Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 18 Ağustos 2007, 11:11:37
-
ANDERLECHTİN DEFANS ARKALARI BOMBOŞ KALIYOR.GENELLİKLE VE HÜCUM DÜŞÜNCEKLER EĞER BU ZAAFLARDAN 1 GOL LE YARARLANABİLİRSEK TURU 100%10000 GEÇERİZ. ;)
-
katılıyorum
-
fener geçer turu
-
fb
-
ANDERLECHTİN DEFANS ARKALARI BOMBOŞ KALIYOR.GENELLİKLE VE HÜCUM DÜŞÜNCEKLER EĞER BU ZAAFLARDAN 1 GOL LE YARARLANABİLİRSEK TURU 100%10000 GEÇERİZ. ;)
Futbolda kesin die bişe yoktur ama bence ANDERLECHTteki maç 0-0 biter ve Fener turu geçer...
-
anderlecht alır
-
FENER GEÇER.
-
Futbolda kesin die bişe yoktur ama bence ANDERLECHTteki maç 0-0 biter ve Fener turu geçer...
evet futbolda kesin diye bir şey olmadiğina katiliyorum . deplasmanda 1 gol bile atsak turu geçmiş sayilmayiz . 90 dakika boyunca öncelikli hedefimiz gol yememek olmali . anderlechtin üstümüze geldiği sıralarda çok geniş alanlar bulacağiz . bu yüzden rakip yarı sahaya hızlı koşular yapabilecek nitelikte olan kezman ve deivid gibi futbolcularimiza önemli görevler düşüyor . maçi golsüz berabere tamamlayabilirsek de şampiyonlar ligine kalmiş oluruz . ben fenerbahçenin çok büyük bir aksilik çıkmadiği sürece turu geçen taraf olacağina inaniyorum
-
FENERBAHÇE
-
fb
-
maç ne zamandi beyler
-
maç ne zamandi beyler
29 ağustos çarşamba
-
fener alır
-
maç ne zamandi beyler
29 ağustos çarşamba
hmm saat kaçta
-
fb nin alacağına inanıyorum hamza maç sanırım 21:00 da ve star veta trt1 yayınlıyacak
-
eet star ve trt1 de ama kaçta bilmiyorum
-
fb nin alacağına inanıyorum hamza maç sanırım 21:00 da ve star veta trt1 yayınlıyacak
hmm eyw korsan
-
21:30 deilmiydi la
-
evet 21:30
fb Geçer bence
-
bence geçemez gibi son 3 lig maçını baz alırsak vasat bi oyun oynuor ii oynsa bile sonuçlar ii deil 2 haftadır zor kurtuluo bide deplasman olduğu için sakat gibi gözüküo ama bellide olmaz anderlect e başarılar ... ;D ;D ;D ;D
-
izmirli gene inceden dokunduruyosun ha beşiktaşın çok mu ii 94 de batu bu hafta her hafta 1-0 nereye kadar
-
bence geçemez gibi son 3 lig maçını baz alırsak vasat bi oyun oynuor ii oynsa bile sonuçlar ii deil 2 haftadır zor kurtuluo bide deplasman olduğu için sakat gibi gözüküo ama bellide olmaz anderlect e başarılar ... ;D ;D ;D ;D
Turkiye ile avrupa kulvarlarini birbirleriyle kıyaslamamak lazim . örneğin 2-0 lik belediyespor maçi sonrasi anderlechti kendi sahamizda gol yemeden mağlup etmemiz çok büyük bir başariydi . tüm oyuncular bu tür maçlara çok daha fazla konsantre olurlar . ben inaniyorumki fenerbahçe kendi evinde kazanmiş olduğu avantaji kullanarak şampiyonlar ligine katilmaya hak kazanacak
-
izmirli gene inceden dokunduruyosun ha beşiktaşın çok mu ii 94 de batu bu hafta her hafta 1-0 nereye kadar
bi kere istersen 90+10 olsun haticeye deil neticeye bak 3 te 3 yaptık mı bitti
-
TRT1
21:30
-
star - trt
21:30
tabii ki tercih trt ;)
-
demiştim ben ;)
-
evet 21:30
fb Geçer bence
bende dedim ;)
-
evet futbolda kesin diye bir şey olmadiğina katiliyorum . deplasmanda 1 gol bile atsak turu geçmiş sayilmayiz . 90 dakika boyunca öncelikli hedefimiz gol yememek olmali . anderlechtin üstümüze geldiği sıralarda çok geniş alanlar bulacağiz . bu yüzden rakip yarı sahaya hızlı koşular yapabilecek nitelikte olan kezman ve deivid gibi futbolcularimiza önemli görevler düşüyor . maçi golsüz berabere tamamlayabilirsek de şampiyonlar ligine kalmiş oluruz . ben fenerbahçenin çok büyük bir aksilik çıkmadiği sürece turu geçen taraf olacağina inaniyorum
bende demiştim :)
-
hamza duyurulara baksana
-
hamza duyurulara baksana
baktim . yorumumu yazdim oraya
-
tüm fenerbahçelileri tebrik ederiz bu sene en avantajlı kulvar ş.ligi gidebildiğin yere kdr gidebilmeli tkmlarımız çünkü uefanın banko şampiyonu bayern finalde onalra 1.02 werir ;D
-
fenerbahçeyi ve bjkyi tebrik ediyorum kardes kardes şampiyonlar liginde mücadele edecez ;)