Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => OMFFC 100 - 200 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OMFFC 200 => Konuyu başlatan: FeaRLeSs - 04 Eylül 2007, 12:54:23
-
A GRUBU
HANZER
_DEMON_TR
VİDEOOM
-
başarılar
_DEMON_TR gelş yapalım
-
2 KİŞİ ÇIKACAKTIR BU TURDA
-
evet
-
2.tur eşleşmeleri henüz belli değildir,maçlar yapıldığı taktirde geçersizdir.Ona göre yapın bakalım ;)
-
HANZER YAPALIMMI MAÇI
-
2.tur eşleşmeleri henüz belli değildir,maçlar yapıldığı taktirde geçersizdir.Ona göre yapın bakalım ;)
belli belli sen ne yapmaya çalışıyorsun ya karışma ben yönetiyorum hamza ya söledim kardeşim dur durduğun yerde
-
yapalım bir yemek yiyim
-
-
Belli mi belli değil mi ???
-
oh be hamza nihayet geldin ya hanzer kendi başına iş yapıyo dün virüs olayından pc yi açmadım bugünde kahvaltıdan sonra bi baktım 2. tur sayıklıyo bi el koy olaya
-
oh be hamza nihayet geldin ya hanzer kendi başına iş yapıyo dün virüs olayından pc yi açmadım bugünde kahvaltıdan sonra bi baktım 2. tur sayıklıyo bi el koy olaya
bende format atmiştim az önce
şimdi gelebildim . sen çıkmadin mi bir üst tura
-
ya maçı yapalım diyorum neymiş efendim 2. tur belli olmuş sen elendin diyo şu 2. tur konularını kitlermisin geri dönüşüme atarmısın
-
ya maçı yapalım diyorum neymiş efendim 2. tur belli olmuş sen elendin diyo şu 2. tur konularını kitlermisin geri dönüşüme atarmısın
senin yerine videoom'u çıkarmiş sanirim
videoomla maçinizi oynayin siz . kazanan çıksın bi üst tura
-
adama msn ini ver diyorum dün geceden beri maçtan kaçıyo
-
YA AMA BİZ O KDR YAPTIK BANANE YAAA 12:30DA BİTYODU GELSEYDİ
-
YALAN SOLEME VİRÜS OLAYI MI BİRAZ ONCE ONLİNE GORMEDİM SENİODU SENDE DEDİNKİ KÖRMÜSÜN ALLAALLA BNASIL OLUO BU İŞ
-
Videoom maçinizi oynamazsaniz seni eleyeceğim hükmen . bak cüneyt gel yapalim diyor sen oynamiyorsun
-
YALAN SOLEME VİRÜS OLAYI MI BİRAZ ONCE ONLİNE GORMEDİM SENİODU SENDE DEDİNKİ KÖRMÜSÜN ALLAALLA BNASIL OLUO BU İŞ
dün geceden itibaren onlıne dım.12 gibi ve o da burdaydı ;)
-
Videoom maçinizi oynamazsaniz seni eleyeceğim hükmen . bak cüneyt gel yapalim diyor sen oynamiyorsun
hamza geçen gün omffc de eşleştik yine böyle yaptı hükmen aldım filan deyip kaçıyo
-
İİ GEL YAPALIM BALLACG FFC350DEN 35 REPİMİ ATARMSIIN
-
gs00
00
ağa gel
-
BİG SEXY AĞ ADI WER
-
ffc 350 de kaçinci oldun sen
-
BALLACG FFC350DEN 35 REPİMİ ATARMSIIN
-
ffc 350 de finalde benle akg var
ffc 350 de kaçinci oldun sen
-
4 . CÜ MÜ 3. MÜ NE BAKARMSIIN ONA GORE REPİMİ YOLLA İŞTE
-
4 . CÜ MÜ 3. MÜ NE BAKARMSIIN ONA GORE REPİMİ YOLLA İŞTE
oke bakarim ben oraya
-
DORU YAZ ADĞIN ADI NE SİFRESİ NE YAS BİG SEXY
-
hamza bu periz bu ne lahana cacığı ohoo adam dün geceden beri on değil sora geliyor buraya beni üst tura çıkarın videoom maçını yapmış ki onu üst tura çıkardım a.k.g yi 3-2 yenmiş bende ona dayanarak çıkardım bu tur eşleşmeleri tamamen kabul edilmiştir maçları oynayabilirsiniz
videoom gel ilk senle yapam sora demon ile
-
ağ adı :gs00
şifre:00
adamın maçla alakası yokki daha neyin ne olduğunu bilmio
-
hamza bu periz bu ne lahana cacığı ohoo adam dün geceden beri on değil sora geliyor buraya beni üst tura çıkarın videoom maçını yapmış ki onu üst tura çıkardım a.k.g yi 3-2 yenmiş bende ona dayanarak çıkardım bu tur eşleşmeleri tamamen kabul edilmiştir maçları oynayabilirsiniz
