YAA HAMZA O KADARDDADEDİM BEN YAPİMMİ DİYE
yaw hamza abı kımse yok en ıyısı ben dırek alam uefa kupawsını;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
kafayımı buldun mert :D :D burdayım diyom ya :D ama suan maç yapamam 20-25 dk içinde yapabilirim.çünkü abimin elindeydi pc yemek yemeye gitti. bi 15- 20 dk bakar oda sonra burdayım ben :)abı bak hamza bılıo hastayım we halım yok yapcaksak yapak macı hemen halsızım uyucam
Plaka ile final oyna meerthamza abı yapmıo kı adama ben hastayım halsızım uyucam dıom o dıokı 20 dk bekle
:) :) hastaysan geçmiş olsun ama bahanen inandırıcı gelmedi :)kafayımı buldun mert :D :D burdayım diyom ya :D ama suan maç yapamam 20-25 dk içinde yapabilirim.çünkü abimin elindeydi pc yemek yemeye gitti. bi 15- 20 dk bakar oda sonra burdayım ben :)abı bak hamza bılıo hastayım we halım yok yapcaksak yapak macı hemen halsızım uyucam
kafayımı buldun mert :D :D burdayım diyom ya :D ama suan maç yapamam 20-25 dk içinde yapabilirim.çünkü abimin elindeydi pc yemek yemeye gitti. bi 15- 20 dk bakar oda sonra burdayım ben :)
meert olm böle yapmayın ya tam çocuk oluyosunuz valla ben bu sitede çogu kişinin yaptıgı hareketlerden nasıl bir kişilige sahip oldugunu biliyorum ve anlıyorum tmm :) ;)Plaka ile final oyna meerthamza abı yapmıo kı adama ben hastayım halsızım uyucam dıom o dıokı 20 dk bekle
sen bı sussan tam olcak >:( >:( >:(meert olm böle yapmayın ya tam çocuk oluyosunuz valla ben bu sitede çogu kişinin yaptıgı hareketlerden nasıl bir kişilige sahip oldugunu biliyorum ve anlıyorum tmm :) ;)Plaka ile final oyna meerthamza abı yapmıo kı adama ben hastayım halsızım uyucam dıom o dıokı 20 dk bekle
MEERT YAPCANMI PLAKAYLAo ne demek anlamadım
hamza yer var mı