Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => ŞAMPİYONLAR LİGİ => Konuyu başlatan: YuRY - 16 Ağustos 2007, 20:54:10
-
Grupta herkes birbiriyle tek maç yapıcaktır. Maçlara başlamadan önce mutlaka Kurallar kısmını okuyun.
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=46521.0
Grup Maçları için son zaman 19 Agustos 2007 Saat 22:00'dır.
Son olarak gruptaki herkes kullandığı msn'leri ve hangi saatlerde online olabildiğini yazsın lütfen.
Herkese Başarılar ve İyi Eğlenceler.
-
en zor grup
-
Başarilar
-
saol
-
BAŞARILAR 8)
-
ömer gel hama
hanzerrr
123
-
en zor grup
evet en zor grup bu olmş
-
ömer 4-0 hanzer
ben direk elendim be 3. olmak için çabalıcam
-
BF07 4 - 0 Hanzer
Centilmence oyunu ve kurallara uydugu için ayrıca tsk edrim kalan maclarında başarılar dilerim kardesim.
-
tbrkler ömer
-
tskler msn deyim bişey aTıcam sana !!
-
NİGTMARE Vs. CRAZY_YİGT
Sabah 10 ' dan 5 e kadar onlieniym ona gore !!
-
Başarılar
-
Msn e gelin yapalım Macları!
-
BF07 3 - 3 Nightmare
-
Niqht : 3 Bf07 : 3
-
Niqht : 3 Bf07 : 3
tbrkler beyler
-
saol
-
ben sonuncu oldum beyler sizi tebrik ediyorum elendim ;D
-
Dur lea daha benle var belki ben olcam sonuncu ;D bugün yaparım maçları
-
Saat 1:30 - 2:00 gibi yapalım macları beyLeR !! ;)
-
ben 2 de evdeyim bugün ondan sora isteyen le yaparımö
-
tbrk
-
CrAzY_YiqiT:5-1:BF07
nigtmare kardeş crazyman-41@hotmail.com ben veriyim dedim.
bf07 tşk
-
nightmare yi yenersem 3.yüm ;D
-
CrAzY_YiqiT:3-2:Hanzer
yok ballıydı carttı curttu isteğiniz galibiyetse al senin olsun maç bahanelerle gelmeyin bana maç bitince..!
kaç tane pozisyon kaçırdım adam hala bal diyor.
-
olum tek taktiğin var her yerden z ye basılı tut vur korner olsun ordan da ver pası içeri tam yerine at her türlü gol sölesene başka bişey bilmiyorum diye
-
sor bf07 ye sor isterdiğini nasıl oynamışım? yenilince yediremeyip karşı tarafı küçük düşürmeye çalışmayın!
hamza da biliyor çok iyi sor!
-
maçdan sonra skor ne olursa olsun istersen rakip 5 kez gelsi kalene 5 ide gol olsun ssonuçda yenmiş ha böyle ha şöyle maçdan sonra çok ballıydın yazınca skor değişcekmi hyr
-
tbr kardeşim yaparız bi ara ok
bf07 tşk
-
sen mi beni yencen :D :D :D
nightmare yi yenersem 3.yüm ;D
-
görürüz maçta kardeşim
-
teşekkür ederim nigthmare kardeş :)
-
nighmareye diyorum gel yapalım diye dün cuma işim var dedi bugün olmaz yarın yapalım diyor yarında ben yokum pazartesi yaapcaz ama yarın son gün nasıl olcak hamza?
-
bf07 tşk
tbrkler yiğit . güzel skor
-
sağolasın :)
-
B grubuna turnuvamıza göstermiş olduklari ilgiden ötürü teşekkür ediyorum . en çok maç burada oynanmiş
-
22 Ağustos Çarşamba günü Grup Müsabakalarinin tamamlanmasi için verilen son gündür
bilginize
-
ben night ile yapçam
-
HANZER 3-0 NİGHT YAPMIYACAM HÜKMEN YAZ DEDİ BENDE GRUPTA 3. OLDUM BÖYLELİKLE UEFADA DEVAM EDECEM
-
Nigthmare kardeş benle de mi yapmayacaksın? eğer yapmazsan, yetkililer 9 puanla 1. oluyorum.
