Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => 1.ULUSLARARASI GOLD LİG => Konuyu başlatan: Malatyasporlu - 07 Haziran 2006, 15:26:26

Başlık: ERTELEME MAÇLARI
Gönderen: Malatyasporlu - 07 Haziran 2006, 15:26:26

SEVGİLİ ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ DURUMLARDA BURAYA SIKINTINIZI BİLDİRDİĞİNİZ TAKTİRDE O HAFTAKİ MAÇI ERTELEYEBİLİRİZ.ÇOK ZOR DURUMDA KALMADIKÇA ERTELEME MAÇLARI OYNANMAYACAKTIR.GEREKLİ HASSASİYETİ GÖSTERECEĞİNİZE EMİNİM.KALİTELİ İNSANLARA KALİTELİ DAVRANIŞ YAKIŞIR.
Başlık: Ynt: ERTELEME MAÇLARI
Gönderen: adriano - 07 Haziran 2006, 15:31:06
ilk hafta maçım olan ALMANYA-UKRAYNA maçını çarşamba gününe kadar yapamayacam. UKRAYNA sahibi arkadaştan da özür diliyorum. evreninde mazeretimden haberi var. herkese başarılar....
Gönderen: Malatyasporlu - 07 Haziran 2006, 15:33:54

ALMANYA-UKRAYNA maçı ALMANYA teknik direktörü adriano arkadaşımızın önemli sorunundan dolayı 15 haziran perşembe günü yapılması kararlaştırılmıştır.
Gönderen: nrmesuttt - 09 Haziran 2006, 16:47:12
benim de ayak bileğinden sakatlıgım dolasıyla hazır değildim
sevgili moderatörüm ilk maçım senle ben bu maçı yarın oynamak istiyorum
tabi sana da uyarsa saat 12 gibi
Gönderen: nrmesuttt - 16 Haziran 2006, 18:04:53
hamza senle maçımızı yarın saat 2 de oynayabiliriz
Gönderen: Hamza - 17 Haziran 2006, 15:37:43
hamza senle maçımızı yarın saat 2 de oynayabiliriz

baba ben her zaman açiğim zaten sen açtiğinda ben göremeyebilirim bana haber verirsin oke yarin son gün
Gönderen: nrmesuttt - 18 Haziran 2006, 13:24:40
arkadaşlar tatile cıkacagım için turnuvadan cekilmek zorundayım
kusura bakmayın herkese başarılar
Gönderen: Malatyasporlu - 18 Haziran 2006, 16:21:06
BREZİLYA-URUGUAY MAÇI URUGUAY TAKIMININ YAŞADIĞI SORUNDAN DOLAYI ERTELENMİŞTİR.
Gönderen: Hamza - 20 Haziran 2006, 00:01:37
3. hafta  ingiltere - çek cumhuriyeti karşilaşmasi çek cumhuriyeti teknik patronun turnuvamizdan çekilmesi üzerine takim goalkeeper gökhana birakilmiştir.. bu haberi öğreneli yeni oldu sanirim gökhanda bilmior.. o yüzden bu maçin yarina (20 haziran sali ) tarihine ertelenmesini arz ederim ..
Gönderen: Malatyasporlu - 20 Haziran 2006, 00:32:00
3. hafta  ingiltere - çek cumhuriyeti karşilaşmasi çek cumhuriyeti teknik patronun turnuvamizdan çekilmesi üzerine takim goalkeeper gökhana birakilmiştir.. bu haberi öğreneli yeni oldu sanirim gökhanda bilmior.. o yüzden bu maçin yarina (20 haziran sali ) tarihine ertelenmesini arz ederim ..

KABUL EDİLMİŞTİR KARDEŞİM.BAŞARILAR.
Gönderen: goalkeeper - 20 Haziran 2006, 22:21:53
hamza kardeşim sagolsun ertelemiş ama ben bazı sebeplerden dolayı açamadım msni o yusden maçi bu akşam yapıyoruz evren abim   ;)  saygılarımla özür kusura bakma ;)
Başlık: ERTELEME MAÇLARI
Gönderen: Abdullah - 21 Haziran 2006, 21:31:01
 Evren kardeş İrlanda Cumhuriyeti ile maçım var.Bu aralar İrlanda Cumhuriyeti takımlı kardeşimiz forum kuruyor.Bu yüzden işi başından aşkın.Boş zamanlarında da benim vaktim olmuyor.Bu nedenle maçımı en kısa sürede yapmaya çalışacağım.Saygılar Evren abi... Herkese iyi turnuvalar.  8)
Gönderen: adriano - 21 Haziran 2006, 22:46:37
evren kardeşim, almanya-norveç maçımı oynayamadım. çarşambada son demişsin. bi türlü rakiple karşılaşamadık. tölerans gösterebilirmisin? en kısa zamanda oynamaya çalışacaz. saygılar...
Gönderen: Abdullah - 11 Temmuz 2006, 21:54:46
 Evren abi Türkiye - Meksika maçımı ertelemek istiyorum.Çünkü rakibimin heralde işi şuan epey fazla.O nedenle msn yi açamıyor.   8)
Gönderen: oguzhanali - 30 Temmuz 2006, 14:02:23
bende bulunduğum ilçedeki telefon hatlarındaki problemden dolayı kalan 9 maçımı bu günden başlayarak bitirmeye çalışacam bana msn den ulaşabilirsiniz
Gönderen: FabregaS - 31 Ağustos 2006, 12:01:25
bilgisayarımdaki sorunlar nedeniyle 18. ve 19. hafta maçlarımı oynayamıyacağım.herkesten özür dilerim. :(