Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => Konuyu başlatan: -CARLOS- - 02 Eylül 2007, 20:24:04
-
ARKADASLAR NAPIYOSUNUZ YA SİZ ÖĞLEN 5 PUANIM WARDI FENERBAHCE MAÇINI ANLATTIM 0 PUANA DÜŞTÜM ALLAALLA MAÇ ANLATIĞIM İÇİN İYİLİK YAPTIĞIM İÇİNMİ -PUAN WERİOSUNUZ CAHİLMİSİNİZ
-
Kim yapıosa erkek gibi sölesin yoksa ona en adi korkak ve en adi şerefsiz demem gerekicek ... >:(
-
böle seyler oluyo yani öncedende bir çok faaliyet oldu ama bulunamadı ve sonuç alınamadı. kaderin buymuş :) bana kalırsa repi fazla önemseme sen bu sitede anılırsan eger repten degil ya paylasımcılıktan yada herkesle dost olmussundur öle hatırlanırsın ;) :)
-
böle seyler oluyo yani öncedende bir çok faaliyet oldu ama bulunamadı ve sonuç alınamadı. kaderin buymuş :) bana kalırsa repi fazla önemseme sen bu sitede anılırsan eger repten degil ya paylasımcılıktan yada herkesle dost olmussundur öle hatırlanırsın ;) :)
Repi sallayan yok sanki benim repim eksilse ne olcak rütbem eksilmior değerim düşmüo neki şimdi sen versen ne olcak ben istersem giderim 2. bi üyelik alırım durmadan saat başı rep veririm ne lan bu sanki onunla bi yerimiz eksilcek erkek olan söyler sölemeyen saten adi şerefsizin teki
-
BEN BİLİYORUM HATTA UFAK TARTIŞTIK
YERLİplaka13
mertfenerim
Crime
koyun123
-
BEN BİLİYORUM HATTA UFAK TARTIŞTIK
YERLİplaka13
mertfenerim
Crime
koyun123
sunu bilesin sana hayatımda :) +1 rep attım oda replerim düşürüyolar dedigin için suan olsa atarmıyım bilmem + rep ama ben ciddi anlamda tartısmadıklarıma bişey yapmam ;)
-
Kardeş kimseyi suçlama bence erkek olan adam gelir burda söyler ben eksi puan verdim diye ben kızmıcam saten banane isterse saat başı versin -rep ama kendisini tanıyalımda ona göre davranalım dediklerim aynen geçerli siteye gireli 20 dk oldu ve bi repim eksildi kim yaptıysa adam gibi sölesin ...
-
Yav bırak rep işlerini
konu aç mod ol
zaten şuan denemesin
-
Al işte adama yine eksi rep verilmiş az önce 0 dı benimkide 330 du 329 olmuş eksiltenin .... tamammı lan >:(
-
Kardeş kimseyi suçlama bence erkek olan adam gelir burda söyler ben eksi puan verdim diye ben kızmıcam saten banane isterse saat başı versin -rep ama kendisini tanıyalımda ona göre davranalım dediklerim aynen geçerli siteye gireli 20 dk oldu ve bi repim eksildi kim yaptıysa adam gibi sölesin ...
vah canım istedigin 1 rep olsun :)
-
bence repi önemsemeyin
ha rep mi istionuz
girin turnuvalara kazanın ala ala
-
Saol ben fazla önem vermem repe saten öle olsa şuan repim uçuktu :D
Önemli olan rütbe mesaj sayısı konu sayısı rep hiçbirşey hatta boşa yapılmış yutturma teşekkürüde denebilir ama turnuvalar için iyi oluyo :D
-
;)
-
;) ;) :D
-
;) ;) :D
gene azaltmıslar +1 rep daha :)
-
;)
-
Eyw ;) :)