Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => Konuyu başlatan: KRaL-O - 11 Ağustos 2007, 21:45:54
-
ARTIK SİTENİZİ RAHAT BIRAKACAĞIMA SÖZ VERİYORUM HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM İYİ EĞLENCELER !!!
-
salak yaaaa ;D
korsan sana masumtilkinin şifresini söylüyor sende siteyi hacklion :P
Lamer oğlu lamerrrr
;D ;D
-
salak yaaaa ;D
Lamer oğlu lamerrrr
;D ;D
Tamam abi özür valla
-
Lamer olm işte geçende benim şifreyi istedi g*toş bende yemedim tabi şerefiz milleti kendi gibi lamer ve aptal sanıor olm kendine gel tamam mı nadir piçero bey
-
Lamer olm işte geçende benim şifreyi istedi g*toş bende yemedim tabi şerefiz milleti kendi gibi lamer ve aptal sanıor olm kendine gel tamam mı nadir piçero bey
/b]
ABİ BEN ARTIK AKILLANDIM YAPMICAM BİDAHA YAPARSAM ANA BACI SÖV BANA !!!
-
salak yaaaa ;D
Lamer oğlu lamerrrr
;D ;D
tabi tabi bak ben sözümü ortaya koyup ikincisine yelkenmicem siz bu sözleri içinize alın ikincisine bile gelemiceksiniz ok_?
Sitenizi Tekrar Hackleyeceğim ama bu sefer sade index değil domain hacked
lean nadir piçi
siteye en ufak bir saldırıda bulunursan hamza abi ve yilmaz abinin seni mahkemeye vereceğinden haberin var mi
senin tüm bilgilerin şu anda onlarda . bir yanliş yaparsan para cezasi ya da 2 yildan başlayan hapis cezasi alırsn .
hadi bi şey yapmaya kalkiş . hayatin kararirrrrrr >:(
-
Alemin kralı olsan ne yazar lan sen kendini kandırıon a--q yok türkiyenin 9. hackerıymış bilmemneymiş erkeksen başa baş sokakta gel lan it herif senin o kıçın anca site hacklemeye ve tehdit savurmaya yarar sokakta karşımıza çıkta erkekliğini görelim
-
salak yaaaa ;D
Lamer oğlu lamerrrr
;D ;D
tabi tabi bak ben sözümü ortaya koyup ikincisine yelkenmicem siz bu sözleri içinize alın ikincisine bile gelemiceksiniz ok_?
Sitenizi Tekrar Hackleyeceğim ama bu sefer sade index değil domain hacked
lean nadir piçi
siteye en ufak bir saldırıda bulunursan hamza abi ve yilmaz abinin seni mahkemeye vereceğinden haberin var mi
senin tüm bilgilerin şu anda onlarda . bir yanliş yaparsan para cezasi ya da 2 yildan başlayan hapis cezasi alırsn .
hadi bi şey yapmaya kalkiş . hayatin kararirrrrrr >:(
ABİ KIRAL OLSA YİNE HACKLETMEM SİTENZİ ÇOK SEVİORM BİDAHA OLMAZ ÖZÜR
-
olum yemin ederim siteye bundan sonra bir şey olursa mardindan 5000 kişilik aşireti çağiririm . senin belani sikerler olummm
vallahi kan çıkar hiç şakam yokkk >:( >:(
-
Sizde böle şerefiz gücü anca hacklere filan yeten korkaklara dikkat edin sokakta görür senin ebesini becerin ve [email protected] oç msn adreslerine şifre vermeyin siteyi hackleyemeyince başka yollara başvuruor dikkat edin !!
-
git sor herkese Cuma aşiretini sor milllete
bak türkiyenin her tarafinda adamlarimiz var
belani sikeriz olummm
ailenden birini kaybedersin >:(
-
TAMAM ABİ ÇAARMA YA ÖZÜR DİLEDİM LÜRFEN ABİ LÜTFEN
-
Sizde böle şerefiz gücü anca hacklere filan yeten korkaklara dikkat edin sokakta görür senin ebesini becerin ve [email protected] oç msn adreslerine şifre vermeyin siteyi hackleyemeyince başka yollara başvuruor dikkat edin !!
birak şu lamer - hacker ayrimini bak vala ben ciddiyim
hamza abiye sorun . onunda cuma aşiretinden adamlari var vallahi en az 5000 kişi .
