M.Ö. İyi akşamlar sevgili futbolseverler...
BEŞİKTAŞ-KONYASPOR MAÇI İLE KARŞINIZDAYIZ.
MAÇ SAAT 21:45 DE MAÇ SAATİNE KADAR MAÇLA İLGİLİ YORUM TAHMİN VE HABERLERİ BU TOPİC ALTINDAN PAYLAŞABİLİRSİNİZ.
MAÇ ANLATIMLARI BENİM PLAKA KUSURA BAKMAhazma bana teklif etti o zaman birlikte anlatırız :) :)
TOPİCİ DE BEN AÇTIM BELKİ BAŞKA ZAMAN
MAÇ ANLATIMLARI BENİM PLAKA KUSURA BAKMAhazma bana teklif etti o zaman birlikte anlatırız :) :)
YA YAPMAYIN BEYLER KARIŞIR ÖLE FİKİR TAMAMEN BANA AİT ANLATMA FİKRİ.TOPİCİ FALAN BEN AÇTIM BENCE GEREK YOK 2 KİŞİYE ;)MAÇ ANLATIMLARI BENİM PLAKA KUSURA BAKMAhazma bana teklif etti o zaman birlikte anlatırız :) :)
tamam birlikte anlatin siz :=) bende radyodan dinliyeceğim . yorum yaparim arada
Bir canlı anlatımla tekrar karşınızdayız.
abi maçlar neden artık 21:45 de
TMM 2. YARI BENİM ARADA YORU MYAPARIM :)OKE
Maçin başlamasina yarim saatten az bir süre kaldi . !!HYR BENİM SAATİME GÖRE 31 DK VAR ;D
Beyler şu anda staddayim . burada müthiş bir atmosfer var :odimi stada girdin çıktın kafeden yazıon
maçi buradan size anlatacağim
Beyler şu anda staddayim . burada müthiş bir atmosfer var :o
maçi buradan size anlatacağim
M.Ö. Ligde 5 sezon aradan sonra, sezona kendi evinde ''merhaba'' diyecek olan siyah-beyazlılar, lig tarihinde 26 kez açılış maçlarını kendi sahasında oynadı. ''Kara Kartallar'' bu maçlarda 22 galibiyet elde ederken, sadece 1 kez yenildi, 3 kez de berabere kaldı. Son 3 sezondur lige galibiyetle başlayamayan Beşiktaş, geçen sezonun açılış maçında deplasmanda Vestel Manisaspor'a 1-0 yenilmişti.ya apo iki anlatan bide sen basladın aynıs eyi 3 kere tekrarlıcazmı :)
M.Ö. Ligde 5 sezon aradan sonra, sezona kendi evinde ''merhaba'' diyecek olan siyah-beyazlılar, lig tarihinde 26 kez açılış maçlarını kendi sahasında oynadı. ''Kara Kartallar'' bu maçlarda 22 galibiyet elde ederken, sadece 1 kez yenildi, 3 kez de berabere kaldı. Son 3 sezondur lige galibiyetle başlayamayan Beşiktaş, geçen sezonun açılış maçında deplasmanda Vestel Manisaspor'a 1-0 yenilmişti.ya apo iki anlatan bide sen basladın aynıs eyi 3 kere tekrarlıcazmı :)
adam ol adam gibi konuş ...!!!! ;)BENCE BU MAÇ KONYASPORUN. DÜN O KADAR KONUŞTULAR BU BEŞİKTAŞ JOKEY KULUBÜNÜ TUTANLAR ;D. BUGÜN KONYASPOR ONLARA KOYACAK.
BENCE BU MAÇ KONYASPORUN. DÜN O KADAR KONUŞTULAR BU BEŞİKTAŞ JOKEY KULUBÜNÜ TUTANLAR ;D. BUGÜN KONYASPOR ONLARA KOYACAK.
adam ol adam gibi konuş ...!!!! ;)BENCE BU MAÇ KONYASPORUN. DÜN O KADAR KONUŞTULAR BU BEŞİKTAŞ JOKEY KULUBÜNÜ TUTANLAR ;D. BUGÜN KONYASPOR ONLARA KOYACAK.
lanlı manlı konuşma ...!!!!!!!! ;)adam ol adam gibi konuş ...!!!! ;)BENCE BU MAÇ KONYASPORUN. DÜN O KADAR KONUŞTULAR BU BEŞİKTAŞ JOKEY KULUBÜNÜ TUTANLAR ;D. BUGÜN KONYASPOR ONLARA KOYACAK.
Ben Adam Gibi Konuşuyorum Sen Ne Karışıon Lan.
pardon aga dalmısım bir an 2.yarı benim ;) :D
M.Ö. Maçı Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile yanyana izliyorlar...
la olm ben annatıom >:(
GAZA GELDİN A..... DEVAM EDİON ÇAKTIRMADAN :Dpardon aga dalmısım bir an 2.yarı benim ;) :D
M.Ö. Maçı Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile yanyana izliyorlar...
:D ;D ;DGAZA GELDİN A..... DEVAM EDİON ÇAKTIRMADAN :Dpardon aga dalmısım bir an 2.yarı benim ;) :D
akıllı konuş lan biz fener yenildi fenere geçirdiler dedik mi sen adam gibi konuşadam ol adam gibi konuş ...!!!! ;)BENCE BU MAÇ KONYASPORUN. DÜN O KADAR KONUŞTULAR BU BEŞİKTAŞ JOKEY KULUBÜNÜ TUTANLAR ;D. BUGÜN KONYASPOR ONLARA KOYACAK.
