Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: lampardgs - 10 Ağustos 2007, 22:27:28

Başlık: HERKEZ BAKSIN COK ÖNEMLİ !!!
Gönderen: lampardgs - 10 Ağustos 2007, 22:27:28
İŞTE HEM OYUNSİTENİZİN HEMDE BİZİM DÜŞMANIMIZ OLAN NADİR_PİERO LAKAPLI LAMERLİN SİTESİNE İNDEX CAKTIM ;D İŞTE LAMERİN SİTESİ www.kralistan.org

ZONE: http://www.zone-h.org/index2.php?option=com_mirrorwrp&Itemid=45&id=6562840

Gönderen: El_NiNo - 10 Ağustos 2007, 22:33:13
Service Locked dio
Gönderen: lampardgs - 10 Ağustos 2007, 22:37:07
Service Locked dio

la site hep hackli kalmıcakya al zoneye bak :S

http://www.zone-h.org/index2.php?option=com_mirrorwrp&Itemid=45&id=6562840
Gönderen: fbli_07 - 10 Ağustos 2007, 22:38:49
aga özelden bana msnneni atarmısın sana bişi sorcam
Gönderen: Force23 - 10 Ağustos 2007, 22:41:29
 :D :D
Gönderen: Hamza - 10 Ağustos 2007, 22:41:57
Ellerin dert görmesin erdinç :)
Gönderen: lampardgs - 10 Ağustos 2007, 22:47:38
saol hamza bu lamerler artk site acamıcaklar  ;D :D
Gönderen: Force23 - 10 Ağustos 2007, 22:51:37

ne güsel
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 11 Ağustos 2007, 00:46:56
Gönderen: IwAn07 - 11 Ağustos 2007, 00:50:37
şarkı acarmış ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Gönderen: Henry_14 - 11 Ağustos 2007, 01:00:59
allah belami verecek

AMİN !!!
Gönderen: LeGeND-MæN - 11 Ağustos 2007, 01:06:29
bunları hatırlayın ve diyorumki

Hedef > OyunSiteniz.Com & İmtHack.Org
Süre > 2 Gün

www.piero-kral.org/Video/oyunsiteniz.rar

(http://piero-kral.org/Resim/oyunsitenizhacked.jpg)

bu günleri hatırlayın aynılarını yaşıcaksınız ++ hı bu arada bir sorr lampard biz sizi kaç kere hacklemistik 20 mi ?

++ bu lampard kralistanı bi açığı ile fln diil resmen gidip bizim sitenin tasarımcı arkadashdan ftp passlarımızı istemishtir loglar fln var merak etmeyin !

Bu Saatten Sonra Herkes Rahatına Baksın çünkü Biz Ailecek Rahatız.......

Kandil günü Allahın Kitabın ve peygamberin üzerine yemin ediyorum sizin ve imthackin domainini bidaha alıp vermeyeceğiz sizi net aleminden sileceğiz ok_?

SEN SİTEYİ SİLEBİLİRSİN AMA BİZİ ASLA SİLEMEZSİN.ALLAHIMIN KİTABIMIN ÜZERİNE YEMİN EDERİM Kİ BU SİTEYİ KİMSEYE YEM ETMEM.TEK BAŞIMADA OLSA AYAKTA DURURUM.LAMPARD YÜZÜNDEN HACKLEYEMEZSİN ÇÜNKÜ O ARAMIZDA DEĞİL BANLANDI GİT ONUN SİTESİNİ HACKLE

LAMPARD YÜZÜNDEN YUVAMIZI YIKAMAZSSIN.TÜM MSN ŞİFREMİ,KULLANIVI ŞİFREMİ SANA VERİM AMABU SİTEYİ HACKLEME >:( >:(
Gönderen: KraL - 11 Ağustos 2007, 01:08:05
ben herşeyi yazdım ama yediremeyen birisi silmish
Gönderen: LeGeND-MæN - 11 Ağustos 2007, 01:08:08
gerçek hayatta çıksana karşıma ve bana bunları desene kolaysa

adres;fevzipaşa caddesi,no6 yer=lokal

semt fatih/karagümrük

Gönderen: KraL - 11 Ağustos 2007, 01:08:42

semt fatih/karagümrük

rahatına bak
Gönderen: KraL - 11 Ağustos 2007, 01:09:24
Hamza Yiyorsa Silme Lan !!!
Gönderen: LeGeND-MæN - 11 Ağustos 2007, 01:09:54

semt fatih/karagümrük

rahatına bak

KİMSİN
Gönderen: Abdullah - 11 Ağustos 2007, 10:52:48
  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

LAN SIKARSA HACKLE LAN SİTEYİ SEN SİTEYİ HACKLERSEN PC Nİ AÇAMAZSIN GUZELİM  >:( >:(

BENDEN SOYLEMESİ AKILLI OL .