çok pis kan çıkarrr yemin ederim
-
hamza abiye sorun . onunda cuma aşiretinden adamlari var vallahi en az 5000 kişi .
ÇIKARSA ÇIKSIN NASIL OLSA BENİ ÖLDÜRECEKLER
-
olum yemin ederim siteye bundan sonra bir şey olursa mardindan 5000 kişilik aşireti çağiririm . senin belani sikerler olummm
vallahi kan çıkar hiç şakam yokkk >:( >:( Açık adresimi versem kapıma dahi yanaşamazsın :) Ülkücüler siktimi sizi ??
bak cuma aşiretinin zaten ülkücülerle sorunu var . valla kavga edecek yer ariyorlar . çok kötü şeyler olur . benden söylemesi nadir >:(
-
Lan aşireti çağırmana ne gerek var böle korkaklara 10 yaşındaki çocuğu yolla belasını siker . götü hackden başka bişeye yemior şimdi . git bu siteden bidaha da uğraşma yoksa biz biliriz sana yapcağımızı.Siteden atıldın diye kendine yediremion tabi adam olaydında kendini banlatmasaydın senin gibi adamları sokakda görürüz olm böle sanal alem kralı ayakları ile deil ;)
-
ABİ NE OLUR ÇAAR MA ÖZÜR DİLERİM BİDAHA OLMUCAK GİDİYORUM ŞİMDİ
-
Çıkarsa Çıksın lan Ben ordada Korum !!
lan gerizekalı orada cuma aşiretini mi hackleyeceksin >:(
bak bu klavye delikanliliği yapmaya benzemiyor
bir telefonla bin tane adam gelir getirtirirm oraya >:(
-
TAMAM ABİ DERSİMİ ALDIM BEN LÜTFEN ÇAARMA AFFET ABİİİ
-
Sonra nadirin g*te silahı dayarlar hacki görün sonra hayatının hackini öğrenirsin sana faydası olur ;)
-
Lan aşireti çağırmana ne gerek var böle korkaklara 10 yaşındaki çocuğu yolla belasını siker . götü hackden başka bişeye yemior şimdi . git bu siteden bidaha da uğraşma yoksa biz biliriz sana yapcağımızı.Siteden atıldın diye kendine yediremion tabi adam olaydında kendini banlatmasaydın senin gibi adamları sokakda görürüz olm böle sanal alem kralı ayakları ile deil ;)
haklisin force . ama şunu söyliyim vala siteye kötü bir şey olursa çok pis kavga yaşanir
bu konuda ciddiyim
hamza abi gelince söyleyeceğim bu konuyu
osman abileri çağiririm vallahi hamilerle beraber basarlar içeli
-
Sonra nadirin göt deliğine silahı dayarlar hacki görün sonra hayatının hackini öğrenirsin sana faydası olur ;)
nadirin ve götüne silah dayanacaği zaman bakalim bu rahat konuşabilecek mi >:(
-
ABİ TAMAM ÖZÜR DİLERİM LÜTFEN AFFEDİN BİDAHA OLUCAK UZAK DURCAM SİTENİZDEN
-
www.garibanhack.org (gazoz kapağı)
BİR ZAMANLARDA BEN HACKLEMİŞTİM HEY GİDİ GÜNLER HEY
(http://www.imgloadtr.com/uploads/180ac2627c.jpg)
Bu Saatten Sonra Herkes Rahatına Baksın çünkü Siteye klima aldık artık sıcak değil
-
o cemil nbr ya özledim seni
-
ÖZÜR DİLERİZ ABİ
GİBİ BİŞE BEKLİOSAN BEKLEMEYE DEVAM ET NADİR
-
Gelin adam gibi özür dileyin bişe yapmam ama halen siz artizlik yapıonuz
olum ortada özür dileyecek birisi varsa oda sensin . bak şu güne kadar aşiret lafini açmadim . bak zor durumda bırakmayin beni . osman abilere söylesem beni kırmalari imkansiz . cuma aşiretinden en az 1000 adam toplarlar . sonra görürsün özür dilemeyi >:(
-
OKE ABİ GELME LÜTFEN LÜTFEN :....
