Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Force23 - 17 Ağustos 2007, 21:56:09
-
Fatihwade ve Lionell mssi nin bi sitesi vardı site tanıtımları bölümünde admin aranıor diye reklam yaptılar bende onlara katıldım sitelerden iyi anlarım (Övünmek gibi olmasn :D) yardımcı oldum arkadaşlara 2 gün sonra bu arkadaşta bende admin olmak istiyorum demiş fatihwade kardeşime buda onu admin yapmış sonra bizim üçümüzün üyeliğini silip hacked by adu yazmış lamer aklınca site hacklıor.Nese ben siteyi bu lamerden geri aldım ama sizlerde dikkatli olun metehan wakasının aynısı oldu kategoriler ve forumları silmiş gavat :D nese ö.deil ama dikkatlı olun sitede böle adamlar çok şifre vs. kimseye vermeyin özellikle sitenize admin veya yönetici almayın denemeden önce bi görün ne olduğunu bi öğrenin sonra rütbe verin daha tanımadan rütbe verirseniz böyle olur işte. Fatih Kardeşim buda sana ders olsun öle her önüne gelene rütbe vermicen banada öle verdin istesem bende hackledim yazardım yada forumları silerdim ama iyi niyetliyim yani herkes benim gibi iyi niyetli olamaz hayatta her türlü adam var iyisi kötüsü sahtekarı her türlü kısacası o yüzden dikkatli olalım biraz daha bence bu adama ban verilmeli metehanda olduğu gibi yani bu sizinde başınıza gelebilirdi herkes daha dikkatli olsun beyler.....!!
-
vay lamer.lan adu iyi dinle koçum biz senin bildiğin insalardan değiliz.git parkta çocuklarla kımda araba süpr,ip atla burası sana göre değil.en sonundada site mi hacklemek istiyorsun aç bir tane free forum www.createforum.com düzenle istersen kategorileri sil istersen hacked adu yaz ne yaparsan yap oke ;)
-
kesinlikle katiliyorum force . bunu her zaman söylüyorum zaten , sanal alemde kimseye güven olmaz diye . site adminlerinin üyelere önemli bir rütbe vermeden önce onlari çok iyi tanimalari gerekiyor . aksi takdirde böyle sorunlarla sık sık karşı karşıya kalabiliriz .
-
kesinlikle katiliyorum force . bunu her zaman söylüyorum zaten , sanal alemde kimseye güven olmaz diye . site adminlerinin üyelere önemli bir rütbe vermeden önce onlari çok iyi tanimalari gerekiyor . aksi takdirde böyle sorunlarla sık sık karşı karşıya kalabiliriz .
mesela ben hamza bana şimdi bile istesem adminlik verir ama istemiyom.tmm hamza abi pm den ısrar etmene gerek yok seneye inş :-X :D
-
beyler o adu 1 gerızekelısı benım uylıgı sılmeyı unutmus ben de force ye sıfreyı vedım o bennım hesaptan yaptı yanı ben olması adu pıc ı sıteyı hack lıodu
-
beyler o adu 1 gerızekelısı benım uylıgı sılmeyı unutmus ben de force ye sıfreyı vedım o bennım hesaptan yaptı yanı ben olması adu pıc ı sıteyı hack lıodu
lamerler işte kardeşim ne yapalım.
-
lamerler işte kardeşim ne yapalım.
hıc ıste hepsı gerı zekalı
-
Kafa yokki o olmasa bile alabilirdik ama en kolay yol buydu sonuçta free forum hacklemek kadar basit bişey yok adam saten hacklememiş sadece üyeliklerimizi silmiş salak :D :D
-
SANAL ALEMDE HERKES NADİR OLABİLİR :D
-
:D :D
-
adu gibi şerefsiz yoktur bu alemde nadir hariç
-
adu gibi şerefsiz yoktur bu alemde nadir hariç
Çok doğru bi laf akılları sıraca hack yapıolar lamerler
Adu & Nadir Online FooL's :D :D
bide bi sitenin reklamını yapıor yazık kimse girmiyor demekki böle lamerlik yaptıkları sitelere bile reklamlarını koyuyyorlar siz lamerliklerinizi biz göstermek içinmi böle sitelere reklam veriosunuz düştüğünüz şu hale bi bakın ya
-
edit
-
edit
-
:o :o :o :o :o
-
edit
-
edit
-
GEL LAN O.Ç ÜLKÜCÜLERİN OCAĞI OSMANİYE'DE OTURUOM BEKLİOM SENİ SİKİME EBENİ PİÇ KİMSİN SEN
DE BAKİM BAŞKANINA KARAGÜMRÜK ÜLKÜ OCAĞI BAŞKANINI MARDİN ABİYİ TANIYONMU.
SONRA DA DE BAKİM KARAGÜMRÜK NSAIL BİR YER BEN VERMEDEN CVBI O VERİR KOÇUM.
KÜFÜR ETMEK İSTEMİYORUM.LAMER OLDUĞUN ÇÜNKÜ BESBELLİ.
-
GEL LAN O.Ç ÜLKÜCÜLERİN OCAĞI OSMANİYE'DE OTURUOM BEKLİOM SENİ SİKİME EBENİ PİÇ KİMSİN SEN
msne gel sana burdaki hodri meydanı tanıtayım izmitliler bilir msne gel sene bi senle konuşalım ;D
-
edit
-
adu seninde siteninde a....q
-
Aynen kardeş neymiş imthack lan hack nedir lan sanal sanala kafanı yorma sana hackledin diye para vermiyolar ama hackledin diye hapise atıolar dostum çok matah birşeymiş gibi millete artistlik yapmayın hack biliom diye bigün öle bi hackle karşılarşırsınızki aklınız almaz neye uğradığınızı şaşırırsınız sizinde o sitenin de ben taa tamammı aklı sıra sitemizi hacklior gerçi hacklese ne yarar saten smf 'den host lu free site lan erkeksen cyborg gibi türkiyenin önde giden hack siteleri ve forumlarını hacklemeye kalksana bi hackeleye bilecenmi lamer oğlu lamer milletin üyeliğini silip hack mi oluor lan ona biz sahtekarlık ve şerefsizlik diyoruz gerçi onlar sana hafif kalır ama neyse.ADU beyfendi sitede konu açıp artizlik yapmışsın ayağını denk al ben anlamam ülkücü mülkücü godummu oturturum helede hack mack hiç anlamam dağıtırım ortalığı ona göre kardeş osmaniyede oturuon çok uzak deilsin bana bunu böle bil.Orda burda hack yaptım diye reklam yapıcam derken eline yüzüne bulaştırdın rezil herif.Ama bi bakıma iyi oldu millet senin ne kadar lamer ve ne kadar aptal olduğunu anladı allah sana kafa vermiş ama onu sen kullanamıosun ne yazık iradesiz gerizekalı :D