ben karişmiyorum artik ne haliniz varsa görün
sadece maçlarimi oynayacağim
-
DORU SOLUON
-
parazit yapma dün önemli bi olay oldu o nedenle on olamadım ama 12 den sonra burdaydım sende burda olmana rağmen maçı yapalım demedin ve şimdide konuşmaya hakkın yok kapa çeneni >:(
-
KİM ÇIKSIN ÜST TURA
-
12 DEN SONRA MAÇ YPALBİLİRDİN AMA
-
videoom gelsene ağa seni mi beklicez sözde erken bitsin diyosunuz bi ağa g elmek bu kadar zormu
-
VE BUGÜNDE 12:30DA BİTİYO DEDİK VE ON DUN
-
12 DEN SONRA MAÇ YPALBİLİRDİN AMA
msn adresini versen yapardık canım
-
ben hanzerle yapıom sen elendim bb
-
yaw bu kadar da yapmayın milletin hakkını yemeyin 1e kadar burda değilsin sora gelmiş beni üst tura çıkar hamza sen napmaya çalışıyon kardeşim big i şampiyon yapmaya çalışıyorum deserne adam yok 1 e kadar dün geceden beri dün 10da başaldı turnuva 2.turu beirleyince aklı başına geliyo
tamam anladım pcnde sorun vardı hiç mi bize diyemedin bekleyin ben gelecem diye kardeşim haksızsın msnde dediklerini zaten dua et bugün kimseye saygısızlıkta bulunmayacağım yoksa merak etme verirdim ağzının payını adam gibi sitede işini yapacaksan ol yapmıcaksan da oluyosun zaten kimse buna bir dur diyemiyor
-
VE BUGÜNDE 12:30DA BİTİYO DEDİK VE ON DUN
bak ağa gelmiceksen söyle geçen günde böyle kaçtın maçtan adam gibi oynicaksan oyna.Doğru düzgün oynayacak adam 2 saat ağız yapmaz yapar maçını kazanır,niyetin belli ve şimdi hemen cvp ver yapıyomusun yapmıyomusun
-
parazit yapma dün önemli bi olay oldu o nedenle on olamadım ama 12 den sonra burdaydım sende burda olmana rağmen maçı yapalım demedin ve şimdide konuşmaya hakkın yok kapa çeneni >:(
olum bak açtırtma burda ağzımı bana yeter lan adam gibi takıl sabırımızın sınırlarını zorlama big kötü olur
-
ben karişmiyorum artik ne haliniz varsa görün
sadece maçlarimi oynayacağim
hamza sen maçlarıma devam et kardeşim benim belirlediğim b grubunda bir üst tura çıkman dileği ile bb
-
olum bak açtırtma burda ağzımı bana yeter lan adam gibi takıl sabırımızın sınırlarını zorlama big kötü olur
ne olur canım git çocuk parkında oyna sen klavye delikanlılığı yapma ağzını aç bakalım
-
ya tmm hanzer gel maçımıca bakalım
-
yaw bu kadar da yapmayın milletin hakkını yemeyin 1e kadar burda değilsin sora gelmiş beni üst tura çıkar hamza sen napmaya çalışıyon kardeşim big i şampiyon yapmaya çalışıyorum deserne adam yok 1 e kadar dün geceden beri dün 10da başaldı turnuva 2.turu beirleyince aklı başına geliyo
tamam anladım pcnde sorun vardı hiç mi bize diyemedin bekleyin ben gelecem diye kardeşim haksızsın msnde dediklerini zaten dua et bugün kimseye saygısızlıkta bulunmayacağım yoksa merak etme verirdim ağzının payını adam gibi sitede işini yapacaksan ol yapmıcaksan da oluyosun zaten kimse buna bir dur diyemiyor
Bigin bir üst tura çıkıp çıkmamasi beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor hanzer . ben sadece videoom ve cüneyt hazir buradayken maçlarini oynamalarini istedim . şimdi burada tartişarak kaybettiğimiz süre zarfinda cüneyt videoomla 3 defa maçini oynamişti .
