Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: ***ALfoNSo*** - 16 Ağustos 2007, 00:48:56
-
BU ANKETTE DE OYLAR BİRBİRİNE ÇOK YAKIN ÇIKIYOR,YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..
-
ya benim bu konua bi fikrim var.21.yüzyıldayız onca teknolojimiz var.Saha kenarına aynı basketboldaki gibi masa hakemlerinin konulmasıyla pozisyon oluşur oluşmaz masadaki hakemlerin bilgisayardan tesbitleri doğrultusunda çıkan sonucu kulaklıkla orta hakeme bildirmeleri bence imkansız bişey değil.Ben bunun gerçekleşebileceğini düşünyorum.2 orta hakem saçma.Bir yerde 2 tanrı olursa olmaz.
-
;D
-
olmasmı :D
-
ÇOK SAÇMA OLUR
YOK FORVETE BİR HAKEM
ORTA SAHAYA Bİ HAKEM
DEFANSA HAKEM
KALECİLERİ GÖZETLEYEN HAKEM
YOKMU BAŞKA..
;D
-
olmamı ;D ;D
-
ya benim bu konua bi fikrim var.21.yüzyıldayız onca teknolojimiz var.Saha kenarına aynı basketboldaki gibi masa hakemlerinin konulmasıyla pozisyon oluşur oluşmaz masadaki hakemlerin bilgisayardan tesbitleri doğrultusunda çıkan sonucu kulaklıkla orta hakeme bildirmeleri bence imkansız bişey değil.Ben bunun gerçekleşebileceğini düşünyorum.2 orta hakem saçma.Bir yerde 2 tanrı olursa olmaz.
katiliyorum .
ayrıca 2 hakem olursa büyük karişiklik çıkar . biri faul der diğeri devam . hangisinin sözü geçecek
-
yani hamza gerçekten ilginç onca teknoloji var hala insan zekasına kalıyoruz,hal böyle olunca da kaos kaçınılmaz oluyor
-
yani hamza gerçekten ilginç onca teknoloji var hala insan zekasına kalıyoruz,hal böyle olunca da kaos kaçınılmaz oluyor
haklisin . her maç sonrasi hakemin verdiği yanliş kararlar konuşuluyor , hakemler hakkında atip tutuluyor . bunlar tartişalacağina koy tribüne 2 tane bilgisayar . hakem yanliş karar verdiğinde kulaklikla oradaki hakemler orta hakemi uyarsin . bu zor bir şey değil gerçekten . ve hemen uygulamaya geçirilmesi gerekiyor
-
evet bende böyle bir uygulamanın olmamasını şaşkınlıkla izliyorum
-
MASA HAKMİNİ NEREYE KOYACAN SEX ;D
-
koca stadda yer yok mu sorduğun soruya bak :D
-
kale arkasına ;D
-
;D ;D
-
BİGSEXY ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞ. 21.YY YIZ VE BUNUN NİMETLERİNDEN YARARLANMAMIZ LAZIM
-
bencede.haklısın cüneyt.21.yüzyıla gelmişken bence tribünlerdeki taraftarlara her hafta ps3 falan hediye edilmeli :P ;D