Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: -Qlv- - 07 Ağustos 2007, 00:14:18
-
evet arkadslar orjınal olarak satısa sunulmus almanyada baslanmıs 2 3 turk magazasındada gorulmus bu zaten onlıne satıslar coktan baslamıstı benım tahmınım bır haftaya kadar bu oyunla tanısacagız... ama tek sorun transferlerın en son halını almıyacak olması onuda kucuk patchlerle weya oyun ıcı transferlerle halledecegız
-
İnş bir an önce gelirde turnuvaları düzenlenir inş bizleri hayal kırıklığına uğratmaz bizimle paylaştığın için saol kardeş ...
-
İnş bir an önce gelirde turnuvaları düzenlenir inş bizleri hayal kırıklığına uğratmaz bizimle paylaştığın için saol kardeş ...
;)
-
saol klavuz
-
yok ya yalandır beyler daha fifa 08 in sitesi açılmadı demosu çıkmadan vs. olmaz
-
Aslında doğru sölüosun kanka bence de önce demo su gelir yada beta sürümü en azından yane ...
-
bu kadar erken gelirse söylim size berbat olur..kim bilir yeni formalar yoktur yeni transfer vs. çıkmaz
-
istemioz
-
ya nerde çıktı yalan haber işte daha demosunun çıkmasına 3 hafta var
-
Yaw öf sallama haberler oyunun çıkış tarihi 15 eylül demonun çıkış tarihi 27 ağustostur başka bir şeye inanmayın.
-
BENCE DE BU HABER FAKE
-
aynen :D
-
yok ya yalandır beyler daha fifa 08 in sitesi açılmadı demosu çıkmadan vs. olmaz
evet
-
hamza msne gel de ffc finalini yapalım
-
hamza msne gel de ffc finalini yapalım
tamam cüneyt
-
ama bunlar feck neyk feck ulan feck sahte yani bak burda resmen 15 eylül yazıo al :D
-
Hepiniz bana sahtekar mı diyorsunuz ulen ben sizin taaa ...... q ;D
moruklar a bak ya ;D
-
k3s layn :D :D :D
-
bu kadar erken gelirse söylim size berbat olur..kim bilir yeni formalar yoktur yeni transfer vs. çıkmaz
katılıyorum kardeşim sana transferler yoksa berbattır >:(
-
k3s :D klavuz