-
Bu Saatten Sonra Herkes Rahatına Baksın çünkü Siteye klima aldık artık sıcak değil
-
:D :D :D
-
ben hackledim siteyi video çekemedim garibanız biz
-
Olm vidyoya ne gerenk var biz resimle yetinioz onu korkaklar yapar ;) :D
-
lan bu nadir bizim orda olcak ne manyak olur he hergün döverim.kıçına basarım neşteri walla :D :D
-
Olm vidyoya ne gerenk var biz resimle yetinioz onu korkaklar yapar ;) :D
:D
-
:D :D
-
ABİ CANIM NEŞTER ÇEKTİ SOK Bİ TANE :)
-
oke topla o zaman Dostuda Düşmanıda Beklerizzzz...
Allah belamı versin yarin sabah osman abiyle konuşacağim . osman abi aşiretin ağası hami abiyi çok yakından tanir . en ufak bir hatanizda sehit kerim mahallesi 3405 sokak no : 8/1 tarsus/mersin e 1000 tane adam toplarim en az >:( >:(
-
Allah belamı versin yarin sabah osman abiyle konuşacağim . osman abi aşiretin ağası hami abiyi çok yakından tanir . en ufak bir hatanizda sehit kerim mahallesi 3405 sokak no : 8/1 tarsus/mersin e 1000 tane adam toplarim en az >:( >:(
oke selamımı sölemeyi unutma oke !
-
lan bu nadir bizim orda olcak ne manyak olur he hergün döverim.kıçına basarım neşteri walla :D :D
Lan ne neşteri olmadı dikiş makinesine bağlarsın :D :D
-
Selam deil Dikiş makinesiyle bi kutu job sölicez oraya sokmaya gelicekler sana ;)
-
bakalim ailenizdekilerin götüne silah dayandiği zaman bu kadar rahat olabilecek misiniz ?
-
Lan ne neşteri al eline cobu sok götüne sok sok çıkar olmadı dikiş makinesine bağlarsın :D :D
ABİ NOLUR SOKMAYIN
-
Sana saten sadece sanalda gerçek erkeksen tarsus anadolu lisesine pazartesi günü gelirsin olm tamamı
-
bak artık bende hackerım
(http://www.imgloadtr.com/uploads/5eae135caa.jpg)
-
:D ne adamsın cemil
-
Ağzını Kapat Evlat MaTaDorun siki kalktı...Herkes dalgasına baksın aslanım ben zamanı gelince hackimi yaparım...amına koduğumun nadirinede burdan selamlarımı yollarım ! anasının amına çam ağacı diker gölgesinde bacısını aldatırım..nadirin anasının amına yoğurt döker ayran olana kadar çalkalarım..karşımda gurur yapan varsa götünü parmaklasın kendini parmaklamayan HACI GARİBAN die alkışlasın
-
olm ben arabistanda yılın hacker hacısı seçildim kızdırmayın walla bu siteyide hacklerim :D
-
s.a
-
olm ben arabistanda yılın hacker hacısı seçildim kızdırmayın walla bu siteyide hacklerim :D
taam abi büyüksün ;D
-
Ağzını Kapat Evlat MaTaDorun siki kalktı...Herkes dalgasına baksın aslanım ben zamanı gelince hackimi yaparım...amına koduğumun nadirinede burdan selamlarımı yollarım ! anasının amına çam ağacı diker gölgesinde bacısını aldatırım..nadirin anasının amına yoğurt döker ayran olana kadar çalkalarım..karşımda gurur yapan varsa götünü parmaklasın kendini parmaklamayan HACI GARİBAN die alkışlasın
-
-
-
-
EDİTED BY USER
-
