basarilar beyler
hamza burdaysan hala yapalım?
farkmaz 3-4 gibi kalkıyorum ben akiam 5-6 gibi yaparız doğru diyosun iyi geceler :)
hamza anneannem rahatsız olduğu için 3 gündrü orda kalıyordum o yüzden online olamadım anla lütfen ben burakla bugun maçı yapayım ?
HAMZA YAPTIK MAÇI
korsan 4 - 3 burak
rakibimi bekliyorum
tmm o zaman yazın ilk msj a da sorun olmasın
TMM YİNEDE YAZ MİLLET GÖRSÜN KİMİN YARI FİNALDE OLUĞUNU ;)
tmm ömer açarsa yaparım
hamza çok özür dilerim geldim yapalımmı :-[
tamam ben senin kanala girdim ordan normal ipden yaparız verirsin ya da veririm de
aynı duygular içerisindeyim ama kısa kestim nefis bir maçtı tekrar eline sağlık :)
inşallah enlerin cipsi rafıls la aman enlerin maçı ballack-lunatic de tekrar görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın ;D
Beyler hadi , finalin bir ayaği belli oldu siz halen çeyrek final oynayacaksinizBen Ceyrek final deil yarı final oynicam cunku zamanında gelmedi bigsexy Korsanla Yapıorum !!! >:(
Beyler hadi , finalin bir ayaği belli oldu siz halen çeyrek final oynayacaksiniz
Beyler hadi , finalin bir ayaği belli oldu siz halen çeyrek final oynayacaksinizBen Ceyrek final deil yarı final oynicam cunku zamanında gelmedi bigsexy Korsanla Yapıorum !!! >:(
tmm yapcaz
Yapıcazda korsan06 da bi sorun war yarım saat denedik baglanmıo anti-virüs programı ile ilgili sanırım yapmaya calısıoruz macı inş. yapıcaz bugn yarın olmassa aramızda anlaşıcaz ;) Verdigimiz geçici rahatsızlıktan dolayı ozur dıleriz ;D ;)
YAPCAZ BEYLER FORMAT ATTIM
BENDE DİREK 3.OLURUM OHHH
beyler 1 yıl boyunca hep büyük takımlarla online maç yaptınız hiç sıkılmadınız mı ya ben artık fifa 08 çıkana kadar hep fb olcam online maç yaparken sıkıldım artık büyük takımlardan daha zevkli oluyor hem ;)
ömer olsa ben yapıcam da ömer yok
bunlar birbirini bulamazlar yiğit oynasın borayla yada birazdaha müddet ver
o zaman yapsın finalist olarak yiğit borayla
Korsan06 2 - 4 BF07
Herkeze hayırlı ugurlu olsun :)