-
hamza site çoluk çocuğa kaldı ne diyim dünkü çocuklar kafasına göre iş yapıyor.Bi turnuva için yaptıklarınıza bakın halbuki amaç eğlenmek sanki para vrar işin ucunda allahınızdan bulun bidaha sizin gibi çocuklarla muhattap olmicam.Amacı eğlenmek olan insan maçını saati geçse bile yapar ama amacınız 1. olmak olun anasınısatim
-
Bigin bir üst tura çıkıp çıkmamasi beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor hanzer . ben sadece videoom ve cüneyt hazir buradayken maçlarini oynamalarini istedim . şimdi burada tartişarak kaybettiğimiz süre zarfinda cüneyt videoomla 3 defa maçini oynamişti .
hamza videoom dün de burdaydı aynı anda mesajlaştık ama msnini vermeden kaçtı geçenkinde de böyle maçtan kaçtı.Ama artık bu turnuvayla ilgilenmiyorum.Başka topicten konuşalım hamza bırakalım çocuklar eğlensin
-
DEOMON_TR_ HADİ GEL MAÇIMIZI YAPAILIM 2:30DA DERSANEDE OLMAM GEREKİO 2 DE ÇIKCAM HADİ ALOOO
-
DEOMON_TR_ HADİ GEL MAÇIMIZI YAPAILIM 2:30DA DERSANEDE OLMAM GEREKİO 2 DE ÇIKCAM HADİ ALOOO
:D 2.30 da dershanesi var bide onca bizi uğraştırıyo maçı yapsan nolcak diğer turda olmicaksın.işin gücün huzur bozmak
-
hamza site çoluk çocuğa kaldı ne diyim dünkü çocuklar kafasına göre iş yapıyor.Bi turnuva için yaptıklarınıza bakın halbuki amaç eğlenmek sanki para vrar işin ucunda allahınızdan bulun bidaha sizin gibi çocuklarla muhattap olmicam.Amacı eğlenmek olan insan maçını saati geçse bile yapar ama amacınız 1. olmak olun anasınısatim
çoluk çocuk nerken sülalece burdasınız heralde ben sen ve senin gibilerden başka çoluk çocuk görmedim
-
cüneytle oynasana demon yoksa
-
Rövanşlimi ??
-
Rövanşlimi ??
hayır tek maç üzerinden oynanacak
-
Hanzer ve Videoom Hadi Gelin Yapax..
-
Hanzer cevap vermiyoor hamachide.. :(
Videoom Ortalıkta Yok ! :(
-
hanzer 5-4 videoom
-
deomon ordamsaıın
-
benim yerime kim oynuyor?
-
videoom 3-0 deomon_tr_
hamachide açık ama bişi fln yazmıo maçtada deil daha giremediler
-
yoo demon burda onla konuştum hemen yazma
-
tbrkler hanzer
hanzer 5-4 videoom
-
videoom demonla maça giriyorum 3-0geçerli dğeildir
-
_DEMON_TR 3 - 2 HANZER
-
Olmayan Varsa Girebilirim ;)
-
Videoom Yok !
-
her kes burda kardeşim
bu gruptan videoom dersaneye gittiği için
demon _tr 3-0 videoom
1-demon_tr
2-hanzer
çıkmıştır
-
Videoom Yok !
Giriyorum ?
-
her kes burda kardeşim
demon _tr 3-0 videoom
1-demon_tr
2-hanzer
çıkmıştır
hanzer, vedom yoksa yedek benm ben deomanla yaparm
-
her kes burda kardeşim
demon _tr 3-0 videoom
1-demon_tr
2-hanzer
çıkmıştır
ok kanka..
-
ya haksızlık :S ben Gireyim iste vedomun yerine, belki averajla 1. olcam :S
-
lan belamisin üst tura çikanlar belli oldu..yedek kayıt almioz git işineee
hiç gaza'da gelmem hamachide erkeklik taslama " korkuonmu " " korkdunmu "
lol...başka bişi demioorum..nese üst turdaiz hanzer'ile ! diğerlerine başarilar diler.
-
lol...başka bişi demioorum..nese üst turdaiz hanzer'ile ! diğerlerine başarilar diler.
SÖZLERİNE DİKKAT EDER MİSİN, İLK YEDEK KAYIT BENİM, VEDOM YOKSA BENİM ONUN YERİNE GİRMEM GEREKİR..! ;)
-
_DEMON_TR 3 - 2 HANZER
tbr
-
yarı final belirleniyor
-
Demon sakin ol :-*
-
gellan hamazchiyue deomon erkek sen yaparız