Ağzını Kapat Evlat pieronun siki kalktı...Herkes dalgasına baksın aslanım ben zamanı gelince hackimi yaparım...amına koduğumun Hamzasınada burdan selamlarımı yollarım ! anasının amına çam ağacı diker gölgesinde bacısını aldatırım..Crimenin anasının amına yoğurt döker ayran olana kadar çalkalarım..karşımda gurur yapan varsa götünü parmaklasın kendini parmaklamayan Piero-Kral die alkışlasın
FLOOD YAPMA LAN
-
EDİTED BY USER
-
EDİTED BY USER
-
:D :D :D :D
-
EDİTED BY USER
-
Gol! Gol! Bobo
-
-
Ağzını Kapat Evlat pieronun siki kalktı...Herkes dalgasına baksın aslanım ben zamanı gelince hackimi yaparım...amına koduğumun Hamzasınada burdan selamlarımı yollarım ! anasının amına çam ağacı diker gölgesinde bacısını aldatırım..Crimenin anasının amına yoğurt döker ayran olana kadar çalkalarım..karşımda gurur yapan varsa götünü parmaklasın kendini parmaklamayan Piero-Kral die alkışlasın
FLOOD YAPMA LAN
Gol! Gol! Bobo
-
www.pakistan.org oradan çalıntı yaptınız dimi sizi gidi sizi gidi ;D
-
FLOOD YAPMA LAN
Gol! Gol! Bobo
lan anten yarrağımın başı göt veren sanal piçi gerçek hayatta çık karşıma götüne kazık soktuğmun evladı
-
FLOOD YAPMA LAN
Gol! Gol! Bobo
oleyy oley oleyyy ;D ;D
-
FLOOD YAPMA LAN
Gol! Gol! Bobo
oleyy oley oleyyy ;D ;D
pardon la cemilin yazısı vardı ctrl c de sora golü kopyaladım unuttum
-
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
LAMER NAİR LAMER NADİR LAMER NAİDR HAHAHA
-
EDİTED BY USER
-
LAN NADİR İSMİNDE SENİN GİBİ BOK GİBİ.HAYIRLI İSİM OLSAYDI ZATEN ÖLE OLMAZDIN BİZİM BİR KERE KARAGÜMRÜĞÜN SİTESİNİ HACKLEDİLER ÇOCUĞU BURSADA BULUP NEŞTELREDİK.SENDE SIRADAKİ İSİMSİN GALİBA
NURİŞİ TANIRSIN BELKİ KARAGÜMRÜK MAFYASI ŞUAN HAPİSTE AMA DOLAŞIYORLAR WALLA ÇAĞIRDIMMI İLK OTOBÜSLE SENİN GÖTÜNE GİRER HABERİN OLSUN ;)
-
PEKİ ABİ
-
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=46140.new#new
MATADOR FORCE APO YARDIMA GELİN
-
Nadir damdan atladi
Taşşaklari patladi
Erkekliğe gelince
editliğe başladi
nadir bunlar bahane
seninkiler şahane
sende bunlar oldukça
iflas etmez kerhana
Ekinler dize kadar
nadir gel bize kadar
sana bir şey gösterecem
kasıktan dize kadar
al bunu alamaz misin
sen ne biçim delikanlisin
-
BRAVO APO
-
eywallah koçum
BRAVO APO
-
Nadir damdan atladi
Taşşaklari patladi
Erkekliğe gelince
editliğe başladi
nadir bunlar bahane
seninkiler şahane
sende bunlar oldukça
iflas etmez kerhana
Ekinler dize kadar
nadir gel bize kadar
sana bir şey gösterecem
kasıktan dize kadar
al bunu alamaz misin
:D :D :D :D
EDİTED BY USER
-
ABİ SİZİ ÇOK SEVİORUM
ABİ ABİ BAK ANNEM BANA BEBEK ALMIŞ
DIDII DIDIIII DIIDIII DIIDDDII
BİRAK ONU GÜLCEN PARAMIZ YOK ARTIK
DIDIII DIIDDDIII DIDIDIIIII DIIIIIDIDIIII
ANAM YOKKEN SİZ BAKTINIZ ÜHÜÜÜÜ
NADİR BEN SENİM DAYINIM TANIDINMI LAN
DAYIM DAYIM ÜHÜÜÜÜ
NADİR YÜZÜNDE SİVİLCE ÇIKMIŞ LAN
SİVİLCEM YOK BENİM YOK BENİM
-
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D
-
baktım bu dörtlüüğe resmen aşkını ilan etmişin..
