Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: ***ALfoNSo*** - 31 Ağustos 2007, 20:04:27
-
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
-
GS zorlanmaz...
-
Hangi takım bu yaw Önceden hiç duymamıştım :-\ Bu turu da hiç zorlanmadan geçeriz
-
Sion hangi ülkenin takımı
-
isviçre
-
LA SİON NE ADINI BİLE DUYMADIM YAW GS ALIR
-
isviçre
hmm gs yüzde 95 tur atlar bence
-
evet
-
işte valla biri demişti gs sayesinde tkmları öğrenioz ;D
-
:D
-
Sion hangi ülkenin takımı
:D :D
gs zorlanmaz
-
Galatasaray tur atlar sion isviçre takımı iddaa oynuyanlar ii bilir isviçrenin genelde 4.-5. sıralarında olan bir takım
-
YANLIŞ ANLAMAYIN AMA BEN İDDAA ÇOK OYNARIM VE BU SİONUNDA İYİ OLDUUNU SÖLEMEK İSTERİM.FB Lİ OLDUUM İÇİN DEĞİL SADECE İYİ OLDUĞUNU BİLİRİM.Bİ KAÇ TANE TECRÜBELİ FUTBOLCUSU WAR...VE ÇOĞUNLUK GENÇ...
OYUM SİON A
AMA İNS GS ALIR ;)
-
YANLIŞ ANLAMAYIN AMA BEN İDDAA ÇOK OYNARIM VE BU SİONUNDA İYİ OLDUUNU SÖLEMEK İSTERİM.FB Lİ OLDUUM İÇİN DEĞİL SADECE İYİ OLDUĞUNU BİLİRİM.Bİ KAÇ TANE TECRÜBELİ FUTBOLCUSU WAR...VE ÇOĞUNLUK GENÇ...
OYUM SİON A
AMA İNS GS ALIR ;)
:D :D
-
Sion iyi bir takım olabilir ama kendi ülkesinin sınırları içinde bile 4.-5. takım diyosun kendi ağzınla.Beşiktaş o ülkenin şampiyonunu eledi.Sionu o kadar da gözünde büyütme
-
Sion iyi bir takım olabilir ama kendi ülkesinin sınırları içinde bile 4.-5. takım diyosun kendi ağzınla.Beşiktaş o ülkenin şampiyonunu eledi.Sionu o kadar da gözünde büyütme
bencede . gs fazla zorlanmaz
-
yawf gidele cimbom alır maçı ;D
-
Bu sene gerçekten çok iddialıyız,umarım zorlanmadan geçeriz.
-
BENCE SENİN ANTİ DAMARLARN KABARIK SEN NE SİONUNDAN NE İDDASINDAN BAHSEDİYON GS SİONUN amkOYAR ;) RAHAT OL !!!
OYUM SİON A
AMA İNS GS ALIR ;)
-
bencede
-
Galatasaray alacaktır.Hatta bende o maça gitcem