Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: ***ALfoNSo*** - 30 Ağustos 2007, 18:17:54
-
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
-
Kesinlikle ;)
-
Kesinlikle ;)
lafa bak ya insan evet der kesinlikleymiş.lafım yok iyi oyuncu..ama sakatlığı onu batırdı..roma sattı,b.rovers kadroya almadı(düşün b.rovers bile kadroya almadı)kararsızım gs de ona teklif yapınca demiştir ben kadro dışı niye durumki büyük klüb isterken vve gelmiştir.
ama kararsızım bakıcam futboluna 1 yıldır yok sahalarda ;)
-
Açıkcası ben de koyu galatasaraylıyım ama nondadan şüpheliyim,geçmişte iyi oyuncuydu ama şu an ki durumunu bilmiorum,yine de yararlı olabilir onun için izleyip görecez.Kararsızım.
-
Kesinlikle ;)
lafa bak ya insan evet der kesinlikleymiş.lafım yok iyi oyuncu..ama sakatlığı onu batırdı..roma sattı,b.rovers kadroya almadı(düşün b.rovers bile kadroya almadı)kararsızım gs de ona teklif yapınca demiştir ben kadro dışı niye durumki büyük klüb isterken vve gelmiştir.
olm herkesi görüşü farklı f5 de bir oyuncu gelse sizde oyuncunun yararlı olmasını dilersiniz
-
TABİİKDE YARARLI OLMASINI DİLERİZ AMA BURADA SORU NE BİLİYON MU GERİZEKALI YARARLI OLABİLCEK Mİ SENDE KESİNLİKLE DİYOSUN.KESİNLİKLE BAŞKA İNŞ OLUR BAŞKA.
BENİMDE DİLEĞİM İNŞ BAŞARILI OLUR ;)
-
TABİİKDE YARARLI OLMASINI DİLERİZ AMA BURADA SORU NE BİLİYON MU GERİZEKALI YARARLI OLABİLCEK Mİ SENDE KESİNLİKLE DİYOSUN.KESİNLİKLE BAŞKA İNŞ OLUR BAŞKA.
kesinlikle ;D
-
kesinlikle ;D
pff :-\ deliye ne dersen delidir
-
kesinlikle ;D
pff :-\ deliye ne dersen delidir
ne zaman uydurdun bu lafı ;D
-
İŞTE HAKAN ŞÜKÜRDEN SONRA İKİNCİ ŞABANDA 6ALATASARAYDA.(ŞABANİ NONDA
BUDA KENDİ EMEĞİM +REP :D :D :D
(http://www.imgloadtr.com/uploads/cccd9c4a92.jpg)
-
ben kacar beyler kura çekimne
-
OLM AL ŞUNU ÖLE KAÇ
-
yararli olur bence
-
OLM AL ŞUNU ÖLE KAÇ
ya avrya iice cıvıdın ha valla işin gücün fener haricindeki tkmlara laf atmak sizdeki kezban sanki süper oynuo orta saha oyuncularınız gol krallığını oynuo
-
OLM AL ŞUNU ÖLE KAÇ
ya avrya iice cıvıdın ha valla işin gücün fener haricindeki tkmlara laf atmak sizdeki kezban sanki süper oynuo orta saha oyuncularınız gol krallığını oynuo
:D haklısın kardeşim f5 işte işi gücü maç dışı şeylerle dalga geçmek hakanın bugünkü golünü görsünler de akıllansınlar bide kezbana baksınlar :D :D
-
yararlı olucak eger monoca daki gunlerine geri dönerse
-
Krala Laf Yok
-
fikrim yok
-
tanımadığım için bi fikrim yok
-
Yararlı olmasından başka bi çaresi yok. ve inanıyorum ki yararlı olacaktır..!
-
kardeş bilmiyorsun bari konuşma blackburn bu oyuncuyu almak istedi ama onu galatasaray aldı bunu bil ;)
Kesinlikle ;)
-
ayrıca düşün blackburn rovers almadı dedigin takımda fenerin gs nin bjk nin forvetinden ii forvetler war ;)
-
adam 30 yaşında bide forvet ;D
-
ya inşallah yararlı olur ama kararsızım
-
;)
-
BAŞKA Bİ TAKIMA GİTSEN BELKİ FAYDALI OLMUYACAKTI AMA GS Yİ GİTTİĞİ İÇİN YARA SAĞLAR ÇÜNKÜ GS ADAM YOK ADAM GİBİ ;D
-
BEN SİZİN ANLAYIŞINIZA BİŞİ DERDİM AMA MÜSAİT DEĞİL.A__Q YA ADAMA KÖTÜ DEMEDİĞİİZ HALDE BAŞIMI YEDİNİZ.LAN ADAM ELEŞTİREMİYECEKMİYİM ELEŞTİRMEDİM HEMDE ŞİMDİ DÜŞÜNÜN.
NE OLDU EVET DİYOM HALA ÖKÜZ GİBİ ŞABAN NE YAPCAKSINIZ.A_Q SİZİN BİRAZ ÇENENİZ SUSSUN
KEZMANINDA A_Q APİAHINDA A__Q TÜMER,EDU,LUGANO HEPSİNİN A__Q YETER Mİ HADİ ŞİMDİDE BANA KIZSANIZA >:(
-
carlos 34 yaşında sol bek
-
NONDA HAYAT ONDA !!
-
NONDA HAYAT ONDA !!
;) ;) :D
-
carlos 34 yaşında sol bek
EVET HEMDE NÜTHİŞ BİR SOL BEK.GOLDEN FOOTDA DÜN AZ FARKLA 2.OLDU 1.DEL PİERO
GERİDE BIRAKTIĞI FUTBOLCULAR NONDA DEĞİL CNM;T.HENRY,ZİDANE,BECKHAM,RONALDO,SHEVCHENK ;)
-
:P :P :P
-
kezman buraya uymadı uysaydı iyi işler yapardı nonda uyarsa iyi işler yapar ;) Adam iyi oyuncu ki romaya blackburna Fransa da gol kralı ;)
-
Yararlı olcak hatta Turkcell Süper Ligde gol kralı bile olur.Lincoln veya Alex izin verirse.
-
nerde öküz var buluonuz var ya servet nonda honda :D
-
sizin kezban ondan daha beter lan ;D