Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Abdullah - 05 Eylül 2007, 17:28:44
-
BEYLER UZUN ZAMANDIR UGRASTIĞIMIZ PORTALIMIZA KENDİ YAPIMIMIZ OLRAK KOMEDİ BOLUMUNU HAZIRLAMALA UGRASIYORUM.SUAN BENM KOYACAGIM 6 TANE RESİM VAR.SİZDE FİFA 08 DEMO VEYA FİFA 07 İLE İLGİLİ YAPTIGINIZ KOMİK RESİMLERİ BİZİM İLE PAYLASABİLİRSİNİZ.
NOT = YAPACAGINIZ PAYLASIMLAR TAMAMEN KENDİ EMEGİNİZ OLACAKTIR.BİR BASKA SİTEDEN ALINTI YAPMAK YASAKTIR.İTİNA İLE DUYURULUR.
-
BİR DE YAPTIGINIZ ÇALISMALARIN ALTINA OYUNSİTENİZ.COM YAZARSANIZ SEVİNİRİM
-
HADİ BEYLER BEKLİYORUM KATKILARINIZI
-
PORTALI BİLE HAZIRLADIM.SON RESİM KALDI
-
BEYLER BEN HAZIRLADIM BOLUMU BUGUN GECE 20. 00 DA HİZMETE GİRECEKTİR.HADİ SON SANSLARINIZ
-
Senin resimler güzel olmuş apo eline sağlik
başka komik resim ekleyecek olan varsa memnun oluruz
-
BEYLER SİMDİ HERSEY HAZIR KOYUYORUM SİTEYE ANCAK 6 TANE RESİM OLDUGU İÇİN KOYMASI BİRAZ UZUN SURECEK.CUNKU RESME TIKLAYINCA BUYUYECEK ONUN İÇİNDE FARKI LAZIM.BUNLAR HAZIR SİMDİ KOYUYORUM.EKLEMEK İSTEYEN VARSA HEMEN KOYAYIM
-
BEYLER SİMDİ HERSEY HAZIR KOYUYORUM SİTEYE ANCAK 6 TANE RESİM OLDUGU İÇİN KOYMASI BİRAZ UZUN SURECEK.CUNKU RESME TIKLAYINCA BUYUYECEK ONUN İÇİNDE FARKI LAZIM.BUNLAR HAZIR SİMDİ KOYUYORUM.EKLEMEK İSTEYEN VARSA HEMEN KOYAYIM
şimdilik yok sanirim abdullah . sen ekle
-
BEYLER BEN UZUN UGRASLAR SONUCU HAZIRLAMAYI BECERDİM.İŞTE YENİ FİFA KOMEDİ BOLUMUMUZ AÇILMISTIR.
NOT= EXPLORER KULLANICILARI İLK AÇILISTA ÇOK YAWAS AÇILACAKTIR.BU GAYET NORMALDİR.
ANCAK BU SORUN MODZİLLADA YOKTUR.EXPLORER KULLANICILARI İÇİN İKİNCİ AÇILISLARINDA ÇOK DAHA HIZLI HİZMET GORECEKLERDİR.
İSTE LİNK UMARUM BEGENİRSİNiZ
www.oyunsiteniz.com/fifakomedi
-
Supersin abdullah . sitemiz her geçen gün daha çok gelişiyor . sitemizin gelişiminde büyük emeğin var gerçekten . ellerine sağlik . resimlerde gzl olmuş :)
-
Supersin abdullah . sitemiz her geçen gün daha çok gelişiyor . sitemizin gelişiminde büyük emeğin var gerçekten . ellerine sağlik . resimlerde gzl olmuş :)
EYW HAMZA ONEMLİ DEĞİL.SİTEYE ANCAK AKSAMLARI GİREBİLİYORUM.EGER DAHA FAZLA VAKTİM OLSAYDI.SERİİAL KEYLER BOLUMUNU DE YAPACAKTIM.ANCAK 10 TANE SERİAL DA KALDI
-
EYW HAMZA ONEMLİ DEĞİL.SİTEYE ANCAK AKSAMLARI GİREBİLİYORUM.EGER DAHA FAZLA VAKTİM OLSAYDI.SERİİAL KEYLER BOLUMUNU DE YAPACAKTIM.ANCAK 10 TANE SERİAL DA KALDI
onu da zamanla yapariz inşallah .
-
fifa07 var benim
üzerilerine yazarım oyunsitez.com die olurmu ?
-
fifa07 var benim
kendin hazirladiysan olur tabi
-
fifa07 var benim
olur tabi halil beklşytoruz
-
fifa07 var benim
neyce yazdın Apo :D beklşytoruz ;D ;D ;D ;D
-
fifa07 var benim
neyce yazdın Apo :D beklşytoruz ;D ;D ;D ;D
BEKLİYORUZ
-
onu anladık Espri yaptık :D