Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: ***ALfoNSo*** - 30 Ağustos 2007, 23:42:48
-
INTER
PSV
CSKA MOSCOW
FENERBAHÇE
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
-
3. olur bence ;)
-
bence fener 2.oluır bu sene 2 tkmımızda turu geçecek
-
2.olabilir fb bence .
interden kendi sahamızda 1 puan alsak
psv den geçen sene 2 maçta 4 puan almiştik . yine alablirz en az 4 puan
cskdan da 4 ya da 6 puan çıkardik mi bir üst turdayiz demektir
-
psvden geçen sen 3 puan aldık...
-
interden 1 puan
psvden 4 puan
cskadan 4 puan
böle olursa grubun diğer mçlarına kalır 2. tura çıkmamayız.uefa daha yakın ama ondada diğr maçlara bağlı...
-
psvden geçen sen 3 puan aldık...
deplasmanda 3-3 bitmişti
kendi sahamızda 3-0 mi ne yenmiştik sanki . ben mi yanliş hatirliyorum yoksa
-
yanlış hatırlıyosun 3-3 biten kendi evimizde shalke maçı idi.
psvyi kendi evimizde 3-0 yendik onların sahada 2-0 yenildik...
-
hmm evet şimdi hatirladim
-
;)
hmm evet şimdi hatirladim
-
;D 2.olur fb
-
daha çok erken beyler o zamana ne olur bilinmez berki forumda olmuyacak fb berki sakat çok olcak ;)
-
volkana güvenim yok
-
İNTER DEN FENER PUAN ALAMAZ
O VOLKANDA UZAKTAN GELEN TOPLARI BAKIYO VE GOL OLUYO :D :D :D :D
-
interden kadıköyde puan alırız.psv ve csk yı kadıköyde yeneriz ama deplasmanda bilmiyom
1.oluruz 8)
-
uçma ;D
-
sıf fenerbahce sizin takımınız değil diye çıkamaz diyenler var bir türk olan grupda kim olursa olsun içinden geçeni söyler burdan alacağımız puanlarla ülke puanın artacağını kimse bilmiyor galiba 1-2 yıl daha başarısız olursak ş.ligine 1 temsilciyle gidebileceğiz onun için bu iki temsilcimize sonsuz güvenmeliyiz.
-
inş çıakrsınız ama 1.lik zor derim ben
-
2 . çıkalım yeter ;)
-
FENER BUYUK BİR İHİTMALLE 3. OLUR AMA
İNTERDEN 2
PSV DEN 4 PUAN ALSA İŞLER DEİŞİR
-
CSK YIDA SALLAMAYIN ADAMLAR 2005 UEFA KUPASI SAMPIYONU ;)
-
interden 1 puan, cska dan evimzde yenip deplasmanda yenilsek 3 puan, psv yi evimizde yensek deplasamndan belki 1 puan çıkartsak 4 puan en azından 8 puanla uefaya yada grubun gidişatına göre 2. olarak gruptan çıkabiliriz ya 2. oluruz yada 3. :)
-
bu grupta herşey olabilir.İnter bu sene çok iyi değil hazırlık maçlarında bozguna uğradılar ve ligin ilk maçında berabere kaldılar.Eli yüzü düzgün bi takım puan alabilir.PSV de eskisi gibi iyi değil.CSKA da ona keza rus liginde bekleneni veremiyor yani 4 takımın da şansı var bu grupta güçler birbiine yakın.Onun için yorum yapmak güç
-
Biz uefa kupası şampiyonu dinlemeyiz.Cska nın şampiyonluğundan 2 yıl geçti...Gs de uefa şampiyonu oldu 2 yıl geçti 6-0 attık ;D
FB 6 CSKA 0
1.FB
2.İnter
3.PSV
4.CSKA
-
;)
-
;) ;)
-
Biz uefa kupası şampiyonu dinlemeyiz.Cska nın şampiyonluğundan 2 yıl geçti...Gs de uefa şampiyonu oldu 2 yıl geçti 6-0 attık ;D
FB 6 CSKA 0
1.FB
2.İnter
3.PSV
4.CSKA
inşallah dediğin gibi olur en büyük temennimiz gruptan lider çıkıp bir üst tura yükselmek fakat bu sandiğimiz kadar kolay olmayabilir . rakiplerimizi kesinlikle küçümsememiz gerekiyor .
-
ABİ EN AZINDAN 2.OLURUZ BENCE
-
TÜM TAKIMLARI TEKER TEKER DEĞERLENDİRECEK OLURSAK F.BAHÇE ÇOK ŞANSLI BİR GRUBA DÜŞTÜ DİYEBİLİRİZ. BU GRUPTA EN ZORLU RAKİP İNTER OLARAK GÖZÜKÜYOR AMA FB İNTER'İ BURADA YENEBİLİR. 3 PUAN ALIR. CSKA MOSKOVA'NIN KADROSUNDA İİ OYUNCULAR VAR. RUSYA'DA ONLAR RAHAT YENERLER. ÇÜNKÜ O SOĞUKTA OYNAMAYA ALIŞMAK GÜÇ BİRAZ AMA BURADA YENEBİLİR FB. CSKADAN DA 3 PUAN ALIR. PSV İLE HOLLANDA'DA 1 PUAN BURDA DA 1 PUAN ALIR. ÇÜNKÜ ADAMLAR İÇERDE DE DIŞARDA DA AYNI SEVİYEDE OYNUYOLAR..!
-
ABİ EN AZINDAN 2.OLURUZ BENCE
çok hayalperestsin
-
FB 6 CSKA 0
1.FB
2.İnter
3.PSV
4.CSKA
cska yı küçümseme cska nın sahibi abromoviç.Uefayı aldılar işte fenerden daha tecrübeliler ş.liginde bence fenerin işi zor ama inş 2. tura yükselirler
-
Fener 2.cıkma ihtimali yüksek ;)
-
2. çıkmamamamız için bir sebep yok
-
3-4 diyorum
-
0da çekebilirsiniz ;D ;D ;D ;D ;D