-
BEN 3. OLUYORUM VE OEFA KUPASINDAKİ YERİMİ ALIYORUM
-
bi dkk ya madem süre uzatıldı devam ediyorum hanzer netimdeki problem çözüldü gel yapalım bugun
-
tamam kardeşim bugün akşam çünkü sen çok beklettin hamza deneme modluğumu iki gün yokum dondururmusun akşam gireceğim ondada 1 saat maç yapacağım şuan 1 günüm geçti hamza önümüzdeki 2 günü dondurmak istiyorum
-
Beyler puan durumu ne zaman yapılıcak beklioruzz ;)
-
tamam hanzer. dondururum
tamam kardeşim bugün akşam çünkü sen çok beklettin hamza deneme modluğumu iki gün yokum dondururmusun akşam gireceğim ondada 1 saat maç yapacağım şuan 1 günüm geçti hamza önümüzdeki 2 günü dondurmak istiyorum
-
Beyler puan durumu ne zaman yapılıcak beklioruzz ;)
puan durumuna gerek yok ömer . herkes kendi grubundaki yarişmacilarin toplamiş olduğu puan ve averajlari biliyor zaten . sen hazirlamak istiyorsan memnun oluruz ama
-
ya bnmde işlerim cok siteye giremiorum ondan yoksa ne kadar onlineyim biliosun
-
ya bnmde işlerim cok siteye giremiorum ondan yoksa ne kadar onlineyim biliosun
oke ömer . saol genede
puan durumuna gerek yok zaten
-
hamza perşembe süreyi açarsın kardeşim birazdan çıkacam şimdi maçımı yapmak için girdim
-
hamza bide ben 3000 konu yazsam 12500 e düşermisin msj sayımı 1000 konuya 1500 msj
-
hamza bide ben 3000 konu yazsam 12500 e düşermisin msj sayımı 1000 konuya 1500 msj
tamam olur hanzer
-
tamam kardeşim anlaştık iyi oldu bu
-
tamam kardeşim anlaştık iyi oldu bu
;)
-
night son saatler ne zaman yapcaz
-
night 5 gündür cevap vermiyo artık onu bekliyemem hamza
hanzer 3-0 nightmöare
-
night 5 gündür cevap vermiyo artık onu bekliyemem hamza
hanzer 3-0 nightmöare
bir üst tur eşleşmelerini belirleyene kadar topic altindan mesaj yazmaz ise bu skor geçerli olacktir
-
kardeşim şimdi son dakkada yazar kabul edersin 5 gündür bekliyorum son 1 gün kalmış yazsa nolur yarın da ben yokum
-
kardeşim şimdi son dakkada yazar kabul edersin 5 gündür bekliyorum son 1 gün kalmış yazsa nolur yarın da ben yokum
tamam zaten 5 dakika içinde çekeceğim kuraları
-
hadi çek ben uefaya mı
-
hadi çek ben uefaya mı
bakayim sonuçlara
-
GRUPTA BULUNAN YARİŞMACİLARDAN İLK İKİYE GİRENLER , ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN YOLUNDA DEVAM EDECEK İKEN , ÜÇÜNCÜ SIRAYİ ALAN TAKIMLAR İSE UEFA KUPASİ KULVARİNİN 2. TURUNA KALACAKLARDİR .
BİRAZDAN B GRUBUNDAN KİMLERİN ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN YOLUNA DEVAM EDECEĞİNİ VE KİMLERİN UEFA ' YA KALACAĞİNİ YAZACAĞİM
İZLEMEDE KALİN
-
1-crazy_yiğit
2-bf07
3-hanzer
night sonuncu o direk elendi
-
1-crazy_yiğit
2-bf07
3-hanzer
night sonuncu o direk elendi
night hiç maç oynamamiş mi ?
-
hyr
-
hyr
oke o zaman seni uefaya yazacağim ;)
-
oh tamam
-
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BİR ÜST TURA YÜKSELENLER
1) CRAZY_YİĞİT
2) BF07
UEFA YA KALAN YARİŞMACİMİZ :
1) HANZER
-
oh tamam
Nigin 1 puani varmiş . az önce farkettim .
ben eşleşmeleri belirleyene kadar online olmazsa uefa ya kalırsın . sen buralarda ol yinede . gelirse oynarsiniz oke
-
kardeşim tam oynıcaktık çıktı zaten yetr ertık şuan off ben oynamam artık 3.oldu bu
-
kardeşim tam oynıcaktık çıktı zaten yetr ertık şuan off ben oynamam artık 3.oldu bu
tamam zaten sen üçüncüsün şu durumda ama bu saatlerde online olup sana gel maçimizi yapalim derse oynarsiniz
-
tamam yok zaten ben çıkıcam şimdi hamza hem fazla msj göndermiyim sürem donmuş durumda 1 günüm gitti :( deneme modlukta
-
tamam yok zaten ben çıkıcam şimdi hamza hem fazla msj göndermiyim sürem donmuş durumda 1 günüm gitti :( deneme modlukta
Oke sen bilirsin
-
kardeşim ama haksızmıyım
-
kardeşim ama haksızmıyım
tamam hanzer . nig gelmeyecek sanirim zaten . uefa dasin kesin
-
BİR ÜST TUR EŞLEŞMELERİ ŞU ANDA BELİRLENMEKTEDİR
-
ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ BELLİ OLMUŞTUR
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=51339.0