOR :) ;)
;D ;)
Gönderen: C3MALAKKo - 06 Ağustos 2007, 21:56:35
 :-*
Gönderen: LeGeND-MæN - 06 Ağustos 2007, 21:58:11
:-*

BENDE SENİ  :-*  :D
Gönderen: izmirli2 - 06 Ağustos 2007, 22:06:35
gsl fikir matador bence böle daha ii olur hemde iddaacılar ortaya çıkar ;D ;D
Gönderen: LeGeND-MæN - 06 Ağustos 2007, 22:44:53
gsl fikir matador bence böle daha ii olur hemde iddaacılar ortaya çıkar ;D ;D

evet ;D nerelerdesin gözükmüyorsun gökhan 8)
Gönderen: Mordoc - 07 Ağustos 2007, 01:42:20
Vaay Karagümrük :) Karşıyaka'lıyız bizde ;D Tek dostumuz :D

Bu Yarışmaya 2.Lig A Kategorisinide koymanızı tavsiye ederim ;D Zevkli olabilir 8)
Gönderen: HaLiLL - 07 Ağustos 2007, 09:41:50
 ;) ;)
Gönderen: LeGeND-MæN - 07 Ağustos 2007, 10:08:56
Vaay Karagümrük :) Karşıyaka'lıyız bizde ;D Tek dostumuz :D

Bu Yarışmaya 2.Lig A Kategorisinide koymanızı tavsiye ederim ;D Zevkli olabilir 8)

ilk kez karşıyakalı çıktı hoşgeldin kardeşim...
Gönderen: Force23 - 07 Ağustos 2007, 15:09:49
Tebrikler cemil güsel bir uygulama olmuş eline sağlık ...
Gönderen: Hamza - 07 Ağustos 2007, 15:36:14
skor tahmin yarişmasina ilgi büyük gerçekten . teşekkürler cemil
Gönderen: Abdullah - 07 Ağustos 2007, 15:36:35
bncede
Gönderen: Hamza - 07 Ağustos 2007, 15:39:22
bncede

index çalişmalari nasil gidiyor abdullah . gel msne konuşalim
Gönderen: LeGeND-MæN - 07 Ağustos 2007, 16:28:44
sizde sağolun ee boşunda değil neredeyse 1 senedir aklımdaydı ve adım gibi emindim ilgi çok büyük olacağından ve başardım tek başıma değil  tabiikide sizlerinde destekleriyle ;)
Gönderen: Diego - 07 Ağustos 2007, 16:37:34
sizde sağolun ee boşunda değil neredeyse 1 senedir aklımdaydı ve adım gibi emindim ilgi çok büyük olacağından ve başardım tek başıma değil  tabiikide sizlerinde destekleriyle ;)
önce alileme sora hamza abime falan filan diosun ve teşekkürü borç biliosuın
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 11 Eylül 2007, 21:34:00
yalan oldu
Gönderen: melih123 - 17 Eylül 2007, 13:18:15
evet no ilgi