Başarilar beyler
bna hamchi ağı wer
başarılar beyler konuyu sabitlerseniz iyi olur birde duyurlara yazın belli oldu diye
celalone 61-45 korsan06
ezimete uğradım :D kötü başladım kötü geçti
en son bıraktım arkadaşı tebrik ederim
tbrkler force
celalone 61-45 korsan06
biras kucuk olmus ;D ;D ;D ;D
biras kucuk olmus ;D ;D ;D ;D
Tıklayınca büyüyo ;)
hanzer 101-56 PİSKOPATKATİL
kardeşim ss aldım evde amakayboldu nasıl yapacaz ama yemin ederim kardeşte onaylar zaten
OYUNSİTENİZ 10.NBA LİVE 07 TURNUVASI BİRİNCİ TUR EŞLEŞMELERİ AÇIKLANMIŞTIR.EŞLEŞMELER AŞAĞIDAKİ GİBİDİR!Alıntı
Maçların yapılması için verilen son tarih : 31 Ağustos Cuma Günüdür ....!!
Ok bencede güsel oldu bu sefer herkes oynadı ama caner de tık yok ya nese p.tesi ye kadar oynayan oynar oynamayanların yerine elenenlerden alırız ...!
CANER BENİM KUZENİM HAMZA BURDA KENDİSİ DUŞTA
ok
Yarin Son gün beyler
Bilginize
CANER BEKOYU BEKLİYO:D :D
ben burdayım emre yok
ben burdayım emre yok
Cuma deil son gün bugun son gün kardeş bugun 00:00 a kadar oynamazsan Beko kardeşimi üst tura yazacağım ...!
ben suan burdayım ama fatih yok :S
Yaw neden bugün son gün pcnin arkası tamamen yandı onu değiştirmem lazım şu an da arkadaştan giriyorum onun pc de kaldırmıyo oyunu eski biraz o yüzden cuma günü oynarız hep bize gelir böle şeyler biz rakipleri 2 hafta bekleriz bi mesaj yok bize gelince 2 günde yargısız infaz boşuna mı yazıldık turnuvaya cuma günü oynarız işte 4 gün daha bekleyin sizde sanki bütün maçlar zamanında oynanıyor.
Hamza abi bu arada 60 repimi hala vermemişsin 3 kere söledim 8.turnuvadan mı ne 60 repim var
Tamam naparsanız yapın elendim kabul ediorum bu arada hamza senle dalga falan geçmiyorum sen öyle zannediyorsun sen bilirsin bi özrümüz varsa affola turnuvadan elenmiyorum çekiliyorum şu an
geldim ben bu kez emre yok :(
geldim ben bu kez emre yok :(
oke yapıoz.. ;D
emrede sorun varmış hükmen yazmamı söledi ;)
Yaw hamza güldürme beni ;D ben hakkımla aldım o +60 repi şimdi sayacam hata yapmış olabilirim