LAMER OGLU LAMER

SANA HATIRLATAYIM YILMAZBASS-@OYUNSİTENİZ.COM VE OYUNSİTENİZ-@HOTMAİL.COM ADRESİNİ

BAKIN İSTE NADİRİN LAMERLİGİ  ;) VİDEOYUNU HAZIRLIYORUM BEKLE 5 DK  ;) ;) ;)
Gönderen: Diego - 11 Ağustos 2007, 11:16:30
forever apo
Gönderen: Abdullah - 11 Ağustos 2007, 11:26:28
forever apo
:D
Gönderen: -Qlv- - 11 Ağustos 2007, 13:27:35
Helal be kanka ;D
Gönderen: ManSpider111 - 11 Ağustos 2007, 13:55:13
forever apo
Gönderen: Hamza - 11 Ağustos 2007, 14:45:27
  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

LAN SIKARSA HACKLE LAN SİTEYİ SEN SİTEYİ HACKLERSEN PC Nİ AÇAMAZSIN GUZELİM  >:( >:(

LAMER OGLU LAMER

SANA HATIRLATAYIM YILMAZBASS-@OYUNSİTENİZ.COM VE OYUNSİTENİZ-@HOTMAİL.COM ADRESİNİ

:) kesinlikle katiliyorum . nadirin siteyi hacklediği zamanlarda herkes tarafindan bilinen bir açik vardi sitemizde . fakat bu açiklarimizin hepsi kapatildi ve son 3 aydir sitemize herhangi bir saldirida bulunamadi kimse .

abdullahin söylediği gibi siteyi hackleyemeyeceğini anlayan nadir sahte msnler alip kendini hamza ya da yilmazbas diye tanitiyor ve üst düzey yetkililerden şifre almayi çalişiyordu . fakat bunda da başarili olamadi .

ayrıca sitemize yapilacak olan en ufak bir saldırıda nadir, başinin büyük belaya gireceğinin farkında olmazi lazim . nadirin tüm bilgileri şu anda elimizde . ve en ufak bir yanlişinda Yeni Türk Ceza Kanunu'nun 243.maddesi kapsamında ele alınarak iki yıla kadar hapis veya adli para cezası istemiyle karşı karşıya kalınması mümkün olacak .
Gönderen: LeGeND-MæN - 11 Ağustos 2007, 14:48:06

LAMER OGLU LAMER

:) kesinlikle katiliyorum . nadirin siteyi hacklediği zamanlarda herkes tarafindan bilinen bir açik vardi sitemizde . fakat bu açiklarimizin hepsi kapatildi ve son 3 aydir sitemize herhangi bir saldirida bulunamadi kimse .

abdullahin söylediği gibi siteyi hackleyemeyeceğini anlayan nadir sahte msnler alip kendini hamza ya da yilmazbas diye tanitiyor ve üst düzey yetkililerden şifre almayi çalişiyordu . fakat bunda da başarili olamadi .

ayrıca sitemize yapilacak olan en ufak bir saldırıda nadir, başinin büyük belaya gireceğinin farkında olmazi lazim . nadirin tüm bilgileri şu anda elimizde . ve en ufak bir yanlişinda Yeni Türk Ceza Kanunu'nun 243.maddesi kapsamında ele alınarak iki yıla kadar hapis veya adli para cezası istemiyle karşı karşıya kalınması mümkün olacak .

;D ;D ;D
Gönderen: ManSpider111 - 11 Ağustos 2007, 14:48:40

LAMER OGLU LAMER

:D :D :D
Gönderen: Abdullah - 11 Ağustos 2007, 15:06:06
BEYLER NADİRİN NASIL HACK YAPTIGINI ANLATTIM BURDA İZLEYİN (800 KB)

http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=45911.0
Gönderen: ManSpider111 - 11 Ağustos 2007, 15:08:09
yazılar çok küçük a-q gözlerim bozulucak onu okuyana kadar zaten bozuk  :)
Gönderen: Abdullah - 11 Ağustos 2007, 15:10:48
yazılar çok küçük a-q gözlerim bozulucak onu okuyana kadar zaten bozuk  :)
GORUNUM ORTA VEYA BUYUK YAP