Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Diego - 29 Ağustos 2007, 23:49:12
-
Evet arkadaşlar hepimizin rütbe için mesaj olayına karşı çıkmasından sonra hamzayla yeni bi sisteme karar verdik.
işte yeni sistem;
Yeni sistemimizde hamza kendine yardımcı olarak 2 adet Yönetici 3 Adet Süper Moderatör 4 adet ÜDTY alacak.(bu sayılar benim önerim hamza değitirebilir).ve esas iş bundan sonra başlıyor.her rütbe için 3 yedek olucak.(yedek sayısı değişebilir)ve her rütbedekilerin haftalık görevleri olacak örn. haftanın başında rütbedekilerin kaç mesaj ve konuda oldukları not edilecek.(bu görev benim)
bu görevler şu şekilde olucak (bu sayıları ben yazıorum hamza deiştirebilir.) yöneticiler bir hafta içinde 5000 mesaj + 250 topic süper modlar 4000 mesaj üdtyler 3000 mesaj 5 turnuva
yedekler ise hamza ve dier yetkililer tarafından görevini yapmayan rütbelinin yerine sorgu-sual olmadan alınacaktır.
ayrıca rütbelilerden istediğimiz bir şey daha olucak "aktiflik" dün sitede geziyordum ve aynı anda birinin hamza maç yapalım birinin hamza kuraları çek birinin ise hamza turnuva aç dediğini gördüm."aktiflik" sadece hamza üzerindeki yükü kaldırmak için değil ayrıca üyelerimizi zamanında menun edebilmek için yapılıyor.
işte rütbelilerden aktif olmasını istediğimiz yerler;(hamza değiştirebilir)
üdtyler : ffc-4f1c-omffc
süper modlar : ffc-4f1c-omffc-spor-haberler-sağlık-şarkı sözleri
yöneticiler: sitenin her bölümü
sitenin yeni yetkililerini ve yedeklerini hamza gelince açıklayacak....
şimdi yorumları alalım
-
bence bu yöntem daha mantıklı oldu hem hakeden kazanacak hem de hamza rahatlayacak...
-
bencede daha mantıklı ;)
-
YA FURKAN YAWAS SALLA DİYOM
BASKA BİR SEY DEMİYORUM.BUNU HAMZA DEMİSSE BENDE RONALDİNHO (ZATEN OYLEYİM ) ;D
-
;)
-
2 ADET YONETİCİ 3 ADET SUPER MOEDATOR OLMASI İYİ OLUR.AMA YWDEK MEDEK SAÇMA :(
-
hamzanin pm sini yazicam şimdi
-
fikrin güzelse paylaş benimle furkan . belki olumlu yanit veririm . nereden biliyorsun
sora ben fikrimi annattım hamzanın cevabı :
--------------------------------------------------------------------------------
Super bir fikir . bence bunu şikayet istek bölümünden veya duyuru yerinden diğer üyelerle paylaş
ben oke diyorum
bişe mi demiştin apo pardon ronaldinho
-
sitede ü.d.t.y yokki hamza bi yapsa
-
fikrin güzelse paylaş benimle furkan . belki olumlu yanit veririm . nereden biliyorsun
sora ben fikrimi annattım hamzanın cevabı :
--------------------------------------------------------------------------------
Super bir fikir . bence bunu şikayet istek bölümünden veya duyuru yerinden diğer üyelerle paylaş
ben oke diyorum
bişe mi demiştin apo pardon ronaldinho
:D
-
hamzanin pm sini yazicam şimdi
AT BAKALIM
-
big muhtemelen sen üdty olucan süper mod için de 2.yedek oluncan(tahminen)
-
ben ü.d.t.y olmak ?
-
YONETİCİ KİM OLACAK ACABA ;D
-
ben ü.d.t.y olmak ?
