Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: ***ALfoNSo*** - 30 Ağustos 2007, 23:37:10
-
LIVERPOOL
PORTO
MARSİLYA
BEŞİKTAŞ
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..
-
INTER
PORTO
MARSİLYA
BEŞİKTAŞ
İnter fenerin grubunda değilmiydi ?
-
LIVERPOOL
PORTO
MARSİLYA
BEŞİKTAŞ
ewt big editle kardeş
-
kararsızım
ama tahmin 3.
-
INTER
PORTO
MARSİLYA
BEŞİKTAŞ
tmm hamza benim de kafam karıştı olabilir
-
bence 2. oluruz liwerpoolda kılpayı gider die düşünüorum :)
-
beyler omffc açalım mı
-
bence gerek yok ama gelirim dersem yalan olur ehe ehe ;D ;D ;D ;D
-
İlk 2 ye girerse hiç süpriz olmaz ama bence 3. bitirir
-
3. olabilir yada 2.de olabilir...
-
bence 2 veya 3
-
grup çok karışık sonuncu bile olabilir...
-
+13 Puanla BJK 3 sırada ;)
-
bjk 2.olcağına innanıyorum ama zor porto ve liverpool özelikle liverpool bu sene çok iddalı
-
ya türk takımları uefaya kalsın diğer 2 takımla beraber 4 takım mutlaka alırız uefayı ;D ;D
-
kartal 1.olur 8)
-
2. veya 3. dıyorum cuku kartalın grubu cok zor
-
+13 Puanla BJK 3 sırada ;)
10 Puan toplasa bile 2.lik garanti olur
-
aynen 13 le 1. olur büyük ihtimal bence porto maçlarına bağlı 2 maçtan 4 puan toplarsa marsillie den 4 puan liverpool dan 3 puan eder 11 buda 2.lik olur
-
;)
-
LIVERPOOL Grubu banko 1. bitirir...
PORTO İLE BJK 2.Olmak için mücadele verir.
MARSİLYA 4. Olur..
-
LIVERPOOL Grubu banko 1. bitirir...
PORTO İLE BJK 2.Olmak için mücadele verir.
MARSİLYA 4. Olur..
bencede liwerpool 3 te 3 yaparsa belkide bizimle olan maça yedeklerle çıokar ama çıkmaz çüğnkü 4. maçımız onalrla ama biz 2 . oalrak çıakrız dier tur çok zor olur bizim için
-
;D
-
Bence 2 side uefaya gitsin melihin dediği gibi 4 takım uefayı mıtlak alırız
-
BENCE 3. OLUR
-
Bence 2 side uefaya gitsin melihin dediği gibi 4 takım uefayı mıtlak alırız
uefanın bankosu bayern sen bunu bilmion galiba
-
bayern de bu sene uefa da hiç alışık değiliz tabi
-
ewt ama çok gsl oturmuş kadrosu var bayernin ş.liginde olsa yani kupayı alcak gücü war uefayı ksn alır
-
Riberyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy <<<
-
3. olur büyük ihtimalle
-
ewt ama çok gsl oturmuş kadrosu var bayernin ş.liginde olsa yani kupayı alcak gücü war uefayı ksn alır
bu işler belli olmaz
-
bu işler belli olmaz
siz mi yenceniz bayern i erciyese nerler dedin işte geçemicek fln dedim zor geldi gs olunca beli olmaz dion bayern her türlü alır her iktasıınada girerim ;)
-
bu işler belli olmaz
siz mi yenceniz bayern i erciyese nerler dedin işte geçemicek fln dedim zor geldi gs olunca beli olmaz dion bayern her türlü alır her iktasıınada girerim ;)
Futbolda küçük takım büyük takım diye bir ayırım yapilmasi doğru değil bence. özelliklede şampiyonlar ligi ve uefa kupasi gibi büyük platformlarda tüm takımlar birbirlerine yenebilecek kapasiteye sahip. hepsi kendi ülkelerinde şampiyonluk yaşamiş başarili kulüpler .
