Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 18 Ağustos 2007, 11:09:55
-
ERCİYESPOR'A BİNLERCE DEFA HELAL OLSUN.KADROLARINDA YABANCI YOK.YILDIZ OYUNCULARI SATTI(CENK VS.)AMA YILMADI BİR BAŞARIYA İMZA ATARAK İSRAİL DEVİYLE İSRAİLDE BERABERE KALDI.
BENCE KAYSERİDE İŞİ BİTİRİP DÜNYA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİP 2.LİGDEN UEFAYA KATILIR.
-
Erciyes alır maçı
maça giderim büyük ihtimalle ;D
-
erciyes deplasmanda 1-1 kaldı evinde atlar
-
bir çok önemli futbolcusunu satarak ikinci ligde mücadele etmekte olan erciyessporun tel aviv ile deplasmanda 1-1 berabere kalmasi çok büyük bir başari olarak kabul ediliyor . ben erciyesin kendi sahasinda büyük seyirci desteği ile beraber turu geçen taraf olacağina inaniyorum
-
bir çok önemli futbolcusunu satarak ikinci ligde mücadele etmekte olan erciyessporun tel aviv ile deplasmanda 1-1 berabere kalmasi çok büyük bir başari olarak kabul ediliyor . ben erciyesin kendi sahasinda büyük seyirci desteği ile beraber turu geçen taraf olacağina inaniyorum
;)
-
inş .geçer
-
HAYDİ ERCİYESİM GÖSTER KENDİNİ :D İNŞ. TURU GEÇER
-
HAYDİ ERCİYESİM GÖSTER KENDİNİ :D İNŞ. TURU GEÇER
inş...
-
erciyes inş. alcak
-
evet
-
inş erciyes geçer ve tarihe yazılır çok istiorum inş erciyes geçer ;)
-
evet tarihte ilk defa 2. ligden uefaya katılan takım olacak geçerse
-
inşallah erciyes tur atlar ama işleri zor yiyecekleri 1 gol işi bitirir defansa dikkat ama rakip takımın t.direktörü görevinden ayrıldı bu pozitif bi işaret
-
Walla hiç bişey belli olmas...ama erciyesin 0-0 yada galip gelmesini çok isterim :)
-
bence tellavıv turu gecıceka ama gonlum tbkı kayserıden yana ;)
-
;) ;)
-
maça gitmicem
gs maçına gidecem izlemeye d-smart dan
-
ben olsam kayseri maçına giderdim gs maçı bitti zaten
-
bencede hem her zmn ilk maşta olduğun yerin tkmı gelir bence ama kendin bilirsin
-
bencede hem her zmn ilk maşta olduğun yerin tkmı gelir bence ama kendin bilirsin
evet gs çok büyük bir aksilik çıkmazsa uefaya kalır zaten . kayserinin maçi daha önemli
maçlar saat kaçta bu arada beyler
-
kayserininki 19.00
gs yi bilmiyom
-
3-1
:D
-
3-1
:D
vay be helal olsun erciyese .adamlar yüreklerini ortaya koyarak oynadilar . uefa da en iyi yerlere gelirler inşallah .
-
hamza msndeyim
-
hamza msndeyim
hangisine geleyim
-
İnş. iyi yerlere gelirler ;)
inş. buraya gelecek bayern fln ;D