Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: ***ALfoNSo*** - 16 Ağustos 2007, 22:59:30
-
Cuma günü akşamı tatile gitmek için yola çıkacağız.Bu nedenle 1 hafta gibi bir süre yokum.Hepiniz kendinize iyi bakın,hoşçakalın...
-
bb ;D
-
:P :)
-
cuma gitmeden namazı kıl he kaytarma ;D
-
hep giderdim ama dizim sakat yürüyemiyorum bağlarda sorun var en az 2 hafta daha sakat kalcam :'(
-
SALLAMA ::) ;D şaka şaka hayırlı yolculuklar
-
kep giderdim ama dizim sakat yürüyemiyorum bağlarda sorun var en az 2 hafta daha sakat kalcam :'(
Geçmiş olsun cüneyt kardeşim iyi tatiller ....!
-
Cuma günü akşamı tatile gitmek için yola çıkacağız.Bu nedenle 1 hafta gibi bir süre yokum.Hepiniz kendinize iyi bakın,hoşçakalın...
tamam cüneyt . iyi tatiller kardeşim . kendine çok iyi bak
-
sağolun arkadaşlar fikrimi açık açık söylediğim için bazılarınız beni sevmiyordur buna eminim ama ben böyleyim haksızlık gördüğüm zaman ya da yanlış bi olay fikrimi söylüyorum.Yanlışım olduysa özür dilerim,tekrar sağolun siz de kendinize çok iyi bakın bu arada sakatlığım yalan değil iyigeceler...
-
sağolun arkadaşlar fikrimi açık açık söylediğim için bazılarınız beni sevmiyordur buna eminim ama ben böyleyim haksızlık gördüğüm zaman ya da yanlış bi olay fikrimi söylüyorum.Yanlışım olduysa özür dilerim,tekrar sağolun siz de kendinize çok iyi bakın bu arada sakatlığım yalan değil iyigeceler...
geçmiş olsn cüneyt . en kısa zamanda düzelir inşalah
-
sağol hamza ,mayıs ayında halı saha maçında yine aynı dizimden sakatlanmıştım,nüksetti yapıcak bişey yok :(
-
by
-
Geçmiş olsun cüneyt kardeş..Hayırlı Yolculuk !
-
sağol kardeşim
-
KENDİNE İYİ BAK CÜNEYT.İYİ TATİLLER ;)
-
eyw.cemil
-
OKE
-
beyler pazar akşamı yola çıkıcaz.Pazartesi sitede olurum allahın izniyle.Kendinize iyi bakın....
-
beyler pazar akşamı yola çıkıcaz.Pazartesi sitede olurum allahın izniyle.Kendinize iyi bakın....
oke cüneyt . Hayırlı yolculuklar
-
sağol hamza
-
hayırlı yolculuklar ::) ::)
-
KİLİT AÇIKTIR .
-
YAKLAŞIK OLARAK 10 GÜNLÜK ARADAN SONRA TEKRAR ARANIZDAYIM..
-
YAKLAŞIK OLARAK 10 GÜNLÜK ARADAN SONRA TEKRAR ARANIZDAYIM..
oke cüneyt .
-
ooo hamza burdasın demek :)
-
nasılsın
-
nasılsın
Allaha şükür, Seni sormali ?
nasil geçiyo tatil :)
-
bende iyi olmaya çalışıyorum işte tatilde baya yandık ama olsun :D
-
bende iyi olmaya çalışıyorum işte tatilde baya yandık ama olsun :D
;D nerdesin şu an
-
höh la cüneyt msn yaptınız davet yapak bare ;D
-
:)
-
şu an eskişehirdeyim hamza memleketimdeyim :)
-
höh la cüneyt msn yaptınız davet yapak bare ;D
;D
-
:)
-
;D