Galatasaray da münihi eleyebilecek kapasitede oyunculara sahip . gözünüzde çok büyütmeyin bayerni
-
HAMZA ABI PM CAVABINI BEKLIOM
-
evet bizimkiler 3. olsun uefaya dadanalm düşünsenize : yarı finali
erciyes - fener
bjk - gs
zuhhah ;D
-
bir fenerli olarak bjk nin çıkmasını en içten dileklerimle diliyorum.
büyük takım küçük takım artık yok
bugün 300 milyon dolarlık takımları 15 milyon dolarlık takımlar yenebiliyor.
en kötü 2. diyorum ben bjk adına. ama rakipleride yabana atılır türden değil.
-
BEŞİKTAŞ BU GRUPTAN ŞANSI VARSA 2. OLARAK ÇIKAR. EN KÖTÜ İHTİMAL DE 3. OLARAK UEFA'YA GİDECEKTİR. AMA ASLA 4. OLACAĞINI ZANNETMİYORUM. BURDA BJK'YI ZORLAYACAK RAKİPLER PORTO VE LİVERPOOL. MARSİLYA İLE HMN HMN AYNI GÜÇTE. LİVERPOOL DAN İÇERDE DE DIŞARDA DA PUAN ALAMAYABİLİR. PORTO'YU BURDA YENER DIŞARDA YENİLİR. MARSİLYA İLE DIŞARDA BERABERE KALIR. İNÖNÜ'DE RAKİBİNİ MAĞLUP EDER DİYE DÜŞÜNÜYORUM..! AMA SÜRPRİZ Bİ ŞEKİLDE MARSİLYA MAĞLUP EDERSE İŞLER TERSİNE DÖNEBİLİR. ONUN İÇİN ŞİMDİDEN Bİ YORUM YAPMAK ZOR BJK İÇİN
-
bu işler belli olmaz
ya gökhan hadi bırak şampiyonlar ligini uefayı git ingiletre ispanya vb liglere bak.Düşme hattındaki bi takım m.utd dan barcelonadan puan alabiliyor.Sen diyosunki gs bayernden alamaz,nasıl bu kadar emin oluyosun anlamıyorum
-
bu işler belli olmaz
ya gökhan hadi bırak şampiyonlar ligini uefayı git ingiletre ispanya vb liglere bak.Düşme hattındaki bi takım m.utd dan barcelonadan puan alabiliyor.Sen diyosunki gs bayernden alamaz,nasıl bu kadar emin oluyosun anlamıyorum
tmm cüneyt dediğin doru ama o lig maçı 2 sini aynı tutma ya belki yenersiniz ama ben düşünmüorum burda anticilik yok ben galatasarayı severim ama bayern çok güçlü onu demek istiorum
-
ben de güçlü olabilir ama futbolda herşey var diyorum
Örnek:GS-ARSENAL,GS-REAL M.
-
o zmnlar gs güçsüz deildi avr en ii tkmları arasındaydı ztn arsenali 1 kişi eksik yenmek her baba yiğitin harcı deildir. real madrid den süper kupayı almakta kolay diil yani gs o zmnlar güçlü ekipti o zmndan sora gs geri saydı avr. tkmları ilerledi ya nese kapatalım.
-
hagi:30 yaşına gelmiş,italyanın kötü takımlarından birinde oynarken GS'a gelmiş
Popescu: ona keza
Maddi sıkıntı var
GS eskiden de çok iyi bir kadoya sahip değildi takım oyunuyla bi yerlere geldi bugünkü kadromuz da gayet kaliteli
-
hagi:30 yaşına gelmiş,italyanın kötü takımlarından birinde oynarken GS'a gelmiş
Popescu: ona keza
Maddi sıkıntı var
GS eskiden de çok iyi bir kadoya sahip değildi takım oyunuyla bi yerlere geldi bugünkü kadromuz da gayet kaliteli
nası be gs kadrosu süperdi önceelrde metin oktay tanju ilerki dönemlerde hagi jardel tafarel popescu filipescu prekazi vs bence çok iidi
-
:P :P
-
;) ;) ;) ;)
-
0da çekebilir ;D