Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => NBA LİVE 07 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 10.NBA LİVE 07 TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: Force23 - 24 Ağustos 2007, 21:03:31
-
BU TOPİC ALTINDAN SORU VE SORUNLARINIZI BELİRTEBİLİR TURNUVA HAKKINDA SOHBET EDEBİLİRSİNİZ
-
Başarilar herkese
-
Başarilar herkese
Eyw ;) ;)
-
basarilar
-
basarilar
EYW. ;) ;) ;)
-
turnuva formati nasil olacak force
-
bence lig yapalım,beyler hamachiden nasıl nba 07 oynanıo anlatsanız sevinirim kusura bakmayın yhaa :(
-
bence lig yapalım,beyler hamachiden nasıl nba 07 oynanıo anlatsanız sevinirim kusura bakmayın yhaa :(
Kardeş sadece NBA LİVE 07 Turnuvaları bölümüne tıkla orda nba live 07 ile nasıl hamachi oynayacağız var orda herşeyi anlattım
-
Bu sefer turnuva daha uzun sürsün istiyorum doğu batı yada A ve B ye ayırabiliriz ama bu sefer 2 şer maç deil mesela 10 kişi olursa 5 er li grublar kendi arasında maçlar yapabilir ama bu sefer herkes rakipleriyle 1 maç yapıcak ve karşı grubtan herkes le de maç yapıcak yani biraz karışık olucak ama deişik bi tarz yapabiliriz yada normal eşleşme ve lig de olabilir ....!
-
güzel :)
-
bn kayıt yerinde de syledim 10 takımdn lig olsun lig bitiminde ilk 4 takım eşleşsin ve 5 maçlık playof oynasın hm daha zevkli olur öyle lig maçlarıda 18 hafta olur her hafta iki yada 3 maç yapalır
-
Bu sefer turnuva daha uzun sürsün istiyorum doğu batı yada A ve B ye ayırabiliriz ama bu sefer 2 şer maç deil mesela 10 kişi olursa 5 er li grublar kendi arasında maçlar yapabilir ama bu sefer herkes rakipleriyle 1 maç yapıcak ve karşı grubtan herkes le de maç yapıcak yani biraz karışık olucak ama deişik bi tarz yapabiliriz yada normal eşleşme ve lig de olabilir ....!
10.turnuvamız olduğu için uzun soluklu bir format olsun bence .
-
işte byle uzun sürmezmi hamza
[/quote]
-
işte byle uzun sürmezmi hamza
[/quote]
Benim için farketmez . katilimcilarin çoğunluğu nasil isterse o şekilde yapariz
-
Bence arkadaşın dediği doğru önce 10 takım arasından 5 kişiyi elemeli olsun sonra geriye kalan 5 takım kendi arasında play-off yapsın yani herkes rakipleriyle 2 maç yapsa iyi bi çekişme olur ...!
-
Bence arkadaşın dediği doğru önce 10 takım arasından 5 kişiyi elemeli olsun sonra geriye kalan 5 takım kendi arasında play-off yapsın yani herkes rakipleriyle 2 maç yapsa iyi bi çekişme olur ...!
evet gzl olur
eşleşmeleri ne zaman belirlersin force
-
evet gzl olur
Birazdan belirleyeceğim
-
evet gzl olur
Birazdan belirleyeceğim
oke kardeşim . kolay gelsin
-
evet gzl olur
Birazdan belirleyeceğim
EYW ;)
-
evet gzl olur
Birazdan belirleyeceğim
EYW ;)
;) ;)
-
kolsy glsin ya birisi glsinde bi mç yapak bn hç nba online ypmadım da hm bnde kavramış olurum
bu arada force kolay glsin sanada
-
bn tugay diyer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
-
kolsy glsin ya birisi glsinde bi mç yapak bn hç nba online ypmadım da hm bnde kavramış olurum
bu arada force kolay glsin sanada
Eyw ;) ;)
-
bn tugay diyer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Saol kardeş ;) ;)
-
force ne zman hazır olur ne zman bşlarız turnuvaya ???
-
force ne zman hazır olur ne zman bşlarız turnuvaya ???
şu anda çekiyormuş kuralari . başlariz birazdan sanirim
-
ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ BELLİ OLMUŞTUR
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=55911.0
-
gel bakalım psikopat ;D ;D ;D ;D ;D
-
:D
-
:D :D
-
YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ BELLİ OLMUŞTUR