Başarılar ;)
mert - mumi karşılaşmasi zamanında oynanmadiği için şampiyon ballack olmuştr :)ikinciye rep vara gel yapalım
mert - mumi karşılaşmasi zamanında oynanmadiği için şampiyon ballack olmuştr :)ikinciye rep vara gel yapalım
tmm sen final topicini aç sonra maçı 3-0 al 5 repte verirsin bana :D ;D cimrilik yapma daha iidir 5 repte aç final topicini ;D ;D ;Dmert - mumi karşılaşmasi zamanında oynanmadiği için şampiyon ballack olmuştr :)ikinciye rep vara gel yapalım
;D 5 rep var
tmm sen final topicini aç sonra maçı 3-0 al 5 repte verirsin bana :D ;D cimrilik yapma daha iidir 5 repte aç final topicini ;D ;D ;Dmert - mumi karşılaşmasi zamanında oynanmadiği için şampiyon ballack olmuştr :)ikinciye rep vara gel yapalım
;D 5 rep var
:D :D :Dtmm sen final topicini aç sonra maçı 3-0 al 5 repte verirsin bana :D ;D cimrilik yapma daha iidir 5 repte aç final topicini ;D ;D ;Dmert - mumi karşılaşmasi zamanında oynanmadiği için şampiyon ballack olmuştr :)ikinciye rep vara gel yapalım
;D 5 rep var
;D tamam al 5 repini sen topice gerek yok :D
hamza 2. ben olmuş oluyom 10 repte freekickten var haberin olsun 15 oldu sonra nerden geldi deme
olur ama unutma bak bide omffc finalindeyim yenersem 25 olcak yenilirim heralde