Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
SPOR HABERLERİ => GALATASARAY => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 19 Ağustos 2007, 23:03:01
-
BIZ GONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL. BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL. BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL. BIZ DUNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL. VE BIZ IMPARATORLARLA BUYUDUK KESTANELERLE DEGIL.
-
CIM BOM BOM'UM BENIM BIRICIK SEVGILIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM, SENINLE AGLARIM SENINLE GULERIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM.
-
1905 TE DOGDU ASKIMIZ , SARI KIRMIZI AKAR KANIMIZ, CIMBOMBOM FEDA OLSUN SANA CANIMIZ OLENE KADAR HEP SENIN YANINDAYIZ
-
BIZ ALIŞTIK AVRUPADA KUPA GÖRMEYE, SIRA SENDE FENERBAHÇE. BULGARISTANDA YAYLA KUPASI VARMIŞ, HAYDI FENERE DE BIR ALKIŞ.
-
CIMBOMBOM DIYEREK SANA YUZ KOYDUK, SARININ YANINA KIRMIZI KOYDUK, YILLARDAN BERIDIR HEP SENIN OLDUK, CIMBOMBOM SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN
-
SAPSARIYLA KIRMIZI KALBIMIZIN YILDIZI , SAMPIYON OL CIMBOMBOM AL BIZIM CANIMIZI...
-
1 gün herkes fenerbahceli olucak ama geri kalan 364 gün herkes GALATASARAY'lı olucak.
-
Delikanlı adam kanatlı takım tutmaz, tutsada delikanlı olmaz. GALATASARAYLI olmak bir ayrıcalıktır anlatılmaz yaşanır.
-
Cimbom forması tutkulu bir aşk gibidir. Sevdiğini bırakmaz, sevmediğinin de yüzüne bakmaz.
-
Dünyalar bir olsada engel olamaz bize barış dosluk kardeşlik bitti artık bu sene eylül ün sabahında dayandık kapalıya bu yolun dönüşü yok öleceksin kanarya ultrAslan !
-
Galatasaraylılar ölür , Galatasaray'lılık ölmez.
-
Şu garip dünyada anlaşılmaz ömrümüz, Galatasaray'dan başkasını sevemez gönlümüz.
-
Size göre tesadüftü bize göre alın teri.. Rüyanızda bile göremezsiniz.. KUPA BİZİM MÜZEMİZDE..
-
Takım tutmak kolay, taraftar olmak "ZOR"'dur; İşte biz "ZOR"'u başarırız, diyenlerdeniz...
-
Konunun başlığı
6alatasaray Sözleri(LeGeND-MæN)
Da merak ettiğim o 6 nerden geldi 6-0??? ;D :D
-
;D
-
>:( ;D
-
;D
-
7ENERBAHÇE ;D
-
Saolda bi tanesinde hata var şöyle olacak
Sana göre tesadüftü bize göre söke söke sen rüyanda göremezsin kupa bizim müzemizde
-
Paylaşım İçin Saol
-
paylaşım için saol ;)
-
zuahaha 6saray
-
Saolun ama maçı izlemedim!!!
-
Aralarında bence en güzeli Galatasaraylılar ölür , Galatasaray'lılık ölmez.