başarılar beyler
tek başıma yaparım :D biliosun deneme mod şeyindeyim :Dbaşarılar beyler
saol furkan sanada .
bu arada skor tahmin bölümü açalim istersen . yardimci olur musun bana ?
başarılar beyler
tek başıma yaparım :D biliosun deneme mod şeyindeyim :Dbaşarılar beyler
saol furkan sanada .
bu arada skor tahmin bölümü açalim istersen . yardimci olur musun bana ?
BEYLER BİRÇOK FAVORİ KİŞİ KARŞILAŞMIŞ BENCE TUR YENİDEN BERLİLEYİN AMA 1.TORBA VE 2.TORBA YAPIN DAHA ADİL OLURhiçkimseye garezim yoktu rasgele seçtim bişe olmaz ya
MİMA 07 kim furkanne bilim katılımcılarda yazıodu adı kayıt olmuş demek ki
MİMA 07 kim furkanne bilim katılımcılarda yazıodu adı kayıt olmuş demek ki
Niqht : 5 İzmirli : 4
Güzel maçtı arkadaşı tbrk ediyorum....
Niqht : 5 İzmirli : 4Tbrkler ;)
oke ora benim kimse ellemesin
ya turnuva oluyo bizi kayıt etmıyonuz valla bravo :S
arkadaşımı tebrik ediyorum maçın 90. dakikasında 3-2 yeniktim son atağımı geliştiriyodum hakem düdük çaldı çalıyı henrynin kafası dönen top van per. gooooolll 3-3 oldu maç uzatmalara gitti ilk uzatma 5-3 bitti 2. uzatmada 6-3 oldu
tşk hamza tabiki baya zevkliydi şimdi ben ne oldu şampiyonlar ligi mi oldum ? ilk 16 ya girdim heralde
saolun nasıl yani son bundan sonra turnuva yoqmu oyunsitenizdevar kardeşim ama fifa 08 olacak heralde ama fifa 07 yapılır arada
saolun nasıl yani son bundan sonra turnuva yoqmu oyunsitenizde
YUSUF 5-1 WATİHWADE
saolun nasıl yani son bundan sonra turnuva yoqmu oyunsitenizde
son değil kardeşim . fifa 08 çıktıktan sonrada her hafta 2-3 defa fifa 07 omffc düzenleyeceğiz . bu turnuva , büyük fifa 07 turnuvalarinin sonuncusu .
BIG SEXY:4-1:KRAL1905
sağol
hıncalı dinliyorum bitsin yaparız :D
Niqht : 5 İzmirli : 4
HANZER 6- 3 barut
YUSUF 5-1 WATİHWADE
BIG SEXY:4-1:KRAL1905tbrkler beyler ;)
burak_32---4 mordoc---2 :D :Dtbrkler
burak_32---4 mordoc---2 :D :Dtebrikler abii :D
Bora ile yaptıgımız macta 90dk. skoru 5 - 5 bitti . uzatmalar 6-6 bitti ve penaltılara gecildi penaltılarda koptu ve ikimiz de 30dk oynamaya raza olduk . oynadıgımız 30dk . sonucunda ;
BF07 3-0 Bor@ Oldu ..
Mac Sonucu ; BF07 8 - 5 Bor@
burak_32---4 mordoc---2 :D :Dtbrkler ;)
burak_32---4 mordoc---2 :D :Dtbrkler
burak_32---4 mordoc---2 :D :Dtebrikler abii :D
Bora ile yaptıgımız macta 90dk. skoru 5 - 5 bitti . uzatmalar 6-6 bitti ve penaltılara gecildi penaltılarda koptu ve ikimiz de 30dk oynamaya raza olduk . oynadıgımız 30dk . sonucunda ;
BF07 3-0 Bor@ Oldu ..
Mac Sonucu ; BF07 8 - 5 Bor@burak_32---4 mordoc---2 :D :Dtbrkler ;)
DeviL : 3 Metehan : 0
adam daha topic altından msj yazmamış msnde de sabah girdi ama hemen çıktı. Hükmen yazıyorum. Ama gelip te topic altından maçımızı yapalım derse seve seve yaparım
DeviL : 3 Metehan : 0
adam daha topic altından msj yazmamış msnde de sabah girdi ama hemen çıktı. Hükmen yazıyorum. Ama gelip te topic altından maçımızı yapalım derse seve seve yaparım
burak_32---4 mordoc---2 :D :D
BF07 3-0 Bor@ Oldu ..
Mac Sonucu ; BF07 8 - 5 Bor@
arkadaşlar blade le yapıcaz da online oynamayı bilmiyormuş malesef anlatıyorum yapınca giricez.. :)
edit: yok bağlanamıyor o kadar da anlattım nolucak bilmiyorum:S
gösterdim de çoktan ipi yanlış ekliyomuş :) neyse girdik ancak 1 dk olunca hemen kopuyor anlamış değilim başka rakip verme imkanınız var mı kopup duruyor dk 1 de
tamam deneyelim
hamza çok sağolasın oldu ayrıca barca baya iyiymiş çok gol kaçtı neyse rakibime güzel oynayışından dolayı tşk
crazy_yiqit:5-1:blade
gg
hamza çok sağolasın oldu ayrıca barca baya iyiymiş çok gol kaçtı neyse rakibime güzel oynayışından dolayı tşktbrkler yiğit
crazy_yiqit:5-1:blade
gg
son tarih ne zaman hamza
hamachi de oyunsiteniz.com adlı ağı da denedim.Ama dolu diye uyarı veriyor. Acaba başka bi ağ adı var mıaga turnuva ağını boşwer sen rakibin sana ağ verir ona girersin ;)
bu gün 14 müş . 16 sabahi bir üst tura geçelim bence
geç olmaz değil mi
bu gün 14 müş . 16 sabahi bir üst tura geçelim bence
geç olmaz değil mi
ÇOK GEÇYA ZATEN 6 MAÇ FLN KALDI YARINA BİTER YARIN SON OLSUN
Rakibim PCANER oynamadığını ,çekildiğini söyledi.
Hükmen BEKO 3 - PCANER 0
YAZSIN YAF 2 KİŞİ HÜKMEN YAZDI ONA HAKSIZLIK
şansa bak admin çıktı bana:D
şansa bak admin çıktı bana:DOLAMAZMI BEN ADMİNLE KAÇ MAÇ YAPTIM
ballack ekledim seni msn e yapalım maçı.
topik altından haber etmek nasıl oluyo kardeş anlamadım ben.msn e ekledim müsaitim şimdi yapalım istersen.
[email protected]
kardeş hava kararınca yapalım ekran parlıyo yoksa bişey anlaşılmıyo 20 gibi uygunmudur?ben hemen şimdide yaparım istiyosan:)
İYİ GECELER BEYLER
tamam ozaman 20 de yapalım.
ballack kardeş yapalımmı maçımızı.
agam bugun çekelimya verin hükmenleri daha ne bekliyeceğizBencede Biz vaktinde yaptık sonucta beklemek mantıksız onlarda tarihi bniliolar demekki önemsemiolar ;D ;D ;D