Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

SPOR HABERLERİ => DÜNYADAN FUTBOL => İSPANYA LİGİ HABERLERİ => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 10 Ağustos 2007, 18:11:31

Başlık: 35 milyon avro yetmedi
Gönderen: LeGeND-MæN - 10 Ağustos 2007, 18:11:31
35 milyon avro yetmedi
Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria del Nido, Brezilyalı yıldız oyuncuları Daniel Alves için kendilerine yapılan 30 milyon euronun üzerindeki iki transfer teklifini de reddettiklerini açıkladı.

UEFA Kupası'nı üst üste iki sezondur müzesine götürerek önemli bir başarıya imza atan ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir takım olmak isteyen İspanyol ekibi Sevilla, başarılı sağ kanat oyuncuları Daniel Alves için yapılan iki resmi transfer teklifini geri çevirdiklerini duyurdu. Kulüp Başkanı Jose Maria del Nido tarafından kulübün resmi İnternet sitesi aracılığıyla yapılan duyuruda, kulüp ismi verilmezken, tekliflerden birinin 31.5 milyon, diğerinin ise 35 milyon euro olduğu belirtildi. Del Nido, daha iyi bir transfer teklifi yapılması halinde ise Alves'i satabileceklerini de vurguladı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin transfer listesinde olduğu bilinen Daniel Alves, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Chelsea'nin kendisi için iyi teklifler yaptığını duyduğunu ve kulübünden bu konuda anlayış beklediğini söylemişti.

Alves'in Sevilla Kulübü'yle 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Başlık: 35 milyon avro yetmedi
Gönderen: Force23 - 12 Ağustos 2007, 18:34:59
Paylaşım için teşekkürler
Başlık: 35 milyon avro yetmedi
Gönderen: LeGeND-MæN - 15 Ağustos 2007, 17:17:49
eyw
Başlık: 35 milyon avro yetmedi
Gönderen: Hamza - 24 Eylül 2007, 21:26:12
Haber için saol
Başlık: 35 milyon avro yetmedi
Gönderen: black_tower91 - 08 Mayıs 2008, 16:03:19
saoll