Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: meert - 17 Ağustos 2007, 20:39:04
-
ARKADAŞLAR BEN HAMZA ABI ILE KONUSTUM DEDIKI BENIM ICIN SORUN YOK SEN ANKET AC DEDI
-
topic başliğini İdda bölümü açilsin mi diye değiştirirsen daha iyi olur
" OLSUN MU " iyi durmuyor
-
OK DA SEN OYUNU AT
-
DUZELTTIM
-
ABI BEN DUZELTEMEDIM NASIL DUZELTCEM SOLESENE
-
EDİT
-
düzelttim.benim içinde farketmez.hamza abi açsana 39.41fc yi
-
YAW HAMZA ABI AC GITSIN
-
düzelttim.benim içinde farketmez.hamza abi açsana 39.41fc yi
tamam açiyorum şimdi
-
ossun
-
ossun
yaw halil nerelerdesin yaw.eski kadroyu wallahi özledim yaw.safak,sen,enes,harun :'(
-
wala kanka ne yapayım zaten pek fifa onamıyom sıkıldım okullar açılınca yine gelirim inş.
ewde bş boş oturmaktansa kspark war bizim burda abimin arkinin dükkanı var duran sandwiches orada çalışıom her işe bakıom işte..!
işte böyle :D
inş. tekrar gelicem ara sıra giriom işten 6 da çıkıom 6:20 de ewdeim az giriom sonra aşa iniom arki ile zaten arki ile skeçler çekiyoruz inş. güsel gidiyo devam edecek
http://www.pikniktube.com/v/e5e7b21bdda0b37f36bd3350c3414de4/u/137256/Nokia_-_Türkçe_Versiyon_=)
bu ilki ilerisi yolda bu küçük daha videoları çektik elimden geçirecem düzenlicem falan filan işte bööle gidio hayat okul başlalasa daha online olurum inş.
inş. başlamaz çünkü sıkıldım okuldan ;D
-
:) :) hayat hem pc değil diyorsun.en iyisi kardeşim okullar başlayımca inş tekrar aktif olursun.kendine iyi bak izliyom bu arada videoyu ;)
hangisi sensin tarif et :D
-
lan gülmekten karnım yarıldı ne lan o nokya :D türkü
-
;D sağdaki küçük ;D
Eyw sende kendine iyi bak kanka ;) ;D :D
-
;D sağdaki küçük ;D
Eyw sende kendine iyi bak kanka ;) ;D :D
HARBİ SEN OYNAMIYON DİMİ VİDEODA ;D
-
La wallaha arki ile ben yaptım wallaha bak bilmiom elim sağdaki wala ;D
-
La wallaha arki ile ben yaptım wallaha bak bilmiom elim sağdaki wala ;D
olm çok komik lan bu wallahi billahi bu manyak raiting alır youtubede.tv lere bile çıkarsın :D
kim çaldı o türküyü
-
benim telde vardı la bence arkaya fon ossun didim ;D
-
wala kanka ne yapayım zaten pek fifa onamıyom sıkıldım okullar açılınca yine gelirim inş.
ewde bş boş oturmaktansa kspark war bizim burda abimin arkinin dükkanı var duran sandwiches orada çalışıom her işe bakıom işte..!
işte böyle :D
inş. tekrar gelicem ara sıra giriom işten 6 da çıkıom 6:20 de ewdeim az giriom sonra aşa iniom arki ile zaten arki ile skeçler çekiyoruz inş. güsel gidiyo devam edecek
http://www.pikniktube.com/v/e5e7b21bdda0b37f36bd3350c3414de4/u/137256/Nokia_-_Türkçe_Versiyon_=)
bu ilki ilerisi yolda bu küçük daha videoları çektik elimden geçirecem düzenlicem falan filan işte bööle gidio hayat okul başlalasa daha online olurum inş.
inş. başlamaz çünkü sıkıldım okuldan ;D
harika olmş aga ;D
-
Olsun :) ;)
-
zaten var ki
-
zaten var ki
;D ;D
-
+rep pls abdullah ;D
-