başarılar akadaşlar burak maçımızı en kısa zamanda yapalım hamza mçlar çift maç olsaydı
başarılar akadaşlar burak maçımızı en kısa zamanda yapalım hamza mçlar çift maç olsaydıtmm ben onlineyım her zaman msn ni ekledim açarsan yaparız
hamza abi onlinesen yap.
Bigsexy kuralar cekildiginden beri ne msn de nede sitede Hukmen yazıcam ;)
aynen kılavuz hiç msne gelmiyor:S ben hep online ım
ömer tatildeyiz ya olum pazartesi evde olurum size uyarsa üst turu çekin diğer maçlar yapılsın ben eve gidince de önce ömerle yapıp sonra eşleşmedeki rakibimle oynarım ama tabi size uymazsa siz bilirsiniz...
tmm hamza ne derse o olsun!ömer tatildeyiz ya olum pazartesi evde olurum size uyarsa üst turu çekin diğer maçlar yapılsın ben eve gidince de önce ömerle yapıp sonra eşleşmedeki rakibimle oynarım ama tabi size uymazsa siz bilirsiniz...
Bir üst tur eşleşmelerini belirlerken ( BF07 : BİGSEXY ) şeklinde yazarim yanina da bir rakip veririm . Fakat ömerin , yari finaldeki rakibiyle sen gelmeden önce oynama hakkı bulunacak . eğer sen gelene kadar oynayamazlar ise yaparsiniz çeyreği oke
tbr hamza abi
korsan06 nerdesin 3 gündür msndede yoksun açsanda artık msnni yapsak şu maçı ekledim msnini kabul et
HAMZA YAPTIK MAÇI
korsan 4 - 3 burak