Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FFC 300 - FFC 350 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 350 => Konuyu başlatan: Hamza - 01 Eylül 2007, 22:52:09
-
SEVGİLİ KATİLİMCİLAR ,
OYUNSİTENİZ.COM 'UN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU 350.FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASİ KAYİTLARİNİN BU GÜN İÇERİSİNDE DOLACAĞİNİ TAHMİN EDİYORUZ .
TURNUVAMIZI YARİN SABAH SAAT 12.00 DA BAŞLATACAĞİZ .
LÜTFEN KAYDİNİZİ YAPTİRMADAN ÖNCE YARİN SABAH 12.00 DA BURADA OLUP OLAMİYACAĞİNİZİ DÜŞÜNÜN . TURNUVAMIZI KAYİT YAPTİRİP DA MAÇLARİNİ ZAMANINDA OYNAMAYANLARA TURNUVALARDAN BİR SÜRE MEN EDİLMEK GİBİ CEZALAR VERİLECEKTİR
TURNUVAMIZIN BAŞLANGİÇ VE BİTİŞ SAATLERİ AŞAĞİDAKİ GİBİ OLACAKTİR
BAŞLANGİÇ : SABAH 12 : 00
BİTİŞ : AKŞAM 18 : 45
-
hamza son turnuvayla ben ilgiklenebilir miyim kuralara fln
-
hamza son turnuvayla ben ilgiklenebilir miyim kuralara fln
tamam olur jakob .
skor tahmin vs
hepsini sana bırakcağim o zaman
-
oke abi benden başka yetkili falan istemiom bi duyuru daha yazsaNa ben çıkıcam turnuva jakobun kimse kıpraşmasın de
-
oke abi benden başka yetkili falan istemiom bi duyuru daha yazsaNa ben çıkıcam turnuva jakobun kimse kıpraşmasın de
bunun için duyuru yazmaya gerek yok . sen yarin erkenden burada olursan sorun olmaz
-
bencede ben 7ye akdar burda olmayabilirim
-
;)
-
SEVGİLİ KATİLİMCİLAR ,
OYUNSİTENİZ.COM 'UN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU 350.FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASİ KAYİTLARİNİN BU GÜN İÇERİSİNDE DOLACAĞİNİ TAHMİN EDİYORUZ .
TURNUVAMIZI YARİN SABAH SAAT 12.00 DA BAŞLATACAĞİZ .
LÜTFEN KAYDİNİZİ YAPTİRMADAN ÖNCE YARİN SABAH 12.00 DA BURADA OLUP OLAMİYACAĞİNİZİ DÜŞÜNÜN . TURNUVAMIZI KAYİT YAPTİRİP DA MAÇLARİNİ ZAMANINDA OYNAMAYANLARA TURNUVALARDAN BİR SÜRE MEN EDİLMEK GİBİ CEZALAR VERİLECEKTİR
TURNUVAMIZIN BAŞLANGİÇ VE BİTİŞ SAATLERİ AŞAĞİDAKİ GİBİ OLACAKTİR
BAŞLANGİÇ : SABAH 12 : 00
BİTİŞ : AKŞAM 18 : 45
k
-
bana pm den bsey gelmedı aga
-
bana geldi
e-mail e gelio ;D
-
bana pm den bsey gelmedı aga
e mail attim safak
-
ok
-
ya hamza şunu cuma yapalım dedim pazar işim çıktı işte dedim size ve benim gibi birçok kişinin işi çıkacağından eminim.Onca heveslenelim ama ..
-
abi banada gelmedi kimse yok mu cvp vercek
-
kayıttlarımız doldu eğer çıkmayan ayrılmayan varsa
-
ya hamza şunu cuma yapalım dedim pazar işim çıktı işte dedim size ve benim gibi birçok kişinin işi çıkacağından eminim.Onca heveslenelim ama ..
çoğunluk pazar günü yapalim dediği için pazara aldik cüneyt