BESİKTAŞ YEDEKLERbi o çıkmış zati :D
12. Atilla
13. Ali Tandoğan
14. Baki
15. İbrahim Kaş
16. Burak
17. Delgado
18. Cisse
BUNU VERİM YANİ SEN MAÇ ANLAT :D :D
TAMAM BEYLER KAVGA ETMEİN ;)akıllı konuş lan biz fener yenildi fenere geçirdiler dedik mi sen adam gibi konuşadam ol adam gibi konuş ...!!!! ;)BENCE BU MAÇ KONYASPORUN. DÜN O KADAR KONUŞTULAR BU BEŞİKTAŞ JOKEY KULUBÜNÜ TUTANLAR ;D. BUGÜN KONYASPOR ONLARA KOYACAK.
İSTİKLAL MARSI OKUYORUZ MAÇ BAŞLICAK BİRAZ SONRAVE İLK YARIYI DİEGO SPİKERİMİZ ANLATIYO BEN VE BENZERİ KİŞLER DE YORUM YAPCAZ :D ;D ;D
SEN VE SENİN GİBİLER :DİSTİKLAL MARSI OKUYORUZ MAÇ BAŞLICAK BİRAZ SONRAVE İLK YARIYI DİEGO SPİKERİMİZ ANLATIYO BEN VE BENZERİ KİŞLER DE YORUM YAPCAZ :D ;D ;D
VE MAÇ BASLADI SİZİ ESSİZ ANLATIMIYLA DİEGOYLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUZ :D :D :DEVET BİR BAŞKA HEYECANLA SİZLERLEYİZ . PLAKAYA TEŞEKKÜR EDEREK MİKROFONU ALIYORUM BİR BEŞİKTAŞ ATAĞI VAR ŞUAN :D
zuahaha Canlı Yayın Dediginiz Bumu Lan:SSEN NE BEKLİODUN?MAÇI YAYINLAMAMIZI FALAN MI MADEM SAYGIN YOK BARİ ÇAKTIRMA
OLM KENDİNE HAKİM OLAMION MUYOK LAN YAVAŞ YAZION DİYOM EN AZINDAN AKSAMASIN ;)
BİR DURUN A--Q TEK KİŞİ ANLATABİLİOM >:(BEN AKSAMASIN DİYO YAZIOM YOKSA İLK YARI SENİN
AKSAMAZ MERAK ETMEBİR DURUN A--Q TEK KİŞİ ANLATABİLİOM >:(BEN AKSAMASIN DİYO YAZIOM YOKSA İLK YARI SENİN
len sporx.com dan alıntı yapıo hep ehe ;DNAPICAKTIM?
len sporx.com dan alıntı yapıo hep ehe ;DNE YAPCAZ ALLA ALLA BUDA Bİ DELİ :D
şuraya bakın beyler hacked :DTAMAM ANNADIK HACI
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=46139.msg391223#new
şuraya bakın beyler hacked:Dlean altta 18 yaş lisel ikıza tecavüz diyo sapıkk :D :D :D
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=46139.msg391223#new
24' Nobre Konyaspor ceza sahası önünde El Saka'ya tehlikeli bir harekette bulundu. Hakem çift vuruşa hükmetti.:D :D
ilk yarıda besiktastan bir gol bekliyorumBEKLERSİN
beklerim :-* :-*ilk yarıda besiktastan bir gol bekliyorumBEKLERSİN
ben aldım diego siz ilgilenin nadirle :DOK SAOL
bjk 1 konya 0
bjk 1 konya 0
oo güzel
kim atti golü
BESİKTAS 1-0 KONYASPOR 70 DK İTİBARİYLE SONUÇ BÖYLE
75' Mustafa çıkıyor, Sedat girdi.
74' Ricardinho ara pasında Nobre koştu. Kaleci Özden Nobre'den önce topa sahip oldu.ah beeee
(http://img114.imageshack.us/img114/5605/pizp2.png) (http://imageshack.us)
güzel oldu ama ;D(http://img114.imageshack.us/img114/5605/pizp2.png) (http://imageshack.us)
kardeş buraya koyma şunu ;D
85 DK 1-0 BESİKTASIN ÜSTÜNLÜGÜYLE GEÇİLİYOR
88' Tello'nun soldan yaptığı ortaya Ricardinho'dan önce Özden sahip oldu.
bitti
.S. Hakem maçı bitirdi. Beşiktaş ilk hafta evinde 3 puanla sezona başlıyor. Bir başka canlı anlatımda görüşmek dileğiyle. İyi geceler....
.S. Hakem maçı bitirdi. Beşiktaş ilk hafta evinde 3 puanla sezona başlıyor. Bir başka canlı anlatımda görüşmek dileğiyle. İyi geceler....
maçi dinleme fırsatim olmadi beşiktaş kazanmiş 1-0 . anlatimlariniz için teşekkür ederim plaka ve diegotrabzon maçı benim sorun çıkmassa gs maçınıda furkan anlatır :)
maçi dinleme fırsatim olmadi beşiktaş kazanmiş 1-0 . anlatimlariniz için teşekkür ederim plaka ve diegotrabzon maçı benim sorun çıkmassa gs maçınıda furkan anlatır :)
beşiktaş hiç de zorlanmadı konya inşallah düşer böyle futbol oynanmaz bjk sonuna kadar haketti tebrikler