:) merak etme şafak fifa 08 çıkınca da öyle olur ;)
olm yarın pazar ot gibi pc başında durulmaz ben katılmam yarın olursa yemişim son mon dinlemem :) bu gece yapak bitsnağa ankette pazara kaydırdılar turnuvayı
ya olm manyak mısınız bi saattir şeyimder ter aktı konu bölüom konu birleştiriom die siz nabıonuz
;D ya saçma saçma mesajlar attılar kayıt bölğmğne onları böldüm falan çok uraştım :Dya olm manyak mısınız bi saattir şeyimder ter aktı konu bölüom konu birleştiriom die siz nabıonuz
ne oldu jakob
;D ya saçma saçma mesajlar attılar kayıt bölğmğne onları böldüm falan çok uraştım :Dya olm manyak mısınız bi saattir şeyimder ter aktı konu bölüom konu birleştiriom die siz nabıonuz
ne oldu jakob
ilk mesajla ilk mesaj ın şuanki yerini deiştirince düzelir
8 Kişi Olduk..!
PCaNeRooo caner sen oynarmıydın 9 olduk son 7
[email protected]
PCaNeRooo caner sen oynarmıydın 9 olduk son 7
[email protected]
hamza bu arada yarın ki portalı hazırlıyom maçı deiştirecem.12 de ftp ye koyarım
apo sende gel
apo sende gel
katildi zaten :)
turnuvanın formatı belli mi hamza kafamda bir format var istersen msnde veya hamachide konuşalım
16 kişiolursa 4 grup yapalım dicektim 3.ler uefa ilk 2 şampiyonlar sonra şampiyonlara kalanlar çeyrek final uefadakiler yarı final en son da iki dev birbiri ile
hamza bence 16 yap katılım yavaş millet demo çekiyo 08 beklyo 16 en mantıklısı
bende katılabilirim yer varsa eger
nick: darkblack26
msn: [email protected]
benim 8 yıl sınıf arkadaşımdı :)bende katılabilirim yer varsa eger
nick: darkblack26
msn: [email protected]
Yer var tabiki kardeş
Hoşgeldin
hamza kalp kalbe karşıymış tam ben de duyuru yazmıştım 350 için
yatsana len sen :Dgece uzun
size basarılar arkadaslar ben katılamıcam oyunda bi terslik varda :D , 08 de artık.. ;)
Bende2 kişi çekildi ffcnin başlamasına 1:30 saat var ve 3 kişi daha lazım
Nick:dragon
msn:[email protected]
BendeBU ARKADAŞ ÇEKİLDİ SANIRIM ÇEKİLMEDİ İSE 17 YİZ ÇEKİLDİ İSE 16
Nick:dragon
msn:[email protected]
BİRDE EŞLEŞME Mİsayıya bağlı kaç kişi olursa ona göre
?
GRUP MU?
SON 2 DAKİKA KAYITLARIMIZ SONA ERDİ 16 KİŞİYİZ EŞLEŞMELER BELLİ OLUYOR TORBA USULÜNE GÖRE
ok hade biraz çabuk beylerSON 2 DAKİKA KAYITLARIMIZ SONA ERDİ 16 KİŞİYİZ EŞLEŞMELER BELLİ OLUYOR TORBA USULÜNE GÖRE
fenerkral
[email protected]
MAÇINI YAPMAYAN OLURSA YEDEK OYUNCU OLARAK GİREBİLİRİM.
A.K.G
[email protected]
mertfenerim
[email protected]
nasıl görmem ya turnuvayı :(
yok hamza ya gelmedi neyse sağlık olsun.