Service Locked dio
bunları hatırlayın ve diyorumki
Hedef > OyunSiteniz.Com & İmtHack.Org
Süre > 2 Gün
www.piero-kral.org/Video/oyunsiteniz.rar
(http://piero-kral.org/Resim/oyunsitenizhacked.jpg)
bu günleri hatırlayın aynılarını yaşıcaksınız ++ hı bu arada bir sorr lampard biz sizi kaç kere hacklemistik 20 mi ?
++ bu lampard kralistanı bi açığı ile fln diil resmen gidip bizim sitenin tasarımcı arkadashdan ftp passlarımızı istemishtir loglar fln var merak etmeyin !
Bu Saatten Sonra Herkes Rahatına Baksın çünkü Biz Ailecek Rahatız.......
Kandil günü Allahın Kitabın ve peygamberin üzerine yemin ediyorum sizin ve imthackin domainini bidaha alıp vermeyeceğiz sizi net aleminden sileceğiz ok_?
gerçek hayatta çıksana karşıma ve bana bunları desene kolaysarahatına bak
adres;fevzipaşa caddesi,no6 yer=lokal
semt fatih/karagümrük
gerçek hayatta çıksana karşıma ve bana bunları desene kolaysarahatına bak
adres;fevzipaşa caddesi,no6 yer=lokal
semt fatih/karagümrük
forever apo:D
forever apo:D :D
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
LAN SIKARSA HACKLE LAN SİTEYİ SEN SİTEYİ HACKLERSEN PC Nİ AÇAMAZSIN GUZELİM >:( >:(
BENDEN SOYLEMESİ AKILLI OL .
LAMER OGLU LAMER
SANA HATIRLATAYIM YILMAZBASS-@OYUNSİTENİZ.COM VE OYUNSİTENİZ-@HOTMAİL.COM ADRESİNİ
BAKIN İSTE NADİRİN LAMERLİGİ ;) VİDEOYUNU HAZIRLIYORUM BEKLE 5 DK ;) ;) ;)
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
LAN SIKARSA HACKLE LAN SİTEYİ SEN SİTEYİ HACKLERSEN PC Nİ AÇAMAZSIN GUZELİM >:( >:(
LAMER OGLU LAMER
SANA HATIRLATAYIM YILMAZBASS-@OYUNSİTENİZ.COM VE OYUNSİTENİZ-@HOTMAİL.COM ADRESİNİ
:) kesinlikle katiliyorum . nadirin siteyi hacklediği zamanlarda herkes tarafindan bilinen bir açik vardi sitemizde . fakat bu açiklarimizin hepsi kapatildi ve son 3 aydir sitemize herhangi bir saldirida bulunamadi kimse .
abdullahin söylediği gibi siteyi hackleyemeyeceğini anlayan nadir sahte msnler alip kendini hamza ya da yilmazbas diye tanitiyor ve üst düzey yetkililerden şifre almayi çalişiyordu . fakat bunda da başarili olamadi .
ayrıca sitemize yapilacak olan en ufak bir saldırıda nadir, başinin büyük belaya gireceğinin farkında olmazi lazim . nadirin tüm bilgileri şu anda elimizde . ve en ufak bir yanlişinda Yeni Türk Ceza Kanunu'nun 243.maddesi kapsamında ele alınarak iki yıla kadar hapis veya adli para cezası istemiyle karşı karşıya kalınması mümkün olacak .
:D :D :D:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
LAMER OGLU LAMER
:) kesinlikle katiliyorum . nadirin siteyi hacklediği zamanlarda herkes tarafindan bilinen bir açik vardi sitemizde . fakat bu açiklarimizin hepsi kapatildi ve son 3 aydir sitemize herhangi bir saldirida bulunamadi kimse .
abdullahin söylediği gibi siteyi hackleyemeyeceğini anlayan nadir sahte msnler alip kendini hamza ya da yilmazbas diye tanitiyor ve üst düzey yetkililerden şifre almayi çalişiyordu . fakat bunda da başarili olamadi .
ayrıca sitemize yapilacak olan en ufak bir saldırıda nadir, başinin büyük belaya gireceğinin farkında olmazi lazim . nadirin tüm bilgileri şu anda elimizde . ve en ufak bir yanlişinda Yeni Türk Ceza Kanunu'nun 243.maddesi kapsamında ele alınarak iki yıla kadar hapis veya adli para cezası istemiyle karşı karşıya kalınması mümkün olacak .
yazılar çok küçük a-q gözlerim bozulucak onu okuyana kadar zaten bozuk :)GORUNUM ORTA VEYA BUYUK YAP