Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: izmirli2 - 31 Ağustos 2007, 12:24:57
-
EWT ARKADAŞALR BUGÜN BNM DOĞUM GÜNÜM BU GÜNÜ SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM AYRICA FORCE YAPTI BNM NE EKSİĞİM WAR ONDAN ;D ;D
BU MUBAREK GÜNDE VE AYIN TAM 31 NDE DOĞMUŞUN ŞANS İŞTE HERKES DOĞAMAZ ŞAKA Bİ YANA ŞİMDİDEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİORUM
-
Doğum günün kutlu olsun gökhan .
daha nice yıllara kardeşim
benden sana doğum günü hediyesi + 100 rep puan :)
-
saol hamza nice bu sitede günlere :) hediyen içinde saol aga önemli olan düşünmen
-
Doğum günün kutlu olsun kardeşim nice yıllara .. sana bi tek rep verebiliryom kusura bakma ..
-
saol hamza nice bu sitede günlere :) hediyen içinde saol aga önemli olan düşünmen
eyw kardeşim gönül isterdiki daha güzel bir hediye vereyim ama elimden bu geliyor anca :)
-
Doğum günün kutlu olsun kardeşim nice yıllara .. sana bi tek rep verebiliryom kusura bakma ..
yok kardeş daha ne wercen ztn adresi verim bana orjinal 08 i yollama şansın yok yane düşünmen ytr kardeşim ;)
-
eyw kardeşim gönül isterdiki daha güzel bir hediye vereyim ama elimden bu geliyor anca :)
ya sen bana 100 lira versende önemli deil ztn düşünmen ytr onun için yorma kafanı bnm için hediyenin pek önemi yoktur ;)
-
:) ;)