Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => NBA LİVE 07 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 8.NBA LİVE 07 TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: Force23 - 11 Ağustos 2007, 21:17:11
-
A GRUBU
Force23
FMR
Emre-Kartal
-
B GRUBU
-PCaNeR
-fatihwade
-Mordoc
-
Eşleşmeler yok sadece gruplar var her grup içerinde herkes toplamda 4 maç yapıcaktır en çok kazananlar birinci olucak A ve B grubunun galipleri finalde 2 maç yapıcaktır 2 maçıda alan Şampiyon olucaktır.
Eğer grup galiplerinde eşitli olursa yani her iki kişide 4'de 2 yaptıysa örneğin kendi aralarında bir maç daha oynayacaklardır o maçın galibi de final de olucaktır.
Sormak istediğiniz soru ve sorunlar sohbet-soru-sorun bölümünden yada bu topic altından mesaj yazarak bildiriniz!
-
Tüm katılımcılara başarılar diliyorum finalin adının belli olması için verilen son tarih 18 Ağustos C.tesi Günüdür !
-
Başarilar arkadaşlar
-
herkese basarılar ;)
-
eyw emre ;)
-
Herkes grubundakiyle toplam 4 maç yapacak yani güzel olmuş bu turnuva daha zevkli olacak saolun böyle bir turnuva düzenlediğiniz için ve herkese başarılar
-
Herkes grubundakiyle 3 maç yapacak yani güzel olmuş bu turnuva daha zevkli olacak saolun böyle bir turnuva düzenlediğiniz için ve herkese başarılar
Saol kardeş bu sefer böle bişey yaptık daha güsel olur inş...
-
Beyler maçlarınızı en kısa zamanda oynayın
-
Herkes grubundakiyle 3 maç yapacak yani güzel olmuş bu turnuva daha zevkli olacak saolun böyle bir turnuva düzenlediğiniz için ve herkese başarılar
Saol kardeş bu sefer böle bişey yaptık daha güsel olur inş...
güzel format olmuş . eline sağlik force
-
Teşekkürler hamza ;)
-
hadi beyler . başlayalim maçlarimiza
-
beyler nba 07 alcam ama yakında turnuvarı biter boşa almasammı daha kaç turnuva yapılır nba 08 çıkcak yakında
-
Olsun çıksın belki 07 devam eder arada ama çıkana kadar yapıcaz ;)
-
Olsun çıksın belki 07 devam eder arada ama çıkana kadar yapıcaz ;)
bende öyle düşünüyorum nba 08 çıkınca 1-2 ay sonra oyunu alan olur gibi geliyor
-
Ben valla çıktığı gibi alırım :D ve evde değilim fatih ve mordoc maçlarımızı salı günü bitirebiliriz 1 günde yaparız 2 şer maçı
-
Olur bizimkilerden haber yok ama FMR nerde ?
-
beyler nba 07 alcam ama yakında turnuvarı biter boşa almasammı daha kaç turnuva yapılır nba 08 çıkcak yakında
al bence mete . sende katilirsan iyi olur
-
indiriyorum şimdi bugun biterse eğer indirdiğimi açabilirsem diğer turnuvada aranızda olcam biraz antreman yapcam tabi :D
-
Force gel yapalım su an musaidim ;)
-
indiriyorum şimdi bugun biterse eğer indirdiğimi açabilirsem diğer turnuvada aranızda olcam biraz antreman yapcam tabi :D
hadi bakalim . bende nba 08 ' de aranızda olurum inşalah
-
2 EKİMDE ÇIKACAK DAHA VAR BENCE AL ;)
-
İnş. hamza kardeş senide bekleriz en başta katılıordun cd leri bulamadın furkan gibi :D
-
İnş. hamza kardeş senide bekleriz en başta katılıordun cd leri bulamadın furkan gibi :D
evet malesef cdleri kaybettiğim için katilamamiştim . sonrasinda da alma imkanim olmadi bir türlü
-
Hmm oke nese artık 08 de senide aramızda görmek isteriz :)
Bende fifa 'ya katılıcam :D
-
Hmm oke nese artık 08 de senide aramızda görmek isteriz :)
Bende fifa 'ya katılıcam :D
bi aksilik çıkmazsa beraber oluruz inşalah
-
inş. :)
-
yedek olarak girebilirmiyim :D
-
Yedek kayıt var senle beraber iki tane yedek kaydımız oldu bidahakine as kayıt yaparsın fbkrl ;)
-
beyler oyunu yükledim unutmuşum en son nba 05 oynuyordum ondan iyidim bu biraz daha değişik geldi eğer maçlarını yapamyn varsa girebilirim turnuvaya
-
Kardeş şuanda herkes yapıor yani hiç olmayan yok ama öyle bir durum olursa sana haber veririz mete ;)
-
tmm tşk ederim
birde msn ye gelsen nasıl oynanıyor ayarları vs. anlatsan !
-
Oke kardeş geliyorum