Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: meert - 06 Eylül 2007, 21:56:28
-
ARKADAŞLAR BEN 1 SENE BIYUNCA SITEDE OLMAYACAGIM
SEBEPLER;
- OKS 6. SINIF SINAVI
- OKULDAN GEC GELIYORUM O YUZDEN SITEYE GIRCEK ZAMANIM YOK
- HAFTA SONU DETSANE VE OKUL MATEMATIK OLIMPIYAT SINIFI YANI HAFTA SONU DA ZAMANIM YOK
- OKUL TAKIMINDA OYNADIGIM ICIN EVE AKSAM 18:00 DA GELIYORUM
VE GERI KALAN ZAMANIMIDA SORU COZEREK DEGERLENDIRECEGIM ICIN BU SENE YOKUM...
SIZI OZLEYECEGIM :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
GÜLE GÜLE :'( :'( :'(
-
güle güle kardeşim derslerinde ve okul hayatında başarıllar.bu arada ben cemil(LeGeND-MæN) :)
-
by [kısa ve anlamlı]
-
güle güle kardeşim derslerinde ve okul hayatında başarıllar.bu arada ben cemil(LeGeND-MæN) :)
holigan seni :)
-
holigan seni :)
[/
;Dquote]
-
BURADA TAKILMAN SANA Bİ FAYDA SAĞLAMAYACAKTIR AMA SINAVDA İYİ BİR SONUÇ YAPARSAN GELECEĞİN KURTULUR. ;)
-
BURADA TAKILMAN SANA Bİ FAYDA SAĞLAMAYACAKTIR AMA SINAVDA İYİ BİR SONUÇ YAPARSAN GELECEĞİN KURTULUR. ;)
DEVİL SEN YASIYORMUSUN.
İLGİNÇ :)
-
abı en fazla senı ozlıcem cunku bana en fazla senb yardım ettın abı bıde senın o bı sıte hacklemıstık ya ona pc basındayken son bırdefa bakayım lınkını atarmısın tabı hala hacklı ıse
-
abı en fazla senı ozlıcem cunku bana en fazla senb yardım ettın abı bıde senın o bı sıte hacklemıstık ya ona pc basındayken son bırdefa bakayım lınkını atarmısın tabı hala hacklı ıse
NE HACK İ BE METE :D
-
eyw kardeşim.yok be kanka öldü o linkler :D ne günlerdi ama :-[
-
orti sana OKS de başarılar
devil dio zaten burda takılman sana fayda sağlamaz
sana sınavında başarılar dileriz tekrardan inş. OKS de iyi bi yerler kazanısın ;)
-
ARKADAŞLAR BEN 1 SENE BIYUNCA SITEDE OLMAYACAGIM
SEBEPLER;
- OKS 6. SINIF SINAVI
- OKULDAN GEC GELIYORUM O YUZDEN SITEYE GIRCEK ZAMANIM YOK
- HAFTA SONU DETSANE VE OKUL MATEMATIK OLIMPIYAT SINIFI YANI HAFTA SONU DA ZAMANIM YOK
- OKUL TAKIMINDA OYNADIGIM ICIN EVE AKSAM 18:00 DA GELIYORUM
VE GERI KALAN ZAMANIMIDA SORU COZEREK DEGERLENDIRECEGIM ICIN BU SENE YOKUM...
SIZI OZLEYECEGIM :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
tamam meert. derslerine iyi çaliş . kolay gelsin kardeşim