anca aksam yapabiliriz hamza
tmm simdi müsaidim hamza
MELİH YOK HAMZA
hazma elektrikler kesilmişti simdi girebildim
hemen yapalim istersenolur nerden mynet & ekolayda varsa olabilir farketmez
hemen yapalim istersenolur nerden mynet & ekolayda varsa olabilir farketmez
bilem daha girmöedim :)
nickin neydi oradamopet13 :)
nickin neydi oradamopet13 :)
çaylaklar merkez gel istersen
bilmem ekran gitti masadan çıkmıssın sanırım bide salondan net felanmı gitti ???
bende sen yoktun ne masada nede salonda abi :)bilmem ekran gitti masadan çıkmıssın sanırım bide salondan net felanmı gitti ???
hayır pencerem halen açik . ss de aldim alta bak
valla karışık bi durum anyı pozisyona gelmeye çaılssak dicem ama :)
evet :) en iyisi sana 2-3 dama vereyim devam edelim ???valla karışık bi durum anyı pozisyona gelmeye çaılssak dicem ama :)
geçen seferde öyle olmuştu . ben avantijli durumdayken bağlanti kesilince tekrar maça girdk.ikinci oyunda kaybetmiştim :(
evet :) en iyisi sana 2-3 dama vereyim devam edelim ???valla karışık bi durum anyı pozisyona gelmeye çaılssak dicem ama :)
geçen seferde öyle olmuştu . ben avantijli durumdayken bağlanti kesilince tekrar maça girdk.ikinci oyunda kaybetmiştim :(
deneyelim yani sekili biliyoruz demievet :) en iyisi sana 2-3 dama vereyim devam edelim ???valla karışık bi durum anyı pozisyona gelmeye çaılssak dicem ama :)
zaten 2 .damam yoldaydi o önemli değil
asıl senin sıkışman benim için büyük avantajdi . o pozisyonu bi daha nasil yakalayabiliriz
deneyelim yani sekili biliyoruz demievet :) en iyisi sana 2-3 dama vereyim devam edelim ???valla karışık bi durum anyı pozisyona gelmeye çaılssak dicem ama :)
asıl senin sıkışman benim için büyük avantajdi . o pozisyonu bi daha nasil yakalayabiliriz
okdeneyelim yani sekili biliyoruz demievet :) en iyisi sana 2-3 dama vereyim devam edelim ???valla karışık bi durum anyı pozisyona gelmeye çaılssak dicem ama :)
evet yukarda ss si var . ona bakip yapabiliriz ayni şekli
hangi hamleleri yaptiğimi ezberldm zaten . sen beni takip et yeterli olur
Plaka Bilgisayarimdaki virüs iyice azıtti .20:00-21:00 gibi işte
10 dakikada bir kendi kendine reset atiyor . ben bi format atayim en iyisi
akşam müsaid olursan devam edelim kaldiğimiz yerden
saat kaç gibi on . olursun
Plaka Bilgisayarimdaki virüs iyice azıtti .20:00-21:00 gibi işte
10 dakikada bir kendi kendine reset atiyor . ben bi format atayim en iyisi
akşam müsaid olursan devam edelim kaldiğimiz yerden
saat kaç gibi on . olursun
hamza yapamıcaz maçı sanırım ty lik içi giriyom siteye bi :)
tebrikler :) ;)