Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => Konuyu başlatan: -CARLOS- - 02 Eylül 2007, 17:09:19
-
Adı: videoom
Üyelik Seviyesi: DENEME MODERATÖR
PUAN 4
Son Aktif Olma Zamanı: Bugün 17:06:33
322.333 gün başına
VE HALA MOD DEİLİM ??? ??? ??? ???
-
ADMİNİN 60 000 MESAJI
4500 KONUSU
VE EN ÇOK ONLİNE OLAN REUTBESİ VAR SENLE KIYASLANMAZ .GUNLUK MESAJ SAYININ YUKSEK OLMAISNIN SEBEBİ YENİ UYE OLMAN
-
videoom , ben bu sitenin ilk üyesiyim . bir buçuk sene boyunca her gün düzenli olarak 300 mesaj atmam zaten imkansiz .
kendinle beni kıyaslaman çok saçma gerçekten
-
ama kimsede yok dei 300 mesaj we mod bile değilim
-
ama kimsede yok dei 300 mesaj we mod bile değilim
Değilsin çünkü , site moderatörü olunabilmesi için gerekli olan şeyleri henüz yapmadin .
-
Kardeş öle olsaydı ozaman apoyla ben şuan admindik benim büssürü konum bissürü mesajım var alal :(
-
günlük mesajına bakh 77 ;)sussssssssssssss
-
günlük mesajına bakh 77 ;)sussssssssssssss
biraz sinirli dost edinemeyen olayları anlamayan bir kişiliksin gibi gördüm seni ;)
-
Onu kendi haline bırak Zeynel eyleniyor işte aptal desem bana yazık lan kayıt tarihine bak 1 seneyi geçti 2 günlük bebe >:( bak kendimi senden üstün gördüğümden deil ama 2 gün önce üye olup saçma sapan konular açıon yok adminde yokmuş yok bunda yokmuş ne yapalım günde 300 mesaj atıosan ben ondan fazla atıorm ona bakarsan ama günlük mesaj ortalaması kayıt tarihinden bu yana gün gün hesaplanıor sende bunu algılayamamışsın yazık ...
-
force kanka bak msjlarını böyle yaz
..........................................
......................................
..................................
bi sıra yaz arada boşluk bırak bi daha yaz
öyle sık yazınca kimse okumuyo
-
force kanka bak msjlarını böyle yaz
..........................................
..................................
bi sıra yaz arada boşluk bırak bi daha yaz
öyle sık yazınca kimse okumuyo
:D :D
Oke yazdıklarım şifreli tahmin edin artık
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT
//////////////////////////////////
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
?????????????????????????
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
^^^^^^^^^^^^^^^^
+++++++++++++++++++
TAMAMI LAN :D :D :D
-
la öle demedik la
mesela bak ;D :D ;D
FORCE KANKA NASILSIN
İYİMİSİN
KÖTÜMÜSÜN
KÖTÜDEN BETERMİSİN
İYİDEN İYİMİSİN
Böyle ;D
-
Ok ama uzun yazınca iki saat onal uğraşamam sayfaya ortalarım ;)
Bu arada videoom mesajlarının % 90 ı serbest bölgede 5200 küsür mesajın orda bide paylaşımcı üyeler alalım dion nasıl paylaşım bu >:(
-
???
-
ben şimdi yeni üye olup 400 mesaj yazsam ne vercen seni ortalamayı geçmiş olcam
-
Ne verecek olm sen ona ağzının payını vermiş olcan :D :D :D
-
zaten 3 gün sonra 900 mesaj yazmamış olursa ortalama boku yiyo ayrıca 330 mesaj ortalama attın die adminlik mi verelim biz bi yıldır site için bitaraflarımızı yırtıoz seni bilen artı rep de verir - de bu senin kendini nası tanıttığına bağlı böle milletle azarlar gibi konuşursan tabi repini düşürürler . sen bu rep falan olaylarına bakma etrafla dost olmaya bak şuana kadar bi tek cemalle kavga etmişimdir onla da etmeyen yok
-
zaten 3 gün sonra 900 mesaj yazmamış olursa ortalama boku yiyo ayrıca 330 mesaj ortalama attın die adminlik mi verelim biz bi yıldır site için bitaraflarımızı yırtıoz seni bilen artı rep de verir - de bu senin kendini nası tanıttığına bağlı böle milletle azarlar gibi konuşursan tabi repini düşürürler . sen bu rep falan olaylarına bakma etrafla dost olmaya bak şuana kadar bi tek cemalle kavga etmişimdir onla da etmeyen yok
Ben kimseyle kavga etmedim cemallede :D
-
kavga derken
cemalle kavga diilde herkez genelde tartışmıştır yani ;D
-
Yoo ama bi konuda tartışmışlığım oldu isim vermicem ama öle birbirimize hakaret edip kin tutacak cinsten deil sadece öle tartıştık atıştırma aparatif sohbet tarzı ;D
-
şunu eklemek istiyorum , senin üye olduğun tarihten bu güne benim gün de ortalama yazmiş olduğum mesaj sayisi 850
-
şunu eklemek istiyorum , senin üye olduğun tarihten bu güne benim gün de ortalama yazmiş olduğum mesaj sayisi 850
:o ;D
-
Gereksiz bi şey bu ya yopic geri dönüşüme yollanmıştır ...