Yani harbi dandik siteniz anti-patik sunuda bildireyimki yönetimdekileriniz spastik......
şarkılarda yok bu söz anlatımınız denizden . çıksa yersiniz siz hemde denizden kastu ruhu aldı bedeni batmıyacak Pieronun gemisi o bir lider olm bunu bilin ve bas geri
www.turk-h.org 5 st Class nadir_piero
oyunsitenizin tayfası bellki orta cins !
hoşuna mi gitti lan piç kurusu >:(
-
baktım bu dörtlüüğe resmen aşkını ilan etmişin..
Yani harbi dandik siteniz anti-patik sunuda bildireyimki yönetimdekileriniz spastik......
şarkılarda yok bu söz anlatımınız denizden . çıksa yersiniz siz hemde denizden kastu ruhu aldı bedeni batmıyacak Pieronun gemisi o bir lider olm bunu bilin ve bas geri
www.turk-h.org 5 st Class nadir_piero
oyunsitenizin tayfası bellki orta cins !
BAK BAK BAK NELERDE BİLİYOR
-
EDİTED BY USER
-
Beyler verdiği linke tıkladınızmı belki bi pislik olabilir ha
-
olum nadir senin anani ağlata ağlata .mm lean piçççç kurusu
analara laf yok crime anneler kutsaldır :D
-
NADİRİN HALİ.YAZIK HACK YAPA YAPA
(http://www.agoca.com/photos/NADIR.jpg)
-
olum nadir senin anani ağlata ağlata .mm lean piçççç kurusu
analara laf yok crime anneler kutsaldır :D
EDİTED BY USER
-
:D :D :D :D :D
-
sustu götü yemeğince :D
-
-
sustu götü yemeğince :D
ALLAHIN davarı ne olcak anca sanal alemde küfür A.__q dümbüğü
-
Lan ordaki www.turk-h.com ' a girdinizmi ? bi pislikmi var yoksa dikkat edin !!
-
Nadir damdan atladi
Taşşaklari patladi
Erkekliğe gelince
editliğe başladi
nadir bunlar bahane
seninkiler şahane
sende bunlar oldukça
iflas etmez kerhana
Ekinler dize kadar
nadir gel bize kadar
sana bir şey gösterecem
kasıktan dize kadar
al bunu alamaz misin
DİYEREK SİTEDEN UĞURLUYORUZ NADİR PİÇERO YU
-
-
Lan ordaki www.turk-h.com ' a girdinizmi ? bi pislikmi var yoksa dikkat edin !!
girmiyoki
-
dikkatli olun olm şifrenizi olabilir saten başka yolla hackleyemez o lamer anası sikişik piç
-
EDİTED BY USER
-
EDİTED BY USER
-
dikkatli olun olm şifrenizi olabilir saten başka yolla hackleyemez o lamer anası sikişik piç
sikişik ne la psişik gibi ;D ;D
-
ÇAKTIMAYIN KİMSE BİLMİYO DİMİ ;D(FORCE23 VE DİEGONUN BİLDİĞİNİ)
-
EDİTED BY USER
-
şair kişilik
-
:D
-
EDİTED BY USER
-
la tamam şiir yazmayın konunun başlıını gördünüz mü
-
GÜSEL GÜSEL :D :D
-
:D edit nadir
-
BİR ZAMANLAR selamO ŞAİRİYİM :D
-
EDİTED BY USER
-
EDİTED BY USER
-
force ayzıo yine bi şiiir ;D ;D
-
Bir zamanlar bende deli gibi sikerdim ama ne yazıkkı nadirin zamanı 5dk çünkü nadir 5dk ya bi sikici gelior :D
ah be geç kaldım
-
Nadir damdan atladi
Taşşaklari patladi
Erkekliğe gelince
editliğe başladi
nadir bunlar bahane
seninkiler şahane
sende bunlar oldukça
iflas etmez kerhana
Ekinler dize kadar
nadir gel bize kadar
sana bir şey gösterecem
kasıktan dize kadar
al bunu alamaz misin
-
LAMER NADİR PİÇERRRO
-
gelin beyler msn ye
