Başvurunu kabul ediyorum abdullah .inş olursunda hani bi tane alcaktın yönetici ama olsun apo hakedio walla
Yönetici olduktan sonra sendende force 23 gibi
arzu edersen ,
haftada 5000 mesaj + 350 konu
istersende haftada 3750 mesaj yazip 650 konu açmani bekleyeceğiz
bunlari yapabileceğim diyorsan sana rütbeni vereyim hemen
Başvurunu kabul ediyorum abdullah .inş olursunda hani bi tane alcaktın yönetici ama olsun apo hakedio walla
Yönetici olduktan sonra sendende force 23 gibi
arzu edersen ,
haftada 5000 mesaj + 350 konu
istersende haftada 3750 mesaj yazip 650 konu açmani bekleyeceğiz
bunlari yapabileceğim diyorsan sana rütbeni vereyim hemen
hamza ben simdi eve geldim 3750 + 650 ii dir
ABDULLAH 14 YAŞINDAMIYDI :S YANİ OLABİLRDE BEN 16 FALAN SANIYODUM...fark çakmaz ya yaş çok önemli deil insan iise muhabbet edilir kardeş hem o kdrda yaş farkı yok 2 yaş var sdce :D
hamza ben simdi eve geldim 3750 + 650 ii dir
tamam abdullah . yani sende force gibi istiosn . rütbeni vereyim mi hemen
ABDULLAH 14 YAŞINDAMIYDI :S YANİ OLABİLRDE BEN 16 FALAN SANIYODUM...fark çakmaz ya yaş çok önemli deil insan iise muhabbet edilir kardeş hem o kdrda yaş farkı yok 2 yaş var sdce :D
doğru... benim msn adresim: cikitay@fifacupsonline.com ekleyin...
Ben eklemicem sölicek bişeyin varsa burdan konuş kardeş eklicek olan eklesin ...force noktayı koydu ;D ;D
.. ;)
Ben eklemicem sölicek bişeyin varsa burdan konuş kardeş eklicek olan eklesin ...force noktayı koydu ;D ;D
pfff ytr ya bu kdr ardı ardına kötü espiri olmaz ;DBen eklemicem sölicek bişeyin varsa burdan konuş kardeş eklicek olan eklesin ...force noktayı koydu ;D ;D
fazla koydu 3 tane nokta bırakmış ;D :D
saçma bi espri oldu :D :D
pfff ytr ya bu kdr ardı ardına kötü espiri olmaz ;DBen eklemicem sölicek bişeyin varsa burdan konuş kardeş eklicek olan eklesin ...force noktayı koydu ;D ;D
fazla koydu 3 tane nokta bırakmış ;D :D
saçma bi espri oldu :D :D
hamza sana espirileri katleden üye yazsın ;D ;D
O küçük oldu al son noktayı ben koyarım ;);D
.
;D
;D
Halil nbr ? :D
İmza süper ;D
;D
Halil nbr ? :D
İmza süper ;D