3
inş hamza bu kez değiştirir bıktık yaw çöl ateşinden ne güzel temalar var
EVET GÖRDÜNÜZ MÜ BEYLER YİNE BENİM AYEMDE ;D 1 TANE SİTEDEN BAŞKA SİTEDE YOK AMA BEN ARAŞTIRDIM SİTE İÇİN BULDUM.3 OLMUŞTUR.ŞİMDİ FENERKRAL EDİTLİYORayemde :D :D
;DEVET GÖRDÜNÜZ MÜ BEYLER YİNE BENİM AYEMDE ;D 1 TANE SİTEDEN BAŞKA SİTEDE YOK AMA BEN ARAŞTIRDIM SİTE İÇİN BULDUM.3 OLMUŞTUR.ŞİMDİ FENERKRAL EDİTLİYORayemde :D :D
3 en iyisi bence
3 en iyisi bence
zaten 3 oldu hamza abi ftp ye koydu.seni bekledi gelmedin yapabilirsin.. ;)
bu tema değil dimi:D
vala bi tek bu vardi panelde :)
vala bi tek bu vardi panelde :)
tema berbat değiştirin :)temadan anlayan adam sayısı 1diil 2 diil deiştirin şunu
oh be simdi super oldu yaw
ma tador demişki soccercenter ve bi site daha sürekli değiştirior bak moruk oyunsiteniz bayağıdır çöl ateşinde ve alıştık ar tık özenti olmayın hepsinden daha büyük siteleriz biz onlar bizi alsınlar bırakta allala oyunsitenize bak ne köklü bi site en başndandan beri aynı temada yanı aynı renklerdeyız desinler :)
Kardeş ben daha güsellerini biliyorum ama sesimi çıkartmıyorum yine emeğin için saol ama çöl ateşi artık kalıplaşmış :D :D
Bence ay ışığı teması güzel onda her türlü renk var isteyen istediği şekilde ayarlayabiliyor o olabilir mesela
ma tador demişki soccercenter ve bi site daha sürekli değiştirior bak moruk oyunsiteniz bayağıdır çöl ateşinde ve alıştık ar tık özenti olmayın hepsinden daha büyük siteleriz biz onlar bizi alsınlar bırakta allala oyunsitenize bak ne köklü bi site en başndandan beri aynı temada yanı aynı renklerdeyız desinler :)
harun burda yanlışsın işte kim ne derse desin ;) bu site 1.5 yıl oldu kurulalı scn ise 6! yıldır ve ne kadar büyük bir site olduğunu herkes biliyor(four four two dergisi bile) var neyse burda koruma yapmıyım şimdi küfür müfür atarsınız iyi günler
Yok kardeş biz küfür de etmeyiz özenmeyizde ve öle siteleri örnek almayız herkes kendi çizgisi kendi doğrultusu üzerinde ilerliyor elbet bir gün oyunsitenizde dergilerde haberlerde vs. çıkıcak ögünleride inş. gösterir allah bize daha seninde sölediğin gibi site daha açılalı 1.5 yıl oldu ve buna rağmen çoğu başarılara imza attı bence ilerde daha da gelişicek ;)
bende en büyük nasıl bir cümledir bu :D ;D ;D ;Dbende en buyuk turnuva sitesi oyunsiteniz
bende en büyük nasıl bir cümledir bu :D ;D ;D ;Dbende en buyuk turnuva sitesi oyunsiteniz
biliyoz her halde hamza senin gülmen lazımdı buna daha sonrada arkadanbende en büyük nasıl bir cümledir bu :D ;D ;D ;Dbende en buyuk turnuva sitesi oyunsiteniz
bence demek istedi sanirim :)
biliyoz her halde hamza senin gülmen lazımdı buna daha sonrada arkadanbende en büyük nasıl bir cümledir bu :D ;D ;D ;Dbende en buyuk turnuva sitesi oyunsiteniz
:D :D :D :D force
big_sexy :D :D :D :D
;D ;D ;D crime
böle gülceklerdi oyunu bozdun gözüme görünme :D :D >:( >:( ;D
:D :D :D :D force
big_sexy :D :D :D :D
;D ;D ;D crime
böle gülceklerdi oyunu bozdun gözüme görünme :D :D >:( >:( ;D