Tüm yarişmacilarimiza Başarilar diliyorum
Beyler bı hamachi agı olusturun hepimiz orada toplanalım 8) 8)
2.turnuva-OYUNSİTENİZ
*** 2.NBA 07 TURNUVAMIZ ***
!!! FİNALİ !!!
FORCE23 97 - 80 PCANER(force a yenilip 2.oldum +25 burdan)(not:bunu vermiştin)
4.turnuva-OYUNSİTENİZ
*** 4.NBA 07 TURNUVAMIZ ***
!!! FİNALİ !!!
BJKLİ EMRE - PCANER(emreye yenilip 2.oldum +25 burdan)(bunu vermedin)
5.turnuva-!!!!5.NBA07 TURNUVASI !!!!
****FİNALİ****
<<<<PCANER-FORCE23>>>>(force a yenilip 2.oldum +25 burdan)(bunu vermedin)
6.turnuva-Saolun arkadaşlar hamza abi duy sesimi +100 repim var +25 +25 2.lik replerim +50 de bu şampiyonluk repim(burda 4 ve 5.turnuvalardan bahsediyorum)(etti 125)
7.turnuva-Yaw hamza abi +60 rep noldu??hep unutuyosun(etti 185)
8.turnuva-Güzel maçtı fatih saolasın maçın bitimine az zaman kala farkı açtığım için fatih maç senin dedi ss de görebilirsiniz zaten bağlantı koptuğu için de kaldığımız yerden devam ettik bağlandı kopmadan önce skor 80-77 di yani skor 104-92 bu arada force hükmen olayı için pardon sinirlendim fatihe uzun süre gelmedi diye bu arada hamza benim +60 repi unutma hep unutuosun yaw(etti 245)
9.turnuva-Tebrik ederim kardeşim bu heralde senin ilk şampiyonluğun oldu
Sana 60 rep
PCaNeR ' e 30
VE
KARTAL'A 15(etti 275)
daha açıklamama gerek varsa söyle hamza bizde yalan yoktur ben hakkım olmayan repleri de senden istemedim bütün replerimi nba turnuvalarında kazandım ve kazandığım repleri istemek benim hakkım
caner torbaya girme ;D turnuvaya berken yerine herkes hükmen yazacak
Sadece Fatihwade e başarılar dilerim inş. turnuvayı kazanırsın fatih
caner torbaya girme ;D turnuvaya berken yerine herkes hükmen yazacak
Öle olabilir ama hamza ne der bilemiorum şimdi kararsız kaldım bide onun fikrini alalım ...!
caner olum bir kerede yedir ulan kendine artık dayanamıyorum lan yetti bana evde neler diyodun fatihwade ..... biri o çok .... demiyomuydun şimdi neden bu adam senin kıymetine bindi bize başarılar yokmu lan yettiSadece Fatihwade e başarılar dilerim inş. turnuvayı kazanırsın fatih
Bunu söyleyerek çok ayıp ettiğinin farkındasındır umarım ...!
caner olum bir kerede yedir ulan kendine artık dayanamıyorum lan yetti bana evde neler diyodun fatihwade ..... biri o çok .... demiyomuydun şimdi neden bu adam senin kıymetine bindi bize başarılar yokmu lan yettiSadece Fatihwade e başarılar dilerim inş. turnuvayı kazanırsın fatih
Bunu söyleyerek çok ayıp ettiğinin farkındasındır umarım ...!
hamza yapma adam zamanında gelemsin onu yine alalım bu durumda 1 . yedek yoksa herkes hükmendişr
hamza yapma adam zamanında gelemsin onu yine alalım bu durumda 1 . yedek yoksa herkes hükmendişr
Hükmen yazmak yerine canerin oynamasi daha iyi olur hanzer . girmesinin bir sakincasi yok
Hükmen yazmak yerine canerin oynamasi daha iyi olur hanzer . girmesinin bir sakincasi yok
Yani Bekonun yerine maç yapan arkadaşlardan da alabilirdik demek istedim ama girsede sorun olmaz ...
bence herkes hükmen yazsın
caner bu yaptığına herkes şunu der
DÖNEKLİK bir insanı ya sevmessin yada seversin tutarsın ama sen inki döneklik oldu haberin olsun
size başarılar
yaw ne de olsa eglencesine bi turnuva neden bu kadar uzatılmıs bu konu anlamadım GİRSİN YAW En azından mac sayımız azalmaz 8) 8) 8)
tamam ben yokum siz alın bi tane daha üfff uzatmayın işte canerle alakası yok başka biri olsa aynısını yaparım
;D
YOĞUN İSTEK ÜZERİNE TURNUVA İPTAL EDİLDİ ÇOĞU KATILIMCILARIN SORUNLARI OLDUĞUNDAN DOLAYI TURNUVAMIZI NBA 08 ÇIKANA KADAR KAPATIYORUZ EĞER HAMZA DA UYGUN GÖRÜRSE :...
Ama çoğu kişi çekildi bence o çekilenler istemezse oynamasın saten topu topu 3 kişi çekildi bizim sayımız 10 du 5 kişi olsa yeter eşleşmeli yapalım bari bundan sonra lig usulü olunca karışıklık oluyor en iyisi eski düzen ...!
Haklısınız bakalım artık bu turnuvayı nasıl sonuçlandıracağız peki yoksa baştan mı başlatsak güsel bi düzen olmadı açıkcası ....
Bence de bu konuyu geri dönüşüme gönderiyorum ozaman ...
Bence de bu konuyu geri dönüşüme gönderiyorum ozaman ...
konular yerinde kalsin bence . kayitlari açarim şimdi tekrar