:( çok zor mesaj sayısı gene önemli burda 5800 küsür mesajın var çok zor
-
muhtemelen 1. yönetici sen olcan 2. yönetici belli olmas fenerkral için yeni üye grubu açcaz teknik servis die yönetici ile aynı şeyler olcak
-
LA TENİK SERVİS NE YAW ARÇELİK SERVİS GİBİ SİTEDEKİ EN YUKSEK YETKİ YONETİCİ OLMALI
-
LA TENİK SERVİS NE YAW ARÇELİK SERVİS GİBİ SİTEDEKİ EN YUKSEK YETKİ YONETİCİ OLMALI
tmm da fbkral sadece teknik işler için bakıo msj yazmıo onu çıkarmak istemioz
-
teknik servis
güsel olur
Oyunsiteniz teknik servisi
eve tamire gelinir
;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
tmm da fbkral sadece teknik işler için bakıo msj yazmıo onu çıkarmak istemioz
DİEGO HAMZA GELDİGİN DE SANA SOYLEYECİ SOZLERİ YAZARSAM NOKTAYA DONUSUR ;D
-
teknik servis
güsel olur
Oyunsiteniz teknik servisi
eve tamire gelinir
;D ;D ;D ;D ;D ;D
:P
-
la olm ham<anın mesajı attık sen nie benim mesajı çöpe attın
-
la olm ham<anın mesajı attık sen nie benim mesajı çöpe attın
BEN SENİN MESAJINI ATMADIM
-
İSTESEN YENİDEN AT
-
pardon yannış alarm
-
:P
-
pardon yannış alarm
:-*
-
öpüşelim mi :-* :D :D
-
-
öpüşelim mi :-* :D :D
OPTUM MU BIRAKMAMA AMA ;D :-*
-
cıvırtma apo
-
;D
-
;D
-
-
-
bak gene bok ettiniz konuyu
-
;D
-
yaw gidin ya yeni sisteme girilmiş birde bir haftada istediği 4000 mesajı 1 günde istiyor :-\
-
yaw gidin ya yeni sisteme girilmiş birde bir haftada istediği 4000 mesajı 1 günde istiyor :-\
günde diil haftada 400 yazcak
-
muhtemelen 1. yönetici sen olcan 2. yönetici belli olmas fenerkral için yeni üye grubu açcaz teknik servis die yönetici ile aynı şeyler olcak
Ben neyim la burda en çok online olanlardan biride benim site için okadar çalıştım bunu herkes biliyor şimdi burda övünmek gibi olaylar olmasın :D :D :D ;D
-
Ben neyim la burda en çok online olanlardan biride benim site için okadar çalıştım bunu herkes biliyor şimdi burda övünmek gibi olaylar olmasın :D :D :D ;D
admin yapalım seni
-
Hamza uygun görürse hayır demem valla :D
-
;D
-
-
Evet arkadaşlar hepimizin rütbe için mesaj olayına karşı çıkmasından sonra hamzayla yeni bi sisteme karar verdik.
işte yeni sistem;
Yeni sistemimizde hamza kendine yardımcı olarak 2 adet Yönetici 3 Adet Süper Moderatör 4 adet ÜDTY alacak.(bu sayılar benim önerim hamza değitirebilir).ve esas iş bundan sonra başlıyor.her rütbe için 3 yedek olucak.(yedek sayısı değişebilir)ve her rütbedekilerin haftalık görevleri olacak örn. haftanın başında rütbedekilerin kaç mesaj ve konuda oldukları not edilecek.(bu görev benim)
bu görevler şu şekilde olucak (bu sayıları ben yazıorum hamza deiştirebilir.) yöneticiler bir hafta içinde 5000 mesaj + 250 topic süper modlar 4000 mesaj üdtyler 3000 mesaj 5 turnuva
yedekler ise hamza ve dier yetkililer tarafından görevini yapmayan rütbelinin yerine sorgu-sual olmadan alınacaktır.
ayrıca rütbelilerden istediğimiz bir şey daha olucak "aktiflik" dün sitede geziyordum ve aynı anda birinin hamza maç yapalım birinin hamza kuraları çek birinin ise hamza turnuva aç dediğini gördüm."aktiflik" sadece hamza üzerindeki yükü kaldırmak için değil ayrıca üyelerimizi zamanında menun edebilmek için yapılıyor.
şimdi yorumları alalım
özel mesajda söylediğim gibi fikir gayet güzel furkan . hemen uygulamaya geçirebiliriz bunu .
fakat söylediklerinde bir kaç değişiklik yapmak istiyorum
Mesala Yönetici sayisi 2 değil 1 ,
Super moderatör sayisi ise 3 değil 2 olsun en fazla
Ü.D.T.Y sayisini da 3 yapalim
Yöneticinin görevleri seninde söylediğin gibi bir haftada 5000 mesaj yazip en az 350 topic açmak olsun .
Super Moderatörlerin görevi ise bir haftada min 4000 mesaj yazip 250 konu açmak olsun
Üdty lerin haftada 3000 mesaj yazip 200 konu açmasi da yeterli olabilir
TURNUVA YETKİLİSİ ve SİTE MODERATÖRLÜĞÜ gibi yetkiler için böyle bir uygulama söz konusu olmayacaktir .
Şimdi Moderatörlük başvuru bölümünden yeni konu açarak
YÖNETİCİLİK ,
SUPER MODERATÖRLÜK Ve
ÜST DÜZEY TURNUVA YETKİLİSİ Olma başvurusunda bulunabilirsiniz
-
ben süper modluğa adayım :D
-
;)
-
;) ;)
-
ben ve üdty ??? :D :D ;D
-
bende üdty
-
ohoo millet coştu :D :D
-
;D
-
ben yonetici oldum
-
bende süper mod
-
Herkes kimin ne olduğunu görüo ;) ;) :D
-
;D ;D
-
ben yonetici odum
-
cok ii .D
-
cok ii .D
Cemil nbr ? :D
-
;D
-
BU SİSTEM ÇOK GÜZEL OLMUŞ AMA HERKES ŞİMDİ RÜTBE İSTEYECEK. HAMZA İNŞALLAH BUNLARIN RAPORLARININ HEPSİNİ TAKİP EDEBİLİR..!