-
gelin beyler msn ye
işim var benim canlı maçtayım ;D ;D ;D
-
gelin beyler msn ye
noldu la ben msndeyim bul beni
-
EDİTED BY USER
-
EDİTED BY USER
-
EDİTED BY USER
-
lan yeter force gel msn ye pmden attım msn mi sende gel furkan sende gel gökham makara yapak
-
:D :D :D :D :D
-
lan yeter force gel msn ye pmden attım msn mi sende gel furkan sende gel gökham makara yapak
EDİTED BY USER
-
ok ben msndeyim gelin :)
ama biraz dışlamışın sende gel gökhan gibisinden ;D ;D
-
İİ MAKARA YAPIN :D :D
-
EDİTED BY USER ;)
-
(http://img114.imageshack.us/img114/5605/pizp2.png) (http://imageshack.us)
geliom
-
-
;D
-
Hamza varya partiyi kaçırdın yaw :D :D
-
seni bekledik nerelerdeydin mütiş şeyler oldu sayfaları okusaydın keşke ama editledim ;D ;D
-
parti nerede parti nerede :D ;D ;D
-
;D ;D iyi dalga geçmişsiniz
-
Ewt çok süperdi hele aponun şirleri ile benim makaleler :D :D
Sonra editledim keşke sende görseydin ;D ;D
-
Ewt çok süperdi hele aponun şirleri ile benim makaleler :D :D
Sonra editledim keşke sende görseydin ;D ;D
:D apo şiir mi yazdi
-
ewt bekle buraya yazıom :D
-
al bak :D :D
Nadir damdan atladi
Taşşaklari patladi
Erkekliğe gelince
editliğe başladi
nadir bunlar bahane
seninkiler şahane
sende bunlar oldukça
iflas etmez kerhana
Ekinler dize kadar
nadir gel bize kadar
sana bir şey gösterecem
kasıktan dize kadar
al bunu alamaz misin
-
Bu arada bi tane pm attım ona bi baksana pna göre bidaha pm atıcam ;)
-
al bak :D :D
Nadir damdan atladi
Taşşaklari patladi
Erkekliğe gelince
editliğe başladi
nadir bunlar bahane
seninkiler şahane
sende bunlar oldukça
iflas etmez kerhana
Ekinler dize kadar
nadir gel bize kadar
sana bir şey gösterecem
kasıktan dize kadar
al bunu alamaz misin
;D ;D eheue
-
Topic çöpe gönderilmiştir
-
:D :D
-
YETERLAN YETER EGER BIDAHA KUFUR VEYA HAKARET GORURSEM SITEDE YOKUM
-
YETERLAN YETER EGER BIDAHA KUFUR VEYA HAKARET GORURSEM SITEDE YOKUM
Pardon ama sanki adminmişsin gibi ne oluoruz mert bi sakin ol istersen küfürlü gördüğün konuya mesaj yazma girme okuma saten bu olay her zaman olmuor sadece nadir piçerrro yüzünden açıldı bu konu biraz eğlendik dün akşam parti vardı sende kaçırdın :D :D
-
YABIRAZ UKALALIK ETTIM OZUR AMA IYI TAMAM O KADAR PIÇ LIK YAPTI AMA ARTIK KUFUR ETMEYIN COCUGA SONUCTA O DA BIR INSAN
-
AMA INSANA FIZIK OLARAK BENZEMIYO SONUCTA ONUDA "YÜCE ALLAH(c.c)" yarattı
-
Tamam orda haklısın ama eşşek gibi davranışları ve sitemize yapılan bunca şeyden sonra onu alıp bağrımıza basacak halimiz yoktu sokakta görsek saten linç ederdik :D
Yine tehditler savurdu defoldu gitti şerefsiz ama dediğin gibi bazıları allahın kulu olduğunu unutup insani değerlerini kaybediyor buda onlardan biri edit
-
haklısın
-
Konu başlığı nasıl ama bilerek editlemedim furkanın yazısı :D :D
-
SÜPEEER
-
SÜPEEER
Sie :D :D :D :D
-
SON 8 KŞŞİ