Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: ***ALfoNSo*** - 16 Ağustos 2007, 00:48:56

Başlık: Hayata geçirilmek istenen iki orta hakem uyg. hakem hatalarının önüne geçer mi?
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 16 Ağustos 2007, 00:48:56
BU ANKETTE DE OYLAR BİRBİRİNE ÇOK YAKIN ÇIKIYOR,YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..
Başlık: Hayata geçirilmek istenen iki orta hakem uyg. hakem hatalarının önüne geçer mi?
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 16 Ağustos 2007, 00:51:55
ya benim bu konua bi fikrim var.21.yüzyıldayız onca teknolojimiz var.Saha kenarına aynı basketboldaki gibi masa hakemlerinin konulmasıyla pozisyon oluşur oluşmaz masadaki hakemlerin bilgisayardan tesbitleri doğrultusunda  çıkan sonucu kulaklıkla orta hakeme bildirmeleri bence imkansız bişey değil.Ben bunun gerçekleşebileceğini düşünyorum.2 orta hakem saçma.Bir yerde 2 tanrı olursa olmaz.
Gönderen: FeaRLeSs - 26 Ağustos 2007, 13:22:32
 ;D
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 27 Ağustos 2007, 12:21:13
olmasmı  :D
Gönderen: HaLiLL - 27 Ağustos 2007, 12:28:00
ÇOK SAÇMA OLUR

YOK FORVETE BİR HAKEM

ORTA SAHAYA Bİ HAKEM

DEFANSA  HAKEM

KALECİLERİ GÖZETLEYEN HAKEM

YOKMU BAŞKA..

;D
Gönderen: melih123 - 27 Ağustos 2007, 23:24:13
olmamı  ;D ;D
Gönderen: Hamza - 27 Ağustos 2007, 23:36:10
ya benim bu konua bi fikrim var.21.yüzyıldayız onca teknolojimiz var.Saha kenarına aynı basketboldaki gibi masa hakemlerinin konulmasıyla pozisyon oluşur oluşmaz masadaki hakemlerin bilgisayardan tesbitleri doğrultusunda  çıkan sonucu kulaklıkla orta hakeme bildirmeleri bence imkansız bişey değil.Ben bunun gerçekleşebileceğini düşünyorum.2 orta hakem saçma.Bir yerde 2 tanrı olursa olmaz.

katiliyorum .

ayrıca 2 hakem olursa büyük karişiklik çıkar . biri faul der diğeri devam . hangisinin sözü geçecek
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 28 Ağustos 2007, 03:44:45
yani hamza gerçekten ilginç onca teknoloji var hala insan zekasına kalıyoruz,hal böyle olunca da kaos kaçınılmaz oluyor
Gönderen: Hamza - 28 Ağustos 2007, 12:19:43
yani hamza gerçekten ilginç onca teknoloji var hala insan zekasına kalıyoruz,hal böyle olunca da kaos kaçınılmaz oluyor

haklisin . her maç sonrasi hakemin verdiği yanliş kararlar konuşuluyor , hakemler hakkında atip tutuluyor . bunlar tartişalacağina koy tribüne 2 tane bilgisayar . hakem yanliş karar verdiğinde kulaklikla oradaki hakemler orta hakemi uyarsin . bu zor bir şey değil gerçekten . ve hemen uygulamaya geçirilmesi gerekiyor
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 01 Eylül 2007, 00:13:47
evet bende böyle bir uygulamanın olmamasını şaşkınlıkla izliyorum
Gönderen: Abdullah - 01 Eylül 2007, 00:21:34
MASA HAKMİNİ NEREYE KOYACAN SEX  ;D
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 01 Eylül 2007, 00:22:14
koca stadda yer yok mu sorduğun soruya bak  :D
Gönderen: HaLiLL - 01 Eylül 2007, 00:31:50
kale arkasına ;D
Gönderen: Hamza - 01 Eylül 2007, 12:36:24
 ;D ;D
Gönderen: DeViL - 06 Eylül 2007, 21:20:05
BİGSEXY ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞ. 21.YY YIZ VE BUNUN NİMETLERİNDEN YARARLANMAMIZ LAZIM
Gönderen: cemil2 - 06 Eylül 2007, 22:14:47
bencede.haklısın cüneyt.21.yüzyıla gelmişken bence tribünlerdeki taraftarlara her hafta ps3 falan hediye edilmeli :P ;D