-
Eder Eder saten 6 kişimi ne var ben kendi raporumu tutuom saten ;)
-
BU SİSTEM ÇOK GÜZEL OLMUŞ AMA HERKES ŞİMDİ RÜTBE İSTEYECEK. HAMZA İNŞALLAH BUNLARIN RAPORLARININ HEPSİNİ TAKİP EDEBİLİR..!
Moderatörlük başvuru bölümündeki rapor edilme yerinde tüm üst düzey yetkililerin bir hafta içerisinde atmiş olduğu mesaj sayisi ile açtiklari topicleri oraya not ediyorum zaten .
forceninde söylediği gibi herkes kendi topicinde kaç tane mesaji kaldiğini vs yazarak bana yardimci oluyor .
rapo edilme konusunda bi aksaklik olacağini zannetmiyorum
-
işte yeni sistem;
şimdi yorumları alalım
özel mesajda söylediğim gibi fikir gayet güzel furkan . hemen uygulamaya geçirebiliriz bunu .
Yöneticinin görevleri seninde söylediğin gibi bir haftada 5000 mesaj yazip en az 350 topic açmak olsun .
Super Moderatörlerin görevi ise bir haftada min 4000 mesaj yazip 250 konu açmak olsun
TURNUVA YETKİLİSİ ve SİTE MODERATÖRLÜĞÜ gibi yetkiler için böyle bir uygulama söz konusu olmayacaktir .
YÖNETİCİLİK ,
SUPER MODERATÖRLÜK Ve
HAMZA TAMAM GÜZELDE BUNLAR MESELA BEN ÜDTY YİM GIR GIRA MSJ YAZAR KONU AÇARIM SAÇMA OLUR
SİTEYE FAYDASI OLMAZ
GEREKLİ YANİ BOŞ YERE DEĞİLDE MSJINI VE KONUSUNU DÜZGÜN YANİ GIRGIRA DEĞİLDE SİTEYE PAYLAŞIMDA BULUNSUN ÖYLE OLSUN YOKSA NE ANLAMI KALIRKİ?
-
Haklısın kardeş ...
-
Haklısın kardeş ...
Eyw. kanka ;)
-
işte yeni sistem;
şimdi yorumları alalım
YÖNETİCİLİK ,
SUPER MODERATÖRLÜK Ve
HAMZA TAMAM GÜZELDE BUNLAR MESELA BEN ÜDTY YİM GIR GIRA MSJ YAZAR KONU AÇARIM SAÇMA OLUR
SİTEYE FAYDASI OLMAZ
GEREKLİ YANİ BOŞ YERE DEĞİLDE MSJINI VE KONUSUNU DÜZGÜN YANİ GIRGIRA DEĞİLDE SİTEYE PAYLAŞIMDA BULUNSUN ÖYLE OLSUN YOKSA NE ANLAMI KALIRKİ?
ben üst düzey yetkilileri takip ediyorum zaten halil . tüm mesajlarini gırgıra yazanlari da uyaracağim haftalik rapor topiclerinin altinda . şayet diğer bölümlerde de paylaşimda bulunmamaya devam ederlerse rütbeleri ellerinden alınacak
-
Tamam hamza ama mesela
bu üdty,yönetici,s.mod,sen ;D
bunlarda oyun bölümü & gırgır ı kitlsene yani ne biliyim oraya msj atınca işlemesin onlarınki bence öyle yap
yada sen bilrisin takip et
yani benim istediğim o msjları paylaşım yaparak kullansınlar topicleri ;) ;)
-
Yani senin isteğin bize rütbemizi zorlaştırmak ... ;)
-
Hayır yawf
mesela sen gidersin
gırgıra msjını ve topici oraya açarsın
site ne kazandıki
yani size mecvur onlar ben olsam üdty ben de yaparım yani
haklısın zorlaşıyo ama site daha içerikli oluyo
sen gırgıra yaz ne anlamı kaldıqi
haksızmıyım?
-
Hayır yawf
mesela sen gidersin
gırgıra msjını ve topici oraya açarsın
site ne kazandıki
yani size mecvur onlar ben olsam üdty ben de yaparım yani
haklısın zorlaşıyo ama site daha içerikli oluyo
sen gırgıra yaz ne anlamı kaldıqi
haksızmıyım?
yukarida da söylediğim gibi sadece gırgır yerine mesaj yazanlari rapor yerlerinde uyaracağim ben halil . bu sitenin büyüyüp gelişmesinde emeği geçmeyenleri üst düzey yetkili olarak bırakmam merak etmeyin
-
-
tamam hamza ;)
-